Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

SIGARA HARAMMI?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: SIGARA HARAMMI?

Allah razı olsun, bazen ayrıntılı olarak yazmaktan çekiniyorum. çünkü önceleri böyle etraflıca açıklamak istiyordum haliyle uzun oluyordu ve bazı arkadaşlardan uzun yazıyorsun diye eleştiriler alıyordum. bu yüzden özet yazmaya çalışıyorum. öyle olunca da tam anlaşılmıyor. Rabbim bize Ehlibeytin ilmiyle amel etmeyi nasip etsin... Zerre miktarınca bile Ehlibeytten uzak komasın bizi..

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=2496.msg162872#msg162872 date=1349897464]
      Allah razı olsun, bazen ayrıntılı olarak yazmaktan çekiniyorum. çünkü önceleri böyle etraflıca açıklamak istiyordum haliyle uzun oluyordu ve bazı arkadaşlardan uzun yazıyorsun diye eleştiriler alıyordum. bu yüzden özet yazmaya çalışıyorum. öyle olunca da tam anlaşılmıyor. Rabbim bize Ehlibeytin ilmiyle amel etmeyi nasip etsin... Zerre miktarınca bile Ehlibeytten uzak komasın bizi..
      [/quote]

Hocam istirham ediyorum anlaşılmayan konularda bilhassa yazın, bilgi edinmek isteyen kişi on sayfayı da bir çırpıda okur isteyince... Dualarınıza amin diyorum
      Elhamdülillâhillezi hedanâ li hâzâ vemâ künnâ linehtedî levlâ en hedanallah.. (7 / A'RÂF - 43)

Yorum

[quote author=cundep link=topic=2496.msg162689#msg162689 date=1349556229]

Size üstad Sistaninin e-mail adresini vereyim bu eleştirileri ona yazın.

eleştiri böyle yapılmaz, üslup içerik kadar önemlidir.
        [/quote]

Tabi, verirseniz memnun olurum...evet üslubum içeriğin önüne geçti..ama fetva net olmalı, evet yada hayır yoksa bu 'bende kesin bilmiyorum ama' ya gider!

Yorum

[quote author=Melis link=topic=2496.msg163300#msg163300 date=1350936217]
          Tabi, verirseniz memnun olurum...evet üslubum içeriğin önüne geçti..ama fetva net olmalı, evet yada hayır yoksa bu 'bende kesin bilmiyorum ama' ya gider!
          [/quote]

http://www.sistani.org/index.php?p=2...=send_question

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X