Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benzeri Benzer ile Tedavi Etmeli

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Benzeri Benzer ile Tedavi Etmeli

Öylemi? Heilapraktiker olacaksin yani? desene bundan sonra hastaliklarimizda sana basvuracagiz

Su siteye bir göz atarmisin,sence burdaki bilgiler dogrumu?
    Z.b bei Anwendungsgebieten?

Hast du auch erfahrungen mit schüssler salzen?
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

link görünmüyor

schüßlersalz'ler ile alakali soru bana ise evet, bütün grundsalzlar'i yaklasik iki yildir kullaniyorum, genellikle akut durumlarda iyi oluyor

Allah kismet ederse, olacagiz bakalim, Allah saglik sihhat versin bacican, ama can ve basla hizmetinizdeyim ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Görünmez tabii, linki eklememisim
        http://homoeopathie-liste.de/

Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

buradaki bilgiler dogru fakat akut durumlar icin kullanima uygun, D3 veya en fazla 'C' potenz vermis, biz 'C 100 000'den M bilmem kaclara kadar kullaniyoruz!

buna ragmen;
          akut durumlarda bu ilaclardan fayda saglanabilir
          misal:
          ani ateslenme...ates vücudun hastalikla savasmasinin dogal bir yoludur, biz ateslenmeyi gerekli görüyoruz, sukeyne sogukalmisti, ama atesi cikmak yerine bedeni buz gibiydi, cocugun atesini cikarmak icin türlü yöntemler uyguladik...ancak bazi durumlarda ates cok hizli yükselip tehlikeli düzeye ulasabilir, iste böyle bir durumda globuli hizli sekilde atesi kontrol altina almaya yarayabilir...

veya bir örnekte psikolojik olsun;
          alisilmisin disinda yogun bir döneme girdik, bedensel ve zihinsel asiri yorulduk, sonuc olarak ta yorgunluk belirtileri cikti, sürekli uyku ihtiyaci vs....böyle bir durumda da faydasi büyüktür

yaralanmalarda;
          her evde arnica bulunmasi gerekir, cünkü arnica kadar hizli bir sekilde kani hic bir ilac durduramaz! vs.

yalniz, dikkatli olunmasi gerekir.
          her insanin bedeni, her hastaliga ayni belirtileri vermez, veya her insanin hastaliginin karakteristik özellikleri vardir...bademcik sikayeti olan iki hastadan biri sivi ictigi zaman bogazi agrirken digerinin kati yiyecekler yerken kendisini daha iyi hissettigi görülebilir

yemek, icmek, terlemek, uyku sekli ve karakteri vs. gibi nice seyler hömopatik tedavi icin cook büyük önem teskil eder...her türlü belirtiyi, basli basina bir sikayet olarak degerlendirip ilacini kullanarak o sikayeti yok eden bir hasta, bir hömopata gittigi zaman isi zor olacaktir, zira hastaya göre basli basina sikayet olan bir belirti, hömopata göre bir hastaligin yalnizca bir belirtisidir! yani bütünsel degerlendirme sart.

herseye ragmen, bilhassa kücük cocuklari olanlar evlerinde bir takim globuliler, schüßlersalz ve bachblüten gibi yardimcilari bulundurmalilar

bunlarida cepeczasi (taschenapotheke) adi altinda listelenmis bir sekilde bulabilirsin/iz.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Biz kendi kafamiza göre hangi potenze kadar alabiliriz?
            Bachblütenler alkollü hazirlandigi icin uzak duruyorum.Alkolsuz olanlar da var mi?
            Allah Bize Yeter!
            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

En fazla D potenzler kullanabilirsiniz
              bachblütenl'ler de kügelchen formlarinda var diye biliyorum
              ancak alkolsüzmüdür bunu bilmiyorum....yine de, yani alkollüde olsa, misal olarak bir Rescue tropfen, ani bir kazada, olasi en büyük tehlikeyi, hic olmazsa bir doktora yetisesiye kadar önleyici etkisi (beyin sarsintisi, shoka bagli stupor yada felc gibi) oldugu icin, bizzat evimde hazir tutmakta ve gerekirse kullanmakta beis görmüyorum

Yorum

Yani D12'ye kadar mi? C30 nasil? Homoöpatha danismadan alamam mi? Yada ezcaneden hic vermezler mi ?
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

evet D potenzler hakkinda söylediklerin dogru
                  C potenzleri eczaneden hic istemedim, verirlermi bilmiyorum
                  verseler dahi kullanilmasi sakincali
                  cünkü;
                  bu ilaclarin secimi icin hömopat iki saatten fazla anamnez uyguluyor, daha sonra bütün detaylar icin bir saatten fazlada kitap basinda oturuyor!

yukarida saydigim nedenlerden dolayi, misal olarak bir bas agrisinin nedeni her insanda farkli nedene dayali olabilir vs.

bu yüzden bir kisi gidip bu yüksek potenzleri alirsa, su olasilikla karsilasir:
                  1. yanlis secmistir (sectigi ilaca göre) hic bir etki göremez
                  2. ilk kötülesme (erstverschlimmerung) ile karsilasirsa büyük zarara ugrayabilir
                  3. symptomu yok edebilir fakat hastaligin özü hala mevcut oldugundan dolayi, baska hastaliklar cikar
                  4. BU NOKTA HEPSINDEN ÖNEMLI GELIYOR BANA: ilacin özellikleri kendisine gecer (kinakina) örneginde oldugu gibi ve asil hastaligi ile bu sahte hastalik birbirine karisir! oldukca zor günlerle karsi karsiya kalir

bu vesileyle buradan yaziyi okuyacak, yurtdisinda yasayan kardeslerime de duyurmus olayim...bir hömopat veya alternatif tip uzmaninda tedavi olmak isteyen fakat saglik sigortalari bunlarin ücretlerini karsilamadigi icin, sayet tedavisi uzun sürecekse (ki genellikle insanlar baska yerlerde careler aramis ve son care olarak buralara gelmislerdir ve durum kroniktir) zusatzversicherung für naturheilkunda dedigimiz sigortalara basvurabilirler, cok cüzi miktarlarda aidatlari olan bu sigortalarla tedavilerine rahatlikla devam edebilirler.

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X