Yazar ABD, Fransa ve Kanada da tıp eğitimi gördükten sonra bu ülkelerde 25 yıl doktorluk yapmış ve gördüğü yanlışları kaleme almıştır. Eserin İngilizcisi The Medical Mafia ve Almancasın: Die Medizin Mafia adı ile yayınlanmıştır.
Yazar: Ghislaine Saint-Pierre Lanctot
Yazarın Kitabı hakkında söyledikleri:
Sevdalıyım: Sınırsız Sağlığa. Bu hayali gerçekleştirmek için Tıp okudum. Yıllarca doğru yolda olduğuma inandım. Gerçekler ise, tamamen çok farklı idi. Düşünceler, Duygular ve Hisler, jm görülmeyen ve hissedilmeyen muhalefet beni düzenli bilimsel çalışmalarımda sinirlendiriyordu.
Bunun üzerine ben başka bir yola, yani Alternatif Tıp’a ve Dogaltedaviye yönlendim, o sağlığı tamamen kapsayan başka çözüm yolları sunuyordu. Bu aroma sırasında bir çok ülkede çok faydalı imkanlar keşfettim..
Fakat buna rağmen insanlar acı çekiyorlar ve ölüyorlar. NEDEN?
-Neden sürekli sağlık alanında kötüye gidiyoruz?
-Neden sağlık sistemi bu kadar çok pahalı ?
-Neden hala bunda ısrar ediliyor, herkes bundan şikayetçi olduğu halde?
-Kime faydası var bunun?
Fazla bilmeden, kime müracaat edeceğimi bilmeden, kendi içime döndüm: Sinirsiz sağlık beni orada bekliyor!
Yazar: Ghislaine Saint-Pierre Lanctot
Yazarın Kitabı hakkında söyledikleri:
Sevdalıyım: Sınırsız Sağlığa. Bu hayali gerçekleştirmek için Tıp okudum. Yıllarca doğru yolda olduğuma inandım. Gerçekler ise, tamamen çok farklı idi. Düşünceler, Duygular ve Hisler, jm görülmeyen ve hissedilmeyen muhalefet beni düzenli bilimsel çalışmalarımda sinirlendiriyordu.
Bunun üzerine ben başka bir yola, yani Alternatif Tıp’a ve Dogaltedaviye yönlendim, o sağlığı tamamen kapsayan başka çözüm yolları sunuyordu. Bu aroma sırasında bir çok ülkede çok faydalı imkanlar keşfettim..
Fakat buna rağmen insanlar acı çekiyorlar ve ölüyorlar. NEDEN?
-Neden sürekli sağlık alanında kötüye gidiyoruz?
-Neden sağlık sistemi bu kadar çok pahalı ?
-Neden hala bunda ısrar ediliyor, herkes bundan şikayetçi olduğu halde?
-Kime faydası var bunun?
Fazla bilmeden, kime müracaat edeceğimi bilmeden, kendi içime döndüm: Sinirsiz sağlık beni orada bekliyor!
Yorum