Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

hangi et kanser yapar; az pişmiş mi, çok pişmiş mi?

Daraltma
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

    hangi et kanser yapar; az pişmiş mi, çok pişmiş mi?

    Hangi et kanser yapar; az pişmiş mi, çok pişmiş mi?
    Düzenli olarak çok pişmiş, neredeyse yanmış et tüketmenin pankreas kanseri riskini artırdığı bildirildi.

    ABD'nin Minnesota Üniversitesinden Kristin Anderson ve ekibinin yaptığı araştırma, eti ızgarada ya da tavada pişirirken ısının azaltılması gerektiğini, yanan etin pankreas kanseri riskini yüzde 60 oranında artırabileceğini gösterdi.

    Amerikan Kanser Araştırmaları Derneği yıllık konferansında açıklanan araştırmada, bilim adamları 9 yıl boyunca sağlıklı 62 bin 581 kişinin beslenme alışkanlıklarını inceledi. Bu süreçte 208 pankreas kanserine rastlandı.

    Eti çok pişmiş tercih edenlerin pankreas kanserine yakalanma riskinin, daha az pişmiş sevenlere ya da hiç et yemeyenlere göre yüzde 60 fazla olduğu belirlendi.
    AA
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

    #2
    Ynt: hangi et kanser yapar; az pişmiş mi, çok pişmiş mi?

    dogrudur belki bacim
    fakat, az pismis et'de baska hastaliklara neden oluyor
    ve bagirsak parazitlerini en cok tasiyan iyi pismemis et ve iyi pismemis yumurtadir!!!

    bir yanda kanser, bir yanda parazit

    bütün bunlarin ise tek bir cözümü var: DETOKS
    yilda bir veya iki kez uygulandigi taktirde basta kanser olmak üzere bir cok hastalik sözkonusu dahi olamaz


    Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

    Yorum

    YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X