Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TV'de Esed'i savunurken öldü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: TV'de Esed'i savunurken öldü

Suud niye ister demişsin suud iran için ister, suud hiç bir zaman iranın guclenmesini istemez, nusayri veya şia oldugu için ister, kendi mezhebini yaymak ister vs vs bunları arttırabılırız..

Siz suudun mezhebinden değilmisiniz? Siz suuda kul olmasanız size hiç yardım eder mi?
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156818#msg156818 date=1342602748]
      A

Abd Suriye yönetimini ta 1982 yılından beri ortadan kaldırmak için her şeyi yapıyor. Siz kalkmış isteyip istemediğinde bile kararsız diyorsunuz, bu kadar mizaha kargalar bile güler.

Dünyada artık her şey amerikanın istediği gibi olamıyor. Kafir topluluğu Nato zaten suriyede sizin katillerinize yardım ediyor, daha ne yapacaktı. Eğer fiilen bizzat görünerek kendi askerleri ile girseler bütün islam dünyasının abd ye karşı infiale geleceğini bildikleri için işi münafıkça yürütmektedirler. Silah para ve lojistik sağlamaktadırlar suriyeli katil alçaklara.

Suriyeye kafirlerin bir müdahalesi için BMGK kararı

GEREKİYOR BUNU DA aLLAHTAN RUSYA VE ÇİN VETO ETTİĞİ İÇİN YAPAMIYORLAR.
      [/quote]

Rusya ve çini kim takar daha gecen gun demedimi rusya clinton böğürdü diye silah satışını durduran ?

Bizzat girerlerse infial olucakmış islam ulkelerinde hakkat hangi islam ulkeleri onlar, hangi sunni istemiyor ki esadın yıkılmasını ?

Hangi ulkenin halkı istemiyor esadın gitmesini ?

Mısır mı turkiyemi suud mu kuveytmi katarmı afrikadaki ulkelermi hangi halkı musluman olan belde ?

inan buna kargalar gulmekle kalmaz...

sen buna dersen mezhebi için istiyor evet her sunni suriyenin yıkılmasını ister, ama bir cok sunni iranın yıkılmasını istemez bende istemeyenlerdenim en azından şimdilik..

http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Farkındamısın israilden en ufak esad aleyhine bir tane devlet bazında yorum bile yok ?

Yorum mu yok, kim demiş. Siyonistler her zaman suriye muhalefetini desteklediklerini açıklamıyorlar mı? Suriyeli muhaliflere her türlü yardımı yapmıyorlar mı? Bu kadar gözü kapalılık olur mu? Her yerde haber ve yorumlar binlerle.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156819#msg156819 date=1342603105]
          Siz pkk nın ayak takımı ile karşılaşmışsınız. Üst düzeyle karşılaşmış olsaydınız öyle olmazdı. Pkk tür derin devleti abd israil şeytan üçgeninin bir ürünüdür. Öcalanı Şamda tutulmasını isteyenlerde onlardı. O zamanın suriye yönetimi de belki çıkarlar karşılığında öcalanı Şamda tutuyordu, onların isteği üzerine.
          [/quote]

Onların çıkarı zaten şu anki noktaya getirdi pkk yı guclendırdı..

Siz suudun mezhebinden değilmisiniz? Siz suuda kul olmasanız size hiç yardım eder mi?

demişşiniz.....

1 bunu size hiç yakıştıramadım bu bir dini açıdan hakarettir..

2 Ben hanefi mezhebini taklit ediyorum,

3 Edep sınırlarını aşmayalım lutfen..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Allahu Ekber, derler ve amerikanın bayragını taşımazlar, tasıdıkları bayraktada kelime i tevhid yazmaktadır..

Muhalifler abd bayrağı taşımıyorlar, taşımamaları iyiliklerinden değil, münafıklıklarından. Madem abd bayrağı taşımıyorlar, neden abd li askeri uzmanların emirlerine yerine getiriyorlar. Allahu ekber diyerek mazlum insanları katletmeyi Allah onaylıyor mu?

Yorum

[quote author=salim link=topic=23635.msg156823#msg156823 date=1342603398]

Onların çıkarı zaten şu anki noktaya getirdi pkk yı guclendırdı..
              demişşiniz.....
              1 bunu size hiç yakıştıramadım bu bir dini açıdan hakarettir..
              2 Ben hanefi mezhebini taklit ediyorum,
              3 Edep sınırlarını aşmayalım lutfen..
              [/quote]

Vahhabilik suçlamasını edebsizlik olarak nitelemenizden dolayı bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Ama hanefi olmak, amerikan israil çıkarlarına hizmet gibi bir cürmü maalesef temizleyemiyor kusura bakmayın.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156824#msg156824 date=1342603602]

Muhalifler abd bayrağı taşımıyorlar, taşımamaları iyiliklerinden değil, münafıklıklarından. Madem abd bayrağı taşımıyorlar, neden abd li askeri uzmanların emirlerine yerine getiriyorlar. Allahu ekber diyerek mazlum insanları katletmeyi Allah onaylıyor mu?
                [/quote]

bakın sayın Ufukalp birisi gelse (Allah korusun) ailenizden birine cinsel yonde fenalık yapsa veyahut oldurse sen o adamı Allahu ekber diyede kesersin, lanet okuyarakta kesersin, Allahu Ekber zaten burada denılmeside aynı zamanda bu işin Allaha ait oldugu Allahın ıznı olmadan o işi yapamcıyacaklarını yani rablerine acizliklerini gosterıyorlar bir nevi..

diyorsunuz ki abd li uzman bu cok yapay bir şey delili yok bir şeyi yok tamamen zann, ama digeri apaçık ortada olan bir zulum bu adamın babasıda zalim degilmiydi..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156825#msg156825 date=1342603797]
                  Vahhabilik suçlamasını edebsizlik olarak nitelemenizden dolayı bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Ama hanefi olmak, amerikan israil çıkarlarına hizmet gibi bir cürmü maalesef temizleyemiyor kusura bakmayın.
                  [/quote]

yo ben vahhabilige bir laf demedim ben kul kısmına takıldım malum biz kimsenin posterine secde etmeyiz..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

bak sana guzel bir haber vereyim son dakika olarak gecmiş haberturk ..

[color=rgb(69, 69, 69)]HABERTURK.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Üç gündür yoğun çatışmalara sahne olan [/color][color=rgb(59, 89, 152)]Suriye[/color][/color][color=rgb(69, 69, 69)]'nin başkenti [/color][color=rgb(59, 89, 152)]Şam[/color] bugünbir intihar saldırısı ile sarsıldı. Saldırının hedefi Ulusal Güvenlik Binası oldu. Ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz netleşmiş değil.
                    [/color]
                    [color=rgb(69, 69, 69)]Ayrıntılar geliyor...[/color]

NUSAYRİ YALANI

Yorum

[quote author=salim link=topic=23635.msg156827#msg156827 date=1342604003]

yo ben vahhabilige bir laf demedim ben kul kısmına takıldım malum biz kimsenin posterine secde etmeyiz..
                      [/quote]

Tabi siz biraz daha realistsiniz. Siz postere değil bizzat tağuti mihraklara itaat ederek secde ediyorsunuz.
                      Vahhabiliğe laf etmiyorsan dini açıdan vahhabi sanılmanı niye hakaret olarak algılıyorsun öyleyse. Yoksa suudların kulağına gider de ulufenizi mi keserler?

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156829#msg156829 date=1342604351]
                        Tabi siz biraz daha realistsiniz. Siz postere değil bizzat tağuti mihraklara itaat ederek secde ediyorsunuz.
                        [/quote]

Anlatamadım herhalde kulluk kısmı dedim vahhabi sanılmayı hakaret felan algılamadım ben..

Ah Mehmet Bey ah bilmiyorum size ne diyeyim, Rabbim elbette ki gunu geldiginde gerçekleri ortaya çıkartıcak umarım o zaman sizin için çok geç olmaz..

bana biraz musade..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

[quote author=salim link=topic=23635.msg156826#msg156826 date=1342603955]

bakın sayın Ufukalp birisi gelse (Allah korusun) ailenizden birine cinsel yonde fenalık yapsa veyahut oldurse sen o adamı Allahu ekber diyede kesersin, lanet okuyarakta kesersin, Allahu Ekber zaten burada denılmeside aynı zamanda bu işin Allaha ait oldugu Allahın ıznı olmadan o işi yapamcıyacaklarını yani rablerine acizliklerini gosterıyorlar bir nevi..

diyorsunuz ki abd li uzman bu cok yapay bir şey delili yok bir şeyi yok tamamen zann, ama digeri apaçık ortada olan bir zulum bu adamın babasıda zalim degilmiydi..
                          [/quote]

Bizim söylediklerimizin delilleri bir haylı, zaten haber kaynaklarında var. İstediğiniz an ulaşabilirsiniz. Ancak sizin anlattıklarınız tamamen senaryo. İnsanların ölmesi hoş değil ancak insanların ölmesini istemeyenler abd israil emri ile yönetime isyan etmezler. Hangi yönetime isyan edersen et, karşılığında her devlet gücünü gösterir. Bu tıpkı t.c. nin pkk ile mücadelesi gibidir.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156829#msg156829 date=1342604351]
                            Yoksa suudların kulağına gider de ulufenizi mi keserler?
                            [/quote]

Ulufe oda guzel, gerci bunu yapan insanlar hakikaten var turkiyede tıpkı irandan oldugu gibi..

ama sayın Ufukalp suudun kralı kafirdir, amerikan muttefigidir, musluman katilidir, munafıkdır, zalimdir, ne kadar kotu vasıf varsa onda mevcuttur..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

[quote author=salim link=topic=23635.msg156832#msg156832 date=1342604789]
                              Ulufe oda guzel, gerci bunu yapan insanlar hakikaten var turkiyede tıpkı irandan oldugu gibi..
                              ama sayın Ufukalp suudun kralı kafirdir, amerikan muttefigidir, musluman katilidir, munafıkdır, zalimdir, ne kadar kotu vasıf varsa onda mevcuttur..
                              [/quote]

Bu da garip, suud kralının bütün özellikleri suriye muhalefetinde de var, nasıl iş ise, suud kralına saydırıvermişsiniz ama suriye ihvan münafıklarını temize çıkarıyorsunuz.

Yorum

[quote author=salim link=topic=23635.msg156830#msg156830 date=1342604481]
                                Anlatamadım herhalde kulluk kısmı dedim vahhabi sanılmayı hakaret felan algılamadım ben..
                                Ah Mehmet Bey ah bilmiyorum size ne diyeyim, Rabbim elbette ki gunu geldiginde gerçekleri ortaya çıkartıcak umarım o zaman sizin için çok geç olmaz..
                                bana biraz musade..
                                [/quote]

Yani vahhabiliği onaylıyorsun ama hanefilik vahhabiliği onaylamıyor, nasıl hanefiyseniz? Rabbimiz gerçekleri her zaman açık etmiştir de görmek duymak istemeyenler görmüyor duymuyor. Her canlının ölümü Allahın elindedir, ne bir saniye geç ne bir saniye erken.

Ama bizim umudumuz İslam İnkılabının yücellttiği Öz Muhammedi İslam bayrağının, bütün küfür ve nifakı yok edip dünyanın her burcunda yükseldiğini görmektir. Ve biiznillah bunu göreceğiz. Ölümümüzü isteyecek kadar çaresizleşmişsiniz, üzülüyorum size.

Hele bir de ahirette Allah için yaptığınızı zannettiğiniz şeylerin geçersiz meta gibi yüzünüze çarpılıp ceheneme yüzüstü götürüleceğinizi anladığınızda işte o zaman sizin için çok geç olmuş olacak. Zira ehlibeyte tabi olmayanların cehennemden başka gidebileceği bir yer olmayacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X