Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TV'de Esed'i savunurken öldü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: TV'de Esed'i savunurken öldü

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156834#msg156834 date=1342607119]
    Yani vahhabiliği onaylıyorsun ama hanefilik vahhabiliği onaylamıyor, nasıl hanefiyseniz? Rabbimiz gerçekleri her zaman açık etmiştir de görmek duymak istemeyenler görmüyor duymuyor. Her canlının ölümü Allahın elindedir, ne bir saniye geç ne bir saniye erken.

Ama bizim umudumuz İslam İnkılabının yücellttiği Öz Muhammedi İslam bayrağının, bütün küfür ve nifakı yok edip dünyanın her burcunda yükseldiğini görmektir. Ve biiznillah bunu göreceğiz. Ölümümüzü isteyecek kadar çaresizleşmişsiniz, üzülüyorum size.

Hele bir de ahirette Allah için yaptığınızı zannettiğiniz şeylerin geçersiz meta gibi yüzünüze çarpılıp ceheneme yüzüstü götürüleceğinizi anladığınızda işte o zaman sizin için çok geç olmuş olacak. Zira ehlibeyte tabi olmayanların cehennemden başka gidebileceği bir yer olmayacaktır.
    [/quote]

vahhabilik bir goruştur Mehmet bey vahhabiim diyenler aslında selefidir. neyse bu konumuz degil zaten.

Ölümümüzü isteyecek kadar çaresizleşmişsiniz, üzülüyorum size. demişşiniz haşa ben oyle olsadı yukarıda parantez arasında (Allah

korusun) yazmazdım bu yalandır..

Hele bir de ahirette Allah için yaptığınızı zannettiğiniz şeylerin geçersiz meta gibi yüzünüze çarpılıp ceheneme yüzüstü götürüleceğinizi anladığınızda işte o zaman sizin için çok geç olmuş olacak.

inan bak bende bunun ıcın uzuluyorum, ama ben senın ıcın olumlu kullandım sen ise beni cehenneme attın, neyse olsun onemli degil..

bu arada haberın olsun şamda ki patlamada Suriye Savunma Bakanı ile Esadın eniştesi gebermiş..
    [color=rgb(69, 69, 69)] Hizbullah'ın El Manar Televizyonu da İçişleri Bakanı [/color]
    [color=rgb(59, 89, 152)]Muhammed es Şaar[/color]
    [color=rgb(69, 69, 69)]ve[/color]
    [color=rgb(59, 89, 152)]Beşar Esad[/color][color=rgb(69, 69, 69)]'ın eniştesi [/color]Asıf Şefkat[color=rgb(69, 69, 69)]'in de öldüğünü ileri sürdü.[/color]
    [color=rgb(69, 69, 69)]yani kısaca ya savunma bakanı yada içişleri bakanı gitmiş... 3-5 gun Mehmet bey..[/color]
    http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Düzeltme:

hem savunma bakanı hem içişleri hemde enişte gitmiş..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Salim bey bizim için insanlar değil konjonktür ve islam inkılabı önemli. Suriye halkı ve yönetimi kurulduğu günden bu yana siyonizm ve emperyalizme karşı onurlu bir mücadele vermiştir.

Suriye yönetiminin yıkılmaya çalışılma nedeni de budur. Eğer Beşşar Esad israil elçiliğini bu gün Şamda açsın, suriye muhalif münafıklarını abd israil bir günde satar ve onları Beşşar Esada teslim eder. Bunu bilmeniz lazım.

Biz Beşşar Esadın kaşına gözüne hayran değiliz. Beşşar Esadı bizim için değerli kılan özellik abd israil ve diğer münafık arap rejimlerine karşı İslami İran Hizbullah ve Hamas ile ittifak içerisinde olmasıdır. Filistin islami hareketini ve Hizbullahı desteklemesidir.

Eğer Beşşar Esad da mübarek gibi olsaydı sizden önce biz gitmesini isterdik. Üslubunuzdan sağduyu sahibi biri olduğunuzu hissediyorum.

Maalesef bildiğinizi zannettiğiniz şeyler doğru değil. Dileğim o ki, sağ duyunuzu islami konularda da gösteresiniz ve ve hakikati göresiniz.

Bakınız bu konuları yıllar önce özetlemiş bir makale var Üstad Hizbullah Hakverdiye ait HAMA OLAYI VE İRAN İSLAM İNKILABI ve güncel adıyla SURİYE İHVANI VE İSLAM İNKILABI diye

İslami davet sitesinde mevcut. Lütfen bu yazıları insaf ve ihlasla bir inceleyin. Belki sizin için hayırlı olur. Yoksa siz de biliyorsunuz ki, abd ve israil münafık arap ve diğre rejimler İslamın hayrına olacak bir şeye asla destek vermezler. Suriye fitnesine çanak tutan, arka çıkan, destek veren, silah veren, kışkırtan, her türlü yardımı yapanlara iyi bakın vallahi göreceksiniz.

Kendinize yazık etmeyin.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156839#msg156839 date=1342616773]
          Salim bey bizim için insanlar değil konjonktür ve islam inkılabı önemli. Suriye halkı ve yönetimi kurulduğu günden bu yana siyonizm ve emperyalizme karşı onurlu bir mücadele vermiştir.

Suriye yönetiminin yıkılmaya çalışılma nedeni de budur. Eğer Beşşar Esad israil elçiliğini bu gün Şamda açsın, suriye muhalif münafıklarını abd israil bir günde satar ve onları Beşşar Esada teslim eder. Bunu bilmeniz lazım.

Biz Beşşar Esadın kaşına gözüne hayran değiliz. Beşşar Esadı bizim için değerli kılan özellik abd israil ve diğer münafık arap rejimlerine karşı İslami İran Hizbullah ve Hamas ile ittifak içerisinde olmasıdır. Filistin islami hareketini ve Hizbullahı desteklemesidir.

Eğer Beşşar Esad da mübarek gibi olsaydı sizden önce biz gitmesini isterdik. Üslubunuzdan sağduyu sahibi biri olduğunuzu hissediyorum.

Maalesef bildiğinizi zannettiğiniz şeyler doğru değil. Dileğim o ki, sağ duyunuzu islami konularda da gösteresiniz ve ve hakikati göresiniz.

Bakınız bu konuları yıllar önce özetlemiş bir makale var Üstad Hizbullah Hakverdiye ait HAMA OLAYI VE İRAN İSLAM İNKILABI ve güncel adıyla SURİYE İHVANI VE İSLAM İNKILABI diye

İslami davet sitesinde mevcut. Lütfen bu yazıları insaf ve ihlasla bir inceleyin. Belki sizin için hayırlı olur. Yoksa siz de biliyorsunuz ki, abd ve israil münafık arap ve diğre rejimler İslamın hayrına olacak bir şeye asla destek vermezler. Suriye fitnesine çanak tutan, arka çıkan, destek veren, silah veren, kışkırtan, her türlü yardımı yapanlara iyi bakın vallahi göreceksiniz.

Kendinize yazık etmeyin.
          [/quote]

tmm inş musaıt bir zamanda okuyaacagım verdiginiz siteye girdim yalnız patlamayla alakalı bir şey dikkatimi çekti..

bu savunma bakanının her yerde hristiyan oldugu yazılmış

1 bu dogrumu

2 bu dogruysa verdiginiz sitede o adama şehid demişler bu nasıl oluyor onu anlamadım..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Muharrem Bayraktar

Suriye’deki iç savaş devam ediyor. Her gün katliam haberleri geliyor. Özgür Suriye Ordusu adındaki çetelere bakarsanız bu katliamları Suriye askerleri yapıyor, Suriye devletine göre ise muhalifler yapıyor. Bu kanlı senaryoyu kurgulayanlar ne kadar kan dökülürse “özgür Suriye’ye!” giden yolda daha çabuk sonuca ulaşacaklarını düşünüyorlar.
            Dikkatlerden kaçan bir konu da geçtiğimiz günlerde muhalif çetelerin 14 Filistinliyi kaçırıp öldürmeleri. Suriye’de İsrail zulmünden kaçan 500 bin Filistinli yaşıyor. 1948 İsrail işgali sonrası Suriye’ye sığınan Filistinlilerden 60 yıldan beri bu topraklarda mülteci olarak yaşayanlar var.
            Suriye’de yaşayan Filistinliler askerliklerini Suriye ordusunda değil Filistin Kurtuluş Ordusu’nda (FKO) yapıyorlar. Öldürülen 14 kişi de FKO’da askerlik yapan kişiler. Özgür Suriye Ordusu’na bağlı çeteler bu askerleri kaçırdı, günlerce işkence etti ve öldürdü.
            Suriye’nin özgürlükçü çeteleri cepheyi daha da genişletme peşindeler. Ülkelerini İsrail işgalinden kurtarmak için silaha sarılan Filistin Kurtuluş Ordusu da artık ‘namlunun ucunda!’
            İsrail’e düşman olan Filistin ordusu da Suriye çetelerinin hedefi durumunda.
            Bu işe en fazla İsrail’in sevindiğinden kuşku yok.
            İsrail yönetimi Suriye çetelerinin Filistin askerlerini boğazlama noktasına gelerek İsrail menfaatlerinin taşeronu olma görevini başarı ile icra ettiriyorlar.
            Erdoğan “Van minüt” çıkışından sonra Filistin’de adeta kahraman ilan edilmiş, sokaklara resimleri asılmıştı. FKO’nun birçok komutanı Erdoğan’ı öven açıklamalar yapmıştı.
            Filistinli efsanevi kadın gerilla, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Siyasi Büro Üyesi Leyla Halid, 2010 yılında bir etkinlik için geldiği Türkiye’de “Türkiye AKP hükümeti döneminde gerçekten gerek Filistin gerekse de Ortadoğu’daki problemlerin özünü anlamaya başladı” diyor ve şöyle ilave diyordu: “Bizler artık Başbakan Erdoğan’ın sözlerini ve tepkilerini büyük bir dikkat ve sevgiyle dinliyoruz. Erdoğan Lübnan’da halk tarafından çok sıcak şekilde karşılandı. Erdoğan Filistinliler için büyük bir lider, çoğu Orta-Doğu halkı için de kendi liderleri ya da devlet başkanları gibi.”
            İki yıl önce Erdoğan’a ‘büyük lider’ olan bakan Filistinliler Suriye’de meydana gelen katliamlarda izlediği politika ile İsrail’in ekmeğine yağ süren Türkiye’ye bu kez sert tepki göstermeye başladı.
            Bu defa yine FHKC genel komutanlık lideri Ahmet Cibril, daha önce övdükleri Erdoğan’a karşı “savaş” tehdidinde bulundu. Cibril, “Eğer Türk-Avrupa ittifakı ya da NATO işleri tırmandırırsa, sokaklara dökülerek tüm onurlu insanlar ve Suriyeli kardeşlerimiz adına savaşacağız.”
            Cibril, “Amerikan ve Siyonist projeleri yenmek için Türkiye dahil bu projeye hizmet eden ülkelerle savaşacağız” diyordu.
            Dün Erdoğan’a kahraman diyen Filistinliler “Van minüt” politikalarının göz boyama olduğunu görerek bugün “savaşın tarafı” olarak ağır suçlamalarda bulunuyorlardı.
            Filistinlilere göre Erdoğan artık İsrail’in tarafında.
            Gazze’de, Batı Şeria’da artık Erdoğan’ın fotoğrafları yok.
            Takke düştü kel göründü.
            “Kahraman” artık İsrail safında.
            YAZININ DEVAMI İÇİN....
            [color=rgb(0, 0, 0)]http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel...rrem-bayraktar[/color]

rasthaber
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bakınız Salim kardeş, suriye münafık muhalefeti abd ve israilden ve onların işbirlikçi uşaklarından destek gördükçe renklerini desenlerini belli etmeye iyice başladılar. Bakın, kimlerin safındalar ve kime karşı savaşıyorlar.

Boşuna suriye halkını yalan dolanlarla kullanmalarına aldanmayın.

Yorum

[quote author=salim link=topic=23635.msg156840#msg156840 date=1342617296]
                tmm inş musaıt bir zamanda okuyaacagım verdiginiz siteye girdim yalnız patlamayla alakalı bir şey dikkatimi çekti..
                bu savunma bakanının her yerde hristiyan oldugu yazılmış
                1 bu dogrumu
                2 bu dogruysa verdiginiz sitede o adama şehid demişler bu nasıl oluyor onu anlamadım..
                [/quote]

Site haber veriyor. Haber de ise şehid olduğu söyleniyor bunda ne var ki? Ayrıca hristiyan olup olmadığını bilmiyoruz. Gerçi olsa da olmasa da farketmez. Müslüman olup abd israil uşağı olacağına hristiyan olsun bize yardım etsin, ne zararı var.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23635.msg156843#msg156843 date=1342618069]
                  Site haber veriyor. Haber de ise şehid olduğu söyleniyor bunda ne var ki? Ayrıca hristiyan olup olmadığını bilmiyoruz. Gerçi olsa da olmasa da farketmez. Müslüman olup abd israil uşağı olacağına hristiyan olsun bize yardım etsin, ne zararı var.
                  [/quote]

Yok benim merak ettiğim hristiyan bir insan şehid olamaz daha dogrusu cennete bile gidemez resulu tanımadıgı için, o yuzden bana biraz garip geldi verdiginiz sitede gorunce sorayım dedim..

birde orada Said-i Nursi nin resmi var o niye konulmuş oraya bildigim kadarıyla sunni Said-i Nursi

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Üstad Bediüzzaman Muhammed Mustafa Sünnisi ve İmam Ali Şiasıdır.
                    Hristiyan bir bakana şehid demek Suriye yönetiminin tasarrufudur, bu bizi ilgilendirmez.

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X