[color=rgb(204, 0, 0)]AKP SELEFİLERLE KOL KOLA: EL KAİDELEŞEN AKP[/color] | |
Selefiler ve El Kaide yıllardır Türkiye’de örgütleniyor. Körfez ülkelerinin finansal desteği ile dernek, yayınevi, medrese açan bu gruplar yurtdışındaki savaşlarda mücahitlerini eğitiyor. | |
|
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
AKP SELEFİLERLE KOL KOLA: EL KAİDELEŞEN AKP
Daraltma
X
-
AKP SELEFİLERLE KOL KOLA: EL KAİDELEŞEN AKP
Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.Etiketler: Yok
-
Ynt: AKP SELEFİLERLE KOL KOLA: EL KAİDELEŞEN AKP
Hatırlanırsa Hizbikontra üyeleri topluca serbest bırakılmıştı. Demek ki ta başından beri Suriyede yönetime karşı savaştırılacak kelle sayısı taa zamanında ayarlanmaya başlanmış. Ne kadar ilginç değil mi?Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
-
Daha bir çok olayı Türkiyede El Kaideyi tanıtmak ve oturtmak için kullandıkları anlaşılıyor. Sinagog olayını hatırlayalım. Sinagog saldırısı ile Türkiyede israil karşıtlığının kullanım hakkı El Kaideye verilmek istenmiştir. Ve nitekim önemli ölçüde de başarı sağlanmış gözüküyor.
Suriyeli Luis Sakkayı hatırlayalım. Hem Suriyeli Ham Kaideci. Yani Suriyeye karşı ihanet planlarının temellerini oluşturuyor bu olaylar.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
Yorum
-
[quote author=evren link=topic=23863.msg159548#msg159548 date=1345940947]
kimleri kast ettiğimi anladığınızı düşünüyorum.
kendini islama feda etmiş ,çocuğunu ,ailesini ,eşini ,annesini ,babasını ,sevdiğini ,malını ,mülkünü geride bırakıp ,yeter ki Allahın dini hakim olsun diye bedel ödeyipte ,dünyayı elinin tersiyle iten bu insanlara yapıştırdığınız yaftalamalardan dolayı hiç üzülmüyor musunuz?
siz rahat koltuklarınızda ,diğer komplocu müslümanlar gibi 'amerikan oluşumlu grup' diye sövüp-saydığınız ve yerden yere vurduğunuz bu insanların kimi ,mühendis kimi doktor kimi öğretmen kimi diğer saygın mesleklere sahip oldukları halde ,müslümanlar için memleketlerini ve sevdiklerini terk ederek ,'ben' safhasından çıkıp 'biz' için canlarını veren insanlardır.
[/quote]
Değerli kardeşim. Keşke söylediğiniz gibi olsaydı. Sizleri üzmekten zevk aldığımı mı sanıyorsunuz. Muhterem, türkiyede mevcut bütün islami yapılanmaların tabanı samimidir. Hangi cemaat olursa olsun bu böyledir. Amerikancı islam yapılanması gülen cemaatinin tabanı bile. O kadar samimi insanlar var ki, bütün maddi ve manevi varlıklarını ülkeye islam hakim olsun diye seferber etmiştir. Ancak tavan öylemi. Tabanı türkiyede islamı bin yılın sonunda hakim kılacağız diye kndıran bir ihanet şebekesi vardır.
Bu o söylediğiniz yapılanma içinde geçerlidir. Evet tabanda bir sürü insan Allah için İslam için, İslamın hakimiyeti için çaba sarfeder emek verir öyle zanneder ama tavandakilerin kimlerle ne işler çevirdiğini pek anlayamaz. Anlamak istese de anlatmazlar. Senin aklın ksmez bu işlere, sen hizmet et derler, gerisini biz hallederiz derler.
Bu yüzden türkiyede cemaatler tabandaki samimi insanlar baz alınarak asla anlaşılamaz. Çünkü her cemaatin tabanı aynıdır, çünkü müslümandır, samimidir, ne yapıyorsa islam için yapma nyetindedir, bu her cemaatte böyledir.
İşte kasdettiğiniz ve kasdettiğim cemaat için de durum aynıdır kardeş. Bu cemaat islam inkılabını seven gençlerin omuzunda yükseldi ancak bu gençleri kontrol edenlerin ne islamla alakası vardı ne de islamın hakimiyeti gibi bir dertleri vardı. O cemaatte diğerleri gibi rejim için tehdit teşkil eden inkılapçı ruha sahip gençliği kontrol edip rejime zarar vermeyecek şekilde yönetmekle görevliydi. Ve görevlerini de gereği gibi yaptılar. Nice müslümanı mezar evlere gömdüler hem İslamın karalanmasına neden oldular hem de rejimi oluşacak islami düşünceye sahip muhalif güçlerden korumuş oldular. Keşke dilimiz dönsede meramımızı daha iyi anlatabilseydik.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Yorum
-
Sayın Ufukalp,
Çok talihsiz bir yazı paylaşmışsınız,
Farklı düşüncedeki Müslümanları İran ve Suriye'nin karşısına koyarak eleştirmeniz hiç hakkaniyetli değil.
Kırmızı renkle dikkatimize sunduğunuz yazı da çok komik olmuş.
Dr. Mustafa Peköz de kim oluyor, biraz araştırdım da ilginçtir, PKK yanlısı sitelerin gözde yazarlarından imiş.
Araştırmacı yazar Ömer Özkaya'yı takip eder, bazı görüş ve iddialarını önemserim.
Komplo Teorileri konusunda uzman bir yazardır.
Ancak Sizin kurduğunuz Komplo Teorileri karşısında inanın hayrete düştüm.
AKP yanlısı imiş, Cezaevinden salıverilmiş....
Size, konu ile ilgili bir isim vereyim, bir araştırın bakalım bu kişi de AKP yanlısı mı ?
Suriye Düşmanı mı ? Kontra mı ?
Allah'tan korkun, Sizi Adalete davet ediyorum.
Sayın Mufazzal Modum,
Ya yazıyı tam okumadan ileti yazdınız, ya da alıntı yazıdaki vehameti göremediniz galiba,
Sizi de yazılanlara, bir kez daha göz atmaya davet ediyorum.
Mümtehine 8 : " Şüphesiz Allah, adil davrananları sever. "En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 21:05.
Yorum
-
Pardon, üzüntüden İsmi yazmayı unuttum :
FİKRET BAYRAM
Yorum
-
[quote author=evren link=topic=23863.msg159526#msg159526 date=1345917112]
Gerçekten bu yazınızı ve yorumlarınızı görünce çok üzüldüm AKP gibi değersiz ve sıradan görüşlü ve müslümanları pasifize eden bir grubu kendini islama adayan bu mübarek insanlarla bir tutmanız çok üzücü.
[/quote]
Kendini İslam adayan mübarek insanlardan kastınız kimler ki kardeş. Ben yazıda öyle mübarekler göremedim.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Yorum
-
[quote author=Aşk Kervanı link=topic=23863.msg159527#msg159527 date=1345919415]
Sayın Ufukalp,
Çok talihsiz bir yazı paylaşmışsınız,
Farklı düşüncedeki Müslümanları İran ve Suriye'nin karşısına koyarak eleştirmeniz hiç hakkaniyetli değil.
Kırmızı renkle dikkatimize sunduğunuz yazı da çok komik olmuş.
Dr. Mustafa Peköz de kim oluyor, biraz araştırdım da ilginçtir, PKK yanlısı sitelerin gözde yazarlarından imiş.
Araştırmacı yazar Ömer Özkaya'yı takip eder, bazı görüş ve iddialarını önemserim.
Komplo Teorileri konusunda uzman bir yazardır.
Ancak Sizin kurduğunuz Komplo Teorileri karşısında inanın hayrete düştüm.
AKP yanlısı imiş, Cezaevinden salıverilmiş....
Size, konu ile ilgili bir isim vereyim, bir araştırın bakalım bu kişi de AKP yanlısı mı ?
Suriye Düşmanı mı ? Kontra mı ?
Allah'tan korkun, Sizi Adalete davet ediyorum.
Sayın Mufazzal Modum,
Ya yazıyı tam okumadan ileti yazdınız, ya da alıntı yazıdaki vehameti göremediniz galiba,
Sizi de yazılanlara, bir kez daha göz atmaya davet ediyorum.
Mümtehine 8 : " Şüphesiz Allah, adil davrananları sever. "
[/quote]
Mızrak çjvala sığmıyor aşk kervanı kardeşim. Adamınız Mehmet Göktaşın suriye fitnesine yardım için gidip orada ölenler için kıldığı cenaze namazı siz bir şeyler anlatmıyor mu? Bunca müslüman hunharca öldürüp hala mazlum pozisyonunda oynamak bayağı bir tiyatroculuk yeteneği gerektirmekte.En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 21:05.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Yorum
-
Kendini İslam adayan mübarek insanlardan kastınız kimler ki kardeş. Ben yazıda öyle mübarekler göremedim.
kendini islama feda etmiş ,çocuğunu ,ailesini ,eşini ,annesini ,babasını ,sevdiğini ,malını ,mülkünü geride bırakıp ,yeter ki Allahın dini hakim olsun diye bedel ödeyipte ,dünyayı elinin tersiyle iten bu insanlara yapıştırdığınız yaftalamalardan dolayı hiç üzülmüyor musunuz?
siz rahat koltuklarınızda ,diğer komplocu müslümanlar gibi 'amerikan oluşumlu grup' diye sövüp-saydığınız ve yerden yere vurduğunuz bu insanların kimi ,mühendis kimi doktor kimi öğretmen kimi diğer saygın mesleklere sahip oldukları halde ,müslümanlar için memleketlerini ve sevdiklerini terk ederek ,'ben' safhasından çıkıp 'biz' için canlarını veren insanlardır.
Yorum
-
[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23863.msg159537#msg159537 date=1345929708]
Mızrak çuvala sığmıyor aşk kervanı kardeşim. Adamınız Mehmet Göktaşın suriye fitnesine yardım için gidip orada ölenler için kıldığı cenaze namazı siz bir şeyler anlatmıyor mu? Bunca müslüman hunharca öldürüp hala mazlum pozisyonunda oynamak bayağı bir tiyatroculuk yeteneği gerektirmekte.
[/quote]
Muhterem Kardeşim,
Benim mızrağım da yok çuvalım da; Sadece Klavyem ve Kalemim var.
Belki inanmayacaksınız ama Mehmet Göktaş Hoca'nın adını yazdığınızda hemen Google Resimlere baktım ve hemen hatırladım. Kendisini şahsi olarak tanımam, basından bilirim.
Görüşlerinize muhalif veya farklı bir düşünce gördüğünüz de İnananları Amerikancı, İsrailli gibi yakıştırmalarızı hiç uygun bulmuyorum. Bunun gibi hiç tanımadığım bir adam nasıl Benim adamım olabilir. "Adamınız" sözü maksadı aşan bir sözdür. Size yakıştıramadım. İslami faaliyetleri nedeniyle Dernekleri bir kaç hafta önce kapatılmış bir Müslüman'dan bahsediyorsunuz.
Her türlü gayri ahlaki, ideolojik derneklerin olduğu bir ülkede Medreselerin, Kuran Kurslarının, İmam Hatiplerin, Derneklerin yasaklandığı bir ülkedeki bu dayatmalar beni üzer, Sayın Ufukalp. Baskı gören bu insanların adı ister Mehmet Göktaş olsun, isterse Mehmet Ufuklap olsun, aynı ıztırabı hissederim.
Aramızdaki fark ; hem Mehmet Göktaş Hoca gibi olan Müslümanları da, hem de Sizin bunların karşısına koyup savunduğu Müslümanları da Ben, Samimi Müslümanlar olarak görürüm. Dikkat ettim de bu tür yazıları onlarca forum ve Haber sitesinde paylaşmışsınız, istediğinizi yazmakta özgürsünüz, ama bence büyük bir vebalin altına giriyorsunuz. Kullandığınız deyimlerin aynısını Amerikancı Medya, Samanyolu Grubu, Aydın Doğan Medyası, PKK ve Ulusalcıların tamamı da kullanıyor. Sizin gibi değerli bir insanın bunlarla aynı dili konuşması üzüntü verici.
Anladığım kadarıyla geçmişte sıkıntılar çekmişsiniz, üzülmüş olabilirsiniz, Ben de Sizin adınıza üzülürüm, bundan memnuniyet duymam ancak olayı bence şahsileştirmeyin, Bir topluluğa olan kin ve husumetiniz, Sizi adaletsizliğe sevketmesin.
Taban ve Tavandan bahsetmişsiniz, İsterseniz Size her ikisinden de örnek verebilirim.
Bunun gibi Afganistan'da ve Çeçenistan'da ABD ve Rusya'ya karşı onur mücaledesi veren Müslümanlara da saygı duymak lazım.
Bugün Filistin'de Mücadele eden Müslümanların Mezhepleri ile kim uğraşır. Afgan ve Çeçen Mücahitleri de, Mezhep Taassubu ve İslami İran düşmanlığını dile getirmiyorsa, onların niyetlerini de Halis bilmek ve onurlu mücadelelerini desteklemek lazım.
Saygılar...
Yorum
-
[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23863.msg159463#msg159463 date=1345821591]
Hatırlanırsa Hizbikontra üyeleri topluca serbest bırakılmıştı. Demek ki ta başından beri Suriyede yönetime karşı savaştırılacak kelle sayısı taa zamanında ayarlanmaya başlanmış. Ne kadar ilginç değil mi?
[/quote]
evet sen o zamanlar bunlar türkiyede yeni bir pkk hizbul kontro çatışması mı planlıyorlar demiştin biz de evet gelecekte bi şeyler planlanıyor demiştik. şaşırtıcı şekilde olay suriye planıymış!
her planın üstünde bir plan vardır Allah planında yanılmayandır!
Yorum
-
[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23863.msg159551#msg159551 date=1345915733]
Değerli kardeşim. Keşke söylediğiniz gibi olsaydı. Sizleri üzmekten zevk aldığımı mı sanıyorsunuz. Muhterem, türkiyede mevcut bütün islami yapılanmaların tabanı samimidir. Hangi cemaat olursa olsun bu böyledir. Amerikancı islam yapılanması gülen cemaatinin tabanı bile. O kadar samimi insanlar var ki, bütün maddi ve manevi varlıklarını ülkeye islam hakim olsun diye seferber etmiştir. Ancak tavan öylemi. Tabanı türkiyede islamı bin yılın sonunda hakim kılacağız diye kndıran bir ihanet şebekesi vardır.
Bu o söylediğiniz yapılanma içinde geçerlidir. Evet tabanda bir sürü insan Allah için İslam için, İslamın hakimiyeti için çaba sarfeder emek verir öyle zanneder ama tavandakilerin kimlerle ne işler çevirdiğini pek anlayamaz. Anlamak istese de anlatmazlar. Senin aklın ksmez bu işlere, sen hizmet et derler, gerisini biz hallederiz derler.
Bu yüzden türkiyede cemaatler tabandaki samimi insanlar baz alınarak asla anlaşılamaz. Çünkü her cemaatin tabanı aynıdır, çünkü müslümandır, samimidir, ne yapıyorsa islam için yapma nyetindedir, bu her cemaatte böyledir.
İşte kasdettiğiniz ve kasdettiğim cemaat için de durum aynıdır kardeş. Bu cemaat islam inkılabını seven gençlerin omuzunda yükseldi ancak bu gençleri kontrol edenlerin ne islamla alakası vardı ne de islamın hakimiyeti gibi bir dertleri vardı. O cemaatte diğerleri gibi rejim için tehdit teşkil eden inkılapçı ruha sahip gençliği kontrol edip rejime zarar vermeyecek şekilde yönetmekle görevliydi. Ve görevlerini de gereği gibi yaptılar. Nice müslümanı mezar evlere gömdüler hem İslamın karalanmasına neden oldular hem de rejimi oluşacak islami düşünceye sahip muhalif güçlerden korumuş oldular. Keşke dilimiz dönsede meramımızı daha iyi anlatabilseydik.
[/quote]
çok değerli değerlendirme. aynen katılıyorum...
Yorum
-
"Selefilerin bir başka grubunun temsilcisi olan Alparslan KUYTUL, 1965 yılında Adana’da doğmuş. Çukurova Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirir ve daha sonra Mısır’ın El-Ezher Üniversitesinde ‘İslam Hukuku’ üzerine eğitim alır. Orada Selefi hareketiyle yakın ilişki kurar ve El Kaide ile bağlarını geliştirir. Örgütsel faaliyetlerini Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, Furkan Derneği ve Furkan Nesil Dergisi üzerinde yürütmektedir. Amerikan’ın Erdoğan’a özel bir misyon yüklediğini belirtir ve bunun eleştirisini yapar. Ancak Vakıflar, Dernekler, Dernekler kurduktan sonra, devletin nimetlerinde yararlanmak ister. Bundan dolayı adamları AKP’nin seçim görevlileri olmaya başlar. Böylelikle kâfir gördüğü devletin İslamlaşması için ABD’nin özel olarak görevlendirdiği Erdoğan’a destek verir."
yazıyı baştan sona okudum ve çok yararlı tanıtımlar içerdiğini gördüm. tamamına katılıyorum. tespitler ve tanıtımlar mükemmel. yazarın araştırması harika. Eline diline sağlık.
Ancak alıntıladığım bölüme şerh düşmek istiyorum. yazıda tanımadığım bazı yazarlar için de benzer şerhler gerekebilir. burada geçen tüm selefi guruplar devlet düşmanımız diye bir bakış açısı verilmemiş. Ehlibeyt mektebi şiaya düşmanlık bakımından bir analiz ve tanıtıma gidilmemiş. eğer öyle olsaydı bazı şerhlere gitmek gerekirdi.
El kaide( selefi) hareketlerin iran mı düşman abd mi sorusunda ayrıldıkları görülecektir. Türkiye mi düşman İran mı sorusunda bu ayrılık selefi guruplarda daha da artacaktır. iran mı düşman abd mi sorusuna Abdurrahman Kuytul, İran yanlış mezhebi olarak tutarsız, ve hataları var ancak şimdi bunları konuşmanın sırası değil. şiiler de hatalı da olsalar müslümandır. ama büyük şeytan abd varken ve başımıza musallat kan döküyorken şimdi iran üzerinde konuşmak caiz değildir. o bizim iç meselemmizdir. esas ABD zulmüne bakmak lazım gibi çok yerinde sözler ediyor. Böyle düşünen selefiler de var. bunu göz önünde bulundurmak lazım...
Yorum
Yorum