Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hatay teröre karşı ayaklandı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hatay teröre karşı ayaklandı

[quote author=mikdat bin esved link=topic=24025.msg161855#msg161855 date=1348481242]
    Ankaralı ilahiyat kardeşim sana safımın ne olduğunu daha nasıl anlatayım.
    Amerikanın başını çektiği buna siyonist israil,NATO,Türk hükümeti,suudi arabistan,kuveyt,katar,ürdün'ün destek verdiği,el arabiya ve el cezire kanallarının yalan ve dezenformasyonla katkıda bulunduğu ve Amerikanın paravan kuruluşu El kaidenin silah ve asker desteği verdiği Şer güçlerin karşısındayım.
    Safım bunların karşısında bulunanlarla aynı saftır.
    [/quote]

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=24025.msg161855#msg161855 date=1348481242]
      Ankaralı ilahiyat kardeşim sana safımın ne olduğunu daha nasıl anlatayım.
      Amerikanın başını çektiği buna siyonist israil,NATO,Türk hükümeti,suudi arabistan,kuveyt,katar,ürdün'ün destek verdiği,el arabiya ve el cezire kanallarının yalan ve dezenformasyonla katkıda bulunduğu ve Amerikanın paravan kuruluşu El kaidenin silah ve asker desteği verdiği Şer güçlerin karşısındayım.
      Safım bunların karşısında bulunanlarla aynı saftır.
      [/quote]

Yorum

söz konusu yemen ve bahreyn olunca özgürlük mücadelesi, suriye olunca abd ve natonun uşaklığı öyle mi

mezhepçi bakış açısıyla baktığınız sürece hakikatı göremezsiniz.

mısır tunus ve libya içinde abd oyunu diyenler olmuştu ancak şu an mısırda hüsnü mübarek gitti ve onun savunucularının ne müslümanların ne allahın huzuruna çıkacak yüzleri kalmadı. bakalım suriyede zalim baas - nusayri yönetimi yerle bir olunca sizin haliniz nice olacak

neyse daha fazla uzatmanın da anlamı yok

siz laiklerin, kemalistlerin, chp nin, ulusal kanalın, rusyanın, çinin, binlerce müslümanı şehid eden hafız esad ve oğlu beşar esadın, işçi partisinin safında yer almaya devam edin.

not: ben yukarıda safınızı belli edin derken velfecr tarafındamısınız yoksa kenan çamurcu tarafındamı diye sormuştum. yani nusayri olduğunu sandığım cundep gibi sizde velfecrin amerika ve israile düşman olanlara düşmanlık ettiğinimi düşünüyosunuz?

(daha önce de velfecrin o çok savunduğunuz kenan çamurcu hakkında açıklamalarını sormuştum ama yanıt yine alamadım eğer görmezden gelip geçiştirmeye devam edecekseniz zor sorular sormam)

Yorum

Ankara ilahiyat birkaç sorum var:
          1- Kaide adlı malum ve mechul yapı hakkında ne düşünüyorsun? Nedir ? Kime hizmet eder?
          2- Yaptıkları katliam -cinayet -intihar saldırıları için ne düşünüyorsun?
          3- Zalim müslümanı mı(!) tercih edersin yoksa adil gayri müslimi mi tercih edersin?
          4- Demişsin şam yıkılırsa haliniz nice olur ,peki yıkılmazsa ne olacak ,sonrası için ne dersin?
          5- Batı ile flört halinde olan bir muhalefet ne kadar Kur'ani ?
          6- Yemen ve Bahreyn için dert yananlara neden Suriye'yi hep sunanlar orada neden dut yemiş bülbüle dönerler.
          7- muhalefet savaş techizatını ,parasal yardımı ,lojistik desteği nerden temin eder?Eğer dersen arap ülkeleri ise ,bu ülkelerin hangisi islami kaygıları taşıyor ? Taşımıyorsa bunda bir bit yeniği yok mu? Uçkur düşkünü ,emperyal güçlerin taşeronu olan bu ülkelerin yardımı bir utanç mı yoksa onur mu?
          Fidel Castro:" Eğer düşmanın seni ödüllendiriyorsa sen de bir puştluk vardır ." Aynen katılıyorum sevgili Castro'ya ...

Yorum

Ankara İlahiyat, alevi düşmanlığınızın nasibiliğinizden kaynaklı olduğuna eminim bu yüzden umursamıyorum. nitekim suriyede koskoca kabinede 2 adet alevi bakan olduğunu bilmenize rağmen hala nusayri zulmü teranesini sürdürüyorsunuz.

Halbuki % 85'i sünni olan 5 milyonluk halep halkı siz sünnici terörist-bölüçülere yüz vermeyip terliği yüzünüze fırlattı.
            haala utanmadan sözde suriye halkı adına konuşuyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz.

arapçada bir laf vardır derki: Birisi utanmıyorsa, sen Onun yerine Utan.

maalesef ben sizin yerinize utanmak zorunda kaldım artık.

Yorum

sayın cundep lütfen bana ne soru sorun ne de benimle muhatap olun

sizin nusayri zulmüne ve esada destek olmanıza hiçbir zaman karşı çıkmadım çünkü kendi inancınızın dünyevi çıkarları bu şekilde işleyeceği için sünnileri öldürmek sizin için tabiidir. bana nasibi de diyebilirsiniz bu da problem değil. tıpkı bir yahudinin bana musa düşmanı diyeceği gibi. ben en başta ifade ettim benimle aynı akideyi paylaşmayan insanlarla kendi değerlerim çerçevesinde tartışmam. çünkü inandığımız itikad farklı. aliye allahın görüntüsü diyen inanç sahipleri ile islam çerçevesinde bişeyler konuşmak lüzumsuzdur. onlarla aramdaki tek bağ lekum dinikum veliyedin ayetidir.

ben nasılki netanyahuya "neden filistinli müslümanları öldürüyosunuz" diye sormuyosam bunun arka planını merak etmiyosam size de bu soruyu yöneltmem. sizinle olan hesabımız ahirettedir. bu dünyada değil.

ilk açtığım başlıkta şiilere soru yönelttim. siz yakın tarihe kadar (hizbullah örneğinde olduğu gibi) zulme karşı koyan bir topluluktunuz. mısıra tunusa libyaya destek verdiniz. şiisiniz ve nusayrileri itikad olarak kabul etmiyodunuz neden onlarla birlikte suriyedeki zulme ortak oluyosunuz dedim. onlarda bana cevap verdi ve bizim itikadlarımız aynıdır bizde nusayriler gibiyiz dediler konu orada da kapandı. yani mezhep hesabı yapıldığını net şekilde gördüm. amacım tartışmak ya da bişeyleri dayatmak değil sadece şiilerin tutumu hakkında merak ettiğim noktaları öğreniyorum.

burada ise başka birşeyi sorguluyorum ve mikdata soruyorum: nusayrilerin ya da kenan çamurcunun iddia ettiği gibi velfecr yönetimi (nureddin şirin ve diğerleri) amerikancımı yoksa değilmi? eğer amerikancı ise sorumun cevabını almış olurum konu kapanır amerikancı değil ise hem nusayriler hem kenan çamurcu hem de velfecr için amerika karşıtı (suriye yanlısıdır) demek komik olmaz mı?

Yorum

bir şii olarak hak etmediğimiz korkunç ithamlar var bu mesajda. doğrusu bir akademisyenliği çağrıştıran bir nickin sahibinden görmek beni şaşırttı..

1- biz nerede nusayrilerle aynı inançtayız dedik? halbuki nusayrilerle aynı inançta olmadığımızı açıkladık.

2- nerede suriyeyle mezhep birliğinden dolayı suriyeyi savunduk dedik? halbuki suriye nusayri ve sünni ağırlıkta

3- Suriye'de zulmü muhalifler yapıyor, bilgi kaynaklarınızı değiştirmeniz gerekir ya da zulmü desteklediğimiz Esad yönetiminin yaptığını ispatlamanız gerekir.

4- Şianın akideleri Kur'an ve sahih sünnetten başkası değildir! sizin de öyle olduğunuzu sanıyordum?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=24001.msg161572#msg161572 date=1348006914]
                  ...edit...
                  [/quote]

yukarıdaki ahlak yoksunluğuyla tespitlerde bulunan şahıs akademisyenliğimi ön plana çıkartarak nasıl benimle muhatap olma cürretini gösterir, nasıl bana soru sorarak benden yanıt vermemi ister inanın anlamıyorum.

"bizim öğrenciliğimiz sırasında" dediğine göre kendi tecrübelerini ilahiyat fakültelerine yamamaya çalışarak binlerce ilahiyat öğrencisi ve akademisyeni hakkında fuhuş zannı oluşturmaya çalışan bu müfteriye karşı yöneticilerin tepkisizliğide dikkat çekicidir

Yorum

madem ispatlamadığımızda iftiracı olacağız, o halde günah benden gitti. ben istedim ki ilahiyatçıların cürüm defterleri açılmasın, Allah ile aralarında kalsın, bu tertemiz Ehlibeyt mesajı dolu sayfalarda bunlar bulunmasın, herkesin günahı sevabı kendisinde kalsın, bilhassa ilahiyat gibi insanlara dini öğretme konumundaki insanlar halkın gözünde itibar kaybetmesin.. ama dönüp dolaşıp şahsımıza saldırıya geldi iş. sanki kafasını kuma sokmuş da ilahiyat camiasını bilmiyormuşçasına hareket eden bu zat da belki uyanır. böyle bir vebalin altına girmez. hiç kimse ilahiyat camiasını toptan karalama hakkına sahip olmadığı gibi kimse de bu camiayı TOPTAN temize çıkarma ağırlığının altına da giremez.

ben Po... tabirini kullanmıyorum, çünkü bu kelime ile Kur'an'daki fuhuş tabirini iptal ederek meseleyi dini boyut ve cezadan uzaklaştırma hinliği yatmakta. bunun yerine fuhuş kelimesini kullanıyorum. Medyadan bir alıntı, ilgili kelime değiştirilmiş fuhuş kelimesi konmuştur:

"ben sosyal bilimciyim elbet fuhuş seyrederim" dediği göz önüne alınırsa; kütüphanesinde dini eserlerden ziyade hatırı sayılır bir fuhuş arşivinin bulunması kuvvetle muhtemel tv yıldızı."
                    http://www.uludagsozluk.com/k/zekeriya-beyaz/

işte bizimle aynı görüşte olan bir yazardan ilgili alıntı, aynı şekilde aynı kelime tarafımdan değiştirilmiştir:

"İlahiyatçısı böyle olan ülkenin...

22 Ağustos 2011 PazartesiSüleyman ÖZIŞIKsuleyman@internethaber.com

Ramazan ayında aç, susuz, bitap düşmüş halde evine giden adamın biri, bir Hristiyanı lokantada tıkınırken görünce, "Ah be kardeş, dininin kıymetini bil" demiş..

Din ulemalarını Yaşar Nuri Öztürkk, Cübbeli Ahmet Hoca Adnan Oktar ve Zekeriya Beyaz'dan seçen ülkenin dinini böyle yapay yaşamasından daha normal ne olabilir ki?

Biri, nikahlı karısı tarafından sekreteriyle yatakta aşne fişne yaparken basılır yüzü kızarmaz.. Beriki otel odasında fuhuş filmi izlerken yakalanınca "Konu üzerine dini fetvalar vermek adına izledim" diyebilecek kadar pişkin davranır...

Bir diğerinin alelade bir evde bir kadınla seks yaparken çekilen kaseti olduğu iddia edilir. En moda deyimle "Montaj efendim montaj" der ama bu iddiayı en çıplak haliyle televizyonlarda gazetelerde bağıra bağıra anlatanlar hakkında dava açmaya yüreği yetmez, bana iftira attılar demez, diyemez..

Her Ramazan ayında ortaya çıkarlar. Amaçları dini fetva vermek değil. Gündemden düşünce, olabildiğince ahlaksız ve hayasız yorumlar yaparak tekrar isimlerinden bahsettirmeye çabalarlar..

Hatırlayın...

Bunlardan biri geçen yıllarda, "Evet, iftarınızı karınıza veya kocanıza oral seks yaparak açabilirsiniz. Caizdir..." demedi mi?

Şu aralar TV'den TV'ye koşturan, sayfadan sayfaya zıplayan "İslam'da teravih namazı yoktur", "İmsak vakitleri yanlıştır" diyen diğer ulemamız (!) Yaşar Nuri Öztürk geçmişte:

- Mirac ruhani bir olaydır. Peygamberin gökyüzüne çıkarıldığı iddiası yalandır..

- Kur'anda kadere inanın diye bir şey yoktur.

- Kur'anı ve hadisleri Sahabiler yazmıştır..

- Ölüler için Kur'an okunmaz.

- Camilerdeki Muhammed v.s.nin ismi yazılı tablolar tevhid inancına ters düşer.

- Resulullah, tek bir hadisin bile yazılmasına izin vermemiştir.

- Kur'anın hiçbir âyeti nesh edilmemiştir.

- Kur'ana abdestsiz, gusülsüz el sürülür ve okunur.

- Allaha ve ahirete inanan ve barışa yönelik hizmetler sergileyen herkes, ister yahudi, ister hıristiyan olsun cennete girecektir.

- Namaz kılarken kıbleye yönelme şartı yoktur.

- Oruç kefareti diye bir şey yoktur.

- Kadın hayz halinde yani özel günlerinde, namaz kılar, oruç tutar, Kur'an okur, hatta Kabe'yi tavaf edebilir.

demedi mi?

Camide karşısına kayıt cihazı koyup Cem Yılmazvari espriler yapan diğer zat, Fatih Altaylı'nın programında jet-ski ve kadınlar arasında bir bağlantı kurarak sorduğu soruya "Ben helal olan her şeye binerim" diyerek, kadını cinsellik anında bir binek hayvanı gibi gördüğünü itiraf etmedi mi?

Ha tabi bir de Adnan Oktar var..

TV ekranlarında, karşısına oturttuğu mankenlere, bayan sanatçılara, okuduğu ayet arasında, "ooo koca kedim benim.. Kavrulmuş fındık gibisin..", "Sizin için için roman yazılır" diyerek aleni bir şekilde asılan ulemamız..

Ne yazık ki, cami yüzü görmeyen, Ramazan ayında inadına kendini alkole vuran, mensubu olduğu dinin dejenere olması için çabalayan güruh işte böylelerinin sözlerini artık ayet diyerek gözümüze sokuyor.. "Modern din böyle bir şey. Siz yobazsınız, siz bağnazsınız. Gericiler sizi" diyerek inançlı kesimi müthiş bir baskı altına almayı başarabiliyor.

Ne yazık ki, bu ülkenin dini konularda fetva vermesi gereken tek resmi kurumu Diyanet bu baskıların karşısında aciz, pısırık bir şekilde durup, "ehem-öhöm, kem-küm" demekten başka bir işe yaramıyor..

Kimse çıkıp da bunlara, "Bu işler gazeteciler önünde şaklabanlık yaparak değil, bilimsel makale yazarak çözülür. Adının önüne Prof. Dr. unvanı yazmak kolay da, o ünvanın hakkını vermek zor. Bir yandan ben bilim adamıyım diyeceksin, diğer yandan kamera önlerinde dans edeceksin. Be adam senin neren doğru ki bana doğruyu gösterme hevesindesin?" demiyor, diyemiyor..

Dünya açlıktan kırılıyor. Sefalet, kuraklık ve savaş tüm İslam ülkelerini tek tek tarihe gömüyor. Minik bedenler 7 milyar insanın naklen izlediği canlı yayınlarda birer ikişer can verip gidiyor. Bu uçkur delisi profların birinin ağzından, bir yardım çığlığı duyuyor musunuz?

Bakın yukarıdaki sözlere, tekrar tekrar okuyun ve İslam-Müslümanlar bunların umurunda mı değil mi? bir karar verin Allah aşkına.. Yüce Yaradanının milenyum çağı elçileri gibi davranan bu ekran delilerinin bırakın inanç adına, insanlık adına size ne kattığını şöyle bir düşünün..

Bir rehber mi arıyorsunuz? Vicdanınıza ve yüreğinize bakın..

Sevgiden büyük rehber var mı?

Allah'ı, dininizi ve/veya insanları nasıl seviyorsanız sevin. Hepimiz çocuğumuzu, kadınımızı, atamızı, babamızı, sokak hayvanlarını bir başka bir başka tarz, bir başka inanç, bir başka aşkla sevmiyor muyuz?

Sevginin kalıbı olur mu?

Kaynak : http://www.internethaber.com/ilahiya...#ixzz27uEgzwbM "

acaba şimdi ilk kez böyle bir konuda yazmaya zorlanan ben mi ilahiyat camiasını kötülüyorum? Ayyuka çıkan bu şikayetlerden bizi suçlayan zatın hiç mi haberi olmadı? yoksa kafasını kuma mı soktu? umarım bu konuda daha fazla yazmak ve örnekler vermek zorunda kalmam çünkü hiç adetim değil. on binin üzerindeki mesajlarıma bakın ilk kez yazdığımı görürsünüz...

Yorum

Qom u aşk kardeşimin sözlerine bir ekleme yapmak istiyorum.
                      Şiiler Arap Alevileriyle değil, Arap Alevileri Şiilerle aynı inançtadır. Kısaca Nusayriler dediğiniz Arap Alevileri Şiidir.

Suriye'de sadece Sünni çoğunluktadır ve Alevi müslümanlarla birliktedirler.
                      "İlmin cevherini ehlinden men etmeyin, ilmin cevherinin ehline zulmetmiş olursunuz. İlmin cevherini ehlinden olmayanlara vermeyiniz, aksi takdirde ilmin cevherine zulmetmiş olursunuz."

İmam Hz. Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

[quote author=Ankara_ilahiyat link=topic=24025.msg162227#msg162227 date=1348957910]
                        yukarıdaki ahlak yoksunluğuyla tespitlerde bulunan şahıs akademisyenliğimi ön plana çıkartarak nasıl benimle muhatap olma cürretini gösterir, nasıl bana soru sorarak benden yanıt vermemi ister inanın anlamıyorum.
                        "bizim öğrenciliğimiz sırasında" dediğine göre kendi tecrübelerini ilahiyat fakültelerine yamamaya çalışarak binlerce ilahiyat öğrencisi ve akademisyeni hakkında fuhuş zannı oluşturmaya çalışan bu müfteriye karşı yöneticilerin tepkisizliğide dikkat çekicidir
                        [/quote]
                        Asıl siz Ahlak yoksunluğuyla yanlış tespitlerde bulunarak Şiilere ve Alevilere karşı iftira ediyorsunuz.

Şia'ya hakaret ve iftira eden bu müfside karşı yöneticilerin tepkisizliği dikkat çekicidir.
                        "İlmin cevherini ehlinden men etmeyin, ilmin cevherinin ehline zulmetmiş olursunuz. İlmin cevherini ehlinden olmayanlara vermeyiniz, aksi takdirde ilmin cevherine zulmetmiş olursunuz."

İmam Hz. Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

nusayrilik ile şia,nın aynı olmadığını iddia eden arkadaşlara tavsiyem hakkında tam ilim sahibi olmadığınız konuda kesin hüküm vermeyin...imkanı olan şii arkadaşlar iran ve ıraktaki şii alimlere gidip ordan sorsun nusayriliği ve kökenini...her yıl adana va hataydaki hocalar ile istişarede bulunan şii hocaların neler konuştuklarını hangi itikadi konularda mutabık olunduğunu sorsunlar bir zahmat şii hocalara... şia ile nusayrilik arasındaki fark şudur; sıradan bir şii bilgi sahibidir ilim sahibi değildir kendini nusayrilikten farklı görür, ama sadece bilgi sahibi değil ilim sahibi olan bir şii hakkı ve hakikati bilir ve şia ile nusayriliğin itikadta ve fıkıhta aynı olduğunu bilir fakat takiye yapar...işte aramızdaki fark bu

Yorum

Ankara ilahiyat daha önce de bizim le alakalı yazılar yazdınız ve size bu yazdıklarınızın kaynağını sormuştum. bakın atıp tutmak kolay benim inancımdan bahsediyorsunuz. "aliye allahın görüntüsü" diyen kim? biz mi? siz bizim inancımız ibni teymiyeden mi okuyorsunuz? okuduklarınız benden bahsediyor ama inancımdan değil beni kastediyor ama inancımı değil... iftira dolu yazılar görüyorum. ne bu kininiz? emeviler ve ibni teymiye o kadar çok etkiledi sizleri?
                            bakın bu hakaret vari yazılara son verin esad zülmü diyorsunuz ya sana soruyorum yüzde 85 sünni olan bir devlet ve başı onlara zulum yapıyor onlar ise hala sus pus. neden onun yanında savaşıyorlar? neden ona karşı ayaklanmıyorlar??? libyalı pakistanlı türk afgan suudlu vb. millet ve ülkelerden gelen teröristlermi özgürlük istiyorlar??? abd özgürlük vermeyecek ama sizin içinizdeki o kin varya işte siyonizmi alevilere tercih edersiniz. tıpkı suudların hizbullaha karşı israile destek vermeleri gibi sizlerde abd askeri için dua edersiniz ama müslüman türk askeri öldürülmüş umurunuzda bile değil... kıblenizi değiştirin beyaz saraya secde etmekten vazgeçin Kabe dururken başka kıble aramayın...

neyse ankara ilahiyat konu benim inancımsa bundan sonra delilsiz mesnetsiz konuşma hakaret etmekten vazgeç. benim inancım gizli değil öğrenmek istediğini sor cevabını alırsın....

من لم يكن علويا حين تنسبه فما له في قديم الدهر مفتخر
                            أبو النواس

Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
                            Ebu Nevves

Yorum

yani şu bilgi bilişim internet çağında üstelik bir akademisyen üstelik hak hukuk bilen bir ilahiyatçı, insanların inançlarını kendilerinden değil de düşmanlarından öğreniyor ya valla helal olsun...

Yorum

sayın cundep lütfen bana ne soru sorun ne de benimle muhatap olun

cevap vermeseydiniz muhatap olmazdık.

sizin nusayri zulmüne ve esada destek olmanıza hiçbir zaman karşı çıkmadım çünkü kendi inancınızın dünyevi çıkarları bu şekilde işleyeceği için sünnileri öldürmek sizin için tabiidir

anlaşılan çok matraksın kardeş. Dünyevi çıkar için aleviler tarih boyunca ne yaptılar? hiç bir şey yapmayan aleviler mi yapmışlardır yoksa, Dünyevi çıkarları için peygamberimizi dahi zehirleyip öldüren, kızının evini yakıp ölümüne sebep olan tağutları (3 halife) sırf dünya hakimiyeti için, resulullahın hayrul beşer dediği İmam Ali a.s.dan üstün görüp Resulullahı haşa yalanlayanlar sizler mi dünyevi çıkarlar için zulüm yapıyorsunuz???

Biz dünyevi çıkar isteseydik en basitinden dünya haytında rahatlık uğruna en azından tağuta laf söylemez ve rahat yaşardık. Halepte katledilen 70.000 insanımız inançları yüzünden katledildiler, zalime rıza göstermedikleri için katledildiler, bugün Suriye'de zulme rıza göstermedikleri için katledildikleri gibi.

Ama artık suriyede sünnilere tağutun parasız askeri olmamayı öğretmekle övünebiliriz. biz sünnilere haktan yana olmayı, muaviyenin biladından çağdaş muaviyelere direniş gösteren bir topluluk yarattık, bunca kuyruk acının bundan kaynaklandığı ortada.

bana nasibi de diyebilirsiniz bu da problem değil. tıpkı bir yahudinin bana musa düşmanı diyeceği gibi. ben en başta ifade ettim benimle aynı akideyi paylaşmayan insanlarla kendi değerlerim çerçevesinde tartışmam.

Sen sapına kadar nasibisin, çünkü nasibilik ehlibeyt imamlarının şialarına düşmanlık edene denir. "tanassub" düşmanlık etmek demektir, imamlarımızda kendi şialarına düşmanlık edene bu ismi vermişlerdir. çünkü gerçekte kimse ehlibeyte düşmanlık etmeye cesaret edemediğinden hıncını şialardan çıkarır. sen de böylesin.

çünkü inandığımız itikad farklı.

Kesinlikle doğru. senin itikadın ömerin yahudi alimi kâb alahbar'a teorize ettirdiği itikaddir, benimki ise mutahhar ehlibeytin itikadı.

aliye allahın görüntüsü diyen inanç sahipleri ile islam çerçevesinde bişeyler konuşmak lüzumsuzdur.
                                Farzedelim öyle diyorlar, peki peygamberimizin peygamberliğinden dahi şüphe edene adalet güneşi demek neyin nesidir?

ben nasılki netanyahuya "neden filistinli müslümanları öldürüyosunuz" diye sormuyosam bunun arka planını merak etmiyosam size de bu soruyu yöneltmem. sizinle olan hesabımız ahirettedir. bu dünyada değil.

bak nasıl da itiraf ettin, senin filistinde katledilen kardeşlerinle ilgili bir kaygın yok, tek kaygın israili kızdırıp iktidardan olmama kaygısıdır belli. arka planını merak etmiyorsun çünkü israille herhangi bir sorunun yok.
                                Siz bizimle ahirette hesaplaşmayı düşünmeden evvel, hakkını gaspettiğiniz ve minberlerine çıkıp yalan, muharef itikadleri anlatıp halkı saptırdığınız için Ehlibeytle nasıl hesaplaşıp hesap verececeğinizi düşünüp sorun edin.
                                Resulullaha inat, hayrul beşer olan imam ALİ'nin önüne ebubekirleri ömerleri koymanın hesabını nasıl vereceğinizi düşünün.
                                bir de bu dünyada ölümlerine sebep olduğunuz 20.000 Suriyeli sünni mezhepdaşınızın kanının hesabını nasıl vereceğinizi düşünün HAÇLILAR SİZİ.....

Şimdi sayın Ankara_İlahiyat lütfen bana ne soru sorun ne de benimle muhatap olun

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X