Ynt: Hatay teröre karşı ayaklandı
[quote author=Mekzun link=topic=24025.msg162563#msg162563 date=1349373005]
Nusayriler dediğiniz, biz Arap Alevileri de İHLAS SÜRESİ'NE iman ediyoruz. Yalnız İhlas süresi değil, Kuran-ı Kerim'in bütün ayetlerine inanıyor, iman ediyoruz. Kuran-ı Kerim ve Ehlibeyt'e göre amel etmekteyiz.
Zaten nusayriler gerçekten İman ehli olmasalar suriye'de dünya üzerlerine gelirken bu direnci hala gösteremezlerdi. Allah yardım etmese bu bilinçle ayakta duramazlardı. Dünyadaki diğer milletler gibi şimdiye çoktaan çözülmüşledi! Elhamdulillah ki Esad ve şiilerinde nasıl bir iman var ki emperyalizme dimdik ayakta duruyor direniyorlar! Rabbim direnişlerini sonsuza dek daim etsin. İlahi Amin
Allahümme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum ve Ferecena bihim vel'an Âdaehum...
bu aşkam Taksim'de Suriyede hak adalet için kıyam edenlerin hallerine baktım. dinin emirlerine şekil olarak uymamışlar ama mana olarak tam dinin adalet özgürlük ve hak gibi en güçlü şiarlarıyla dimdik ayaktaydılar. Tayyib ve şiilerinin dininden bir kez daha iğrendim!
[quote author=Mekzun link=topic=24025.msg162563#msg162563 date=1349373005]
Nusayriler dediğiniz, biz Arap Alevileri de İHLAS SÜRESİ'NE iman ediyoruz. Yalnız İhlas süresi değil, Kuran-ı Kerim'in bütün ayetlerine inanıyor, iman ediyoruz. Kuran-ı Kerim ve Ehlibeyt'e göre amel etmekteyiz.
[img alt=Fotoğraf: صدق اللهُ مولانا العليُ العظيم. width=403 height=403]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c79.0.403.403/p403x403/229475_406022272798311_565361690_n.jpg[/img]
صدق اللهُ مولانا العليُ العظيم
[/quote]Zaten nusayriler gerçekten İman ehli olmasalar suriye'de dünya üzerlerine gelirken bu direnci hala gösteremezlerdi. Allah yardım etmese bu bilinçle ayakta duramazlardı. Dünyadaki diğer milletler gibi şimdiye çoktaan çözülmüşledi! Elhamdulillah ki Esad ve şiilerinde nasıl bir iman var ki emperyalizme dimdik ayakta duruyor direniyorlar! Rabbim direnişlerini sonsuza dek daim etsin. İlahi Amin
Allahümme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum ve Ferecena bihim vel'an Âdaehum...
bu aşkam Taksim'de Suriyede hak adalet için kıyam edenlerin hallerine baktım. dinin emirlerine şekil olarak uymamışlar ama mana olarak tam dinin adalet özgürlük ve hak gibi en güçlü şiarlarıyla dimdik ayaktaydılar. Tayyib ve şiilerinin dininden bir kez daha iğrendim!
Yorum