Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ateş Odunu yakmaz mı?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ateş Odunu yakmaz mı?

BİSMİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN
    RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar! Değerli Müminler!
    Düne kadar kavga ediyordunuz!... Cübbeli Ahmet’te Gülen'e dön çağrısı yaptı

Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- 360 günlük cezaevi sürecinden sonra geçtiğimiz Cuma günü mahkemenin tahliye kararıyla özgürlüğüne kavuşan Cübbeli Ahmet, kendisiyle ilgili merak edilen konulara Flash Haber’de çok çarpıcı yanıtlar verdi.
    Flash Tv’ haber sunucusu Mustafa Yenigün’ün sorularına yanıt veren Ahmet Mahmut Ünlü, Fethullah Gülen’e "Türkiye’ye dön" çağrısı yaptı. Cübbeli Ahmet, Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen’in yurda dönmesini temenni ederken, onun sağlığıyla ilgili dua da etti.
    Ayrıca cezaevi günlerinde nasıl zor şartlar altında karnını doyurabildiğini anlatan Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine en üzüntü veren konunun, cezaevindeyken annesinin vefat etmesi olduğunu paylaştı

Allah'a emanet olun...

Ynt: Ateş Odunu yakmaz mı?

BİSMİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN
    RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar! Değerli Müminler

Hapishanede Odun ya rutubet kapmış ya da iyi ıslatmışlar!

İki Hilekarın Konuşması
    Muaviye bir gün Amr bin As’a: “Ey Amr As! Bizim hangimiz daha siyasetçi ve daha zekiyiz?” diye sordu.

Amr As: “Ben zekiyim; sen ise, düşünceli ve tedbirli birisin” dedi.

Muaviye: “Benim yararıma konuştun. Ama zekilikte de ben senden daha zekiyim.”

Amr As: “Senin bu zekiliğin Kur’ân’lar mızrakların başına takıldığında nerede idi?”

Muaviye: “Sen o gün hilenle bana galip oldun ve zekiliğini ortaya koydun. Ama o gün artık geçmiştir. Şimdi doğru cevap vermen şartıyla sana bir soru sormak istiyorum.”

Amr As: “Yalan konuşmak çirkindir. Allah’a and olsun ki, doğru söyleyeceğim. İstediğin meseleyi sorabilirsin, kesinlikle yalan cevap vermeyeceğim.”

Muaviye: “Benimle beraber olduğun günden beri bana hile yapmış mısın?”

Amr As: “Kesinlikle!”

Muaviye: “Her yerde değil ama bir savaşta bana hile yaptın.”

Amr As: “Hangi savaşta.”

Muaviye: “Ali bin Ebu Talib beni savaş alanına çağırdığında ben seninle istişare ettim. Ey Amr As! Senin bu konuda görüşün nedir; savaş için Ali’nin karşısına çıkayım mı, çıkmayayım mı?” diye sordum. Sen: “O, yüce bir şahsiyettir” dedin. Ali’nin karşısına çıkmamı söyledin; oysa sen onu çok iyi tanıyorsun; işte orada bana hile yaptın.”

Amr As: “Ey Muaviye! Yüce makamlı bir şahsiyet seni savaşmaya çağırmıştı. İki güzellikten biri sana nasip olacaktı. Ya onu öldürecektin; bu durumda ünlü kahramanlardan birini öldürmüş olacaktın. Böylece makam ve şerefin yükselecek ve kahramanlar arasında rakipsiz olacaktın. Ama eğer o seni öldürecek olsaydı, o zaman da şehit ve salihlerden olacaktın.”

Muaviye: “Amr As! Senin bu hilen öncekinden daha kötüdür. Çünkü biliyordum ki, Ali’yi öldürmüş olsaydım, cehenneme gidecektim; o beni öldürmüş olsaydı, yine cehenneme gidecektim.”

Amr As: “Öyleyse onun karşısına çıkıp onunla savaşmamana ne sebep oldu?”

Muaviye: Saltanat kısır ve sevilen bir şeydir. Birkaç gün daha hükümet yapmak için Ali’nin karşısına çıkmadım ve böylece ölümden kurtulmuş oldum.”

Daha sonra şöyle dedi: “Ey Amr As! Bu sözü ikimizden başka kimse bilmesin.”

Allah'a emanet olun..

Yorum

Ynt: Gülen`den Jet Taziye Mesajı

BİSMİ TEALA
      RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDRİM

Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar! Değerli Müminler!

Gülen`den Jet Taziye Mesajı
      Fethullah Gülen, ABD`deki okul saldırısında hayatını kaybeden çocuklar için taziye mesajı yayınladı. Gülen`in, aynı hassasiyeti İslam Âlemindeki katliamlar için göstermemesi ilginç bulundu.

Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- ABD`nin Connecticut eyaletine bağlı Newtown kentinde, 20`si ilkokul öğrencisi 26 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan okul saldırıyla ilgili taziye mesajı yayınlayan Gülen, mesajda "Kıymetli hayatlarının henüz başlangıcında olan masum çocuklar ve kendilerini bu çocuklara adayan öğretmenlerin aralarında bulunduğu 26 kişi bu saldırıda hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin ailelerine, sevdiklerine ve Amerikan halkına en derin ve içten taziyelerimi ifade eder, sabır ve metanet dilerim." ifadelerini kullandı.

Gülen mesajını "bu tür olayların gelecekte de yaşanmaması için ileri görüşlü liderlerin ve merhametli anne-babaların, çocuklarının kalplerini ve kafalarını diğer insanlara karşı sevgi, saygı ve şefkatle doldurmanın yollarını bulma" tavsiyesiyle bitirdi.

ABD, Siyonist İsrail ve Batılı işgalcilerin İslam Aleminde işlediği sayısız katliam ve soykırımlara sessiz kalan Gülen`in, son dönemlerde söz konusu ABD olunca jet hızıyla mesajlar yayınlaması dikkat çekiyor.

Allah'a emanet olun...

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X