Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

MEKANIN CENNET OLSUN HÜGO CHAVEZ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: MEKANIN CENNET OLSUN HÜGO CHAVEZ

Chavez dediğiniz tipte bir lider değildi. Eğer inanmadıklarını yapan biri olaydı ABD ile çok iyi geçinirdi. O dobra bir insan içinden geldiği gibi yaşayıp konuşan biriydi. Yoksa ABD gibi büyük bir şeytana şeytan diyecek cesareti kendinde bulamazdı. Bu cesaret de ancak ya onun kadar güçlü olmasından (ki bu güce sahip değildi) ya da inançtan kaynaklanabilirdi.

Bizim siyasetçiler dediğim anlamdaki fikrin doğruluğunu kanıtlıyor. Çıkar üzerine politika yapanlar bu gün ABD'nin yanında yer alıyorlar.

Laf salatası dediğiniz bu çirkin uslubunuzdan dolayı sizi kınıyorum. Alay ve küçümseme hakkına sahip değilsiniz. Katılmayabilirsiniz. Bu şekilde yazmanız size olan saygımızı azaltır.

Bu sitede şiilerce sünnilerin çok defa savunulduğunu gördüm. Hem de kıyasıya. Saygılı yazan sünniler hep saygı görmüşlerdir. Ehli sünnetin kutsallarına lanet ve saygısızlık Şia taklit merciilerine göre haramdır. Bu sitede bir kaç kendini bilmezin bu kurala bağlı olmaması bizi de şiayı da bağlamaz. Şia hakkında görüntüyü bizim açıklamalarımız da cahillerin zanları da oluşturamaz. Şia taklit merciileri ve temel kitaplarıdır şiayı öğrenebileceğiniz kaynaklar.

Yorum

Ynt: MEKANIN CENNET OLSUN HÜGO CHAVEZ

selmancan ,

laf salatası yapan ''bana göre chavez'' dir . (gerekçeleriyle yazdım)

beni gereksiz yere kınadığınız için bende sizi kınıyorum .

saygı görmek istiyorsanız ''her sözü'' üzerinize alıp hırçınlaşmayınız ...

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X