Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haksözhaber'e Yazdığım Yorumları Yayınlayamıyorlar!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haksözhaber'e Yazdığım Yorumları Yayınlayamıyorlar!

Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım, rahman rahim Allah adıyla
    Hamd alemlerin Rabbi Allah'a salatu selam O'nun kutlu Habibine ve onun Ehlibeytine, lanetse onların kıyamete kadar tüm düşmanlarının üzerine olsun.

haksöz cemaatiyle küçüklüğümden beri birlikteliğim vardı. ancak şii oluşumdan bir kaç yıl öncesinde onlara karşı bir kopukluk yaşadım. şii olduktan sonra ise onların akıl almaz akıl dışılıklarına şahitlik ettiğimde inanamadım. bunlara yöneltilen eleştirileri aşırı bulurdum. ancak özellikle Suriye Savaşından sonra tuttukları tavır beni iyice ümitsizliğe sürükledi. ıslah olmaz bir kibir ve sapkınlık içinde ilerlemeleri beni üzdü. belki aklederler diye onların haberlerine yorumlar yazdım ancak hiç biri yayınlanmadı. yorumlarım boşa gitmesin ve yayınlayamamaları bir ibret vesilesi olarak tarihe geçsin diyerek bu başlık altında bunları toplamayı uygun gördüm.

bundan önce bir çok yorum yazdım yayınlanmadı. onlar kayboldu. ancak bundan sonra buraya yorumlarımı ve haberleri ekleyeceğim. işte bu günkü haber ve gönderdiğim yorum. yayınlanacağını sanmıyorum...

Ynt: Haksözhaber'e Yazdığım Yorumları Yayınlayamıyorlar!

haber şu:

[color=rgb(0, 0, 0)][/color]ABD Senatosunda Oylama ErtelendiABD Senatosu, askeri güç kullanma yetki tasarısının çarşamba günkü oylamasını erteledi.
    ABD Senatosu, askeri güç kullanma yetki tasarısının 11 Eylül Çarşamba günü yapılması planlanan oylamasını erteledi.
    Senato Çoğunluk Lideri Demokrat Harry Reid, yaptığı açıklamada, "Oylama yapmadan önce, Başkan Obama'nın davasını Senato ve Amerikan halkına sunma fırsatı olduğundan emin olmak istiyorum" ifadesini kullandı.
    Reid, Suriye'nin kimyasal silahlarına yönelik uluslararası tartışmalar devam ederken Senato'da oylamaya gitmenin uygun olmayacağını belirterek, önemli olanın tasarıyı ne kadar hızlı geçirmek değil, ne kadar iyi geçirmek olduğunu bildirdi.
    Tasarıyı 11 Eylül Çarşamba günü Senato'ya getirmeyi planlayan Reid, son gelişmeler dolayısıyla bunu ertelediğini açıkladı.
    AA

Yorumum şu:
    sizi gibi Amerikan Mücahitleri siz!

Hizbullah dururken, onun karşısında konuçlanan ABD ve Siyonistlerle aynı kulvara düşen zalimleri Allah hidayet etmez! bir zamanlar ABD'nin Esad taraftarı; siyonistlerin Esad güçlensin diye Esadı vurduğunu iddia ederek kendinizi kandırıyordunuz. Artık buna bile ihtiyaç duymuyor musunuz! Bu dünyada Masum İmam Mehdi a.s'ın rehberlik ettiği Şia'nın asla yanılmaz satın alınmaz olduğunu artık görün! Yoksa bu dünyada kör olan ahirette de kör haşrolacaktır:

"Günün birinde her sınıf insanları imamlarile çağıracağız, o gün her kime kitabı sağ elile verilirse işte onlar kitablarını okuyacaklar ve kıl kadar zulmedilmiyecekler. Bu dünyada kör olan, ahirette de kördür. Yolca da daha sapıktır o. İsra 71-72.

Siz İmamınız ABD ile çağrılacaksınız! Ve kör olarak!

yorum gittiğinde çıkan onan kutucuğu:
    YORUM EKLE
    Değerli okuyucumuz;
    Yorumunuz sisteme başarıyla kaydedilmiştir. En kısa zamanda onaylanıp gösterime girecektir.
    Yorumunuz ve göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.[/l][/t]

Not: eğer yorum yayınlanırsa burada belirteceğim...

Yorum

daha önce yorum yazdığım ama yayınlayamadıkları haberlerin linklerini kopyalamıştım. haftalar aylar geçti ve yorumlarım yayınlanmadı. tabi yorumlarımı kaydetmediğimden onlar gitti. haber linklerinden bazıları ise şunlardı:

http://www.haksozhaber.net/ayda-5-bi...m#.Ui7Mp9J7LZF

http://www.haksozhaber.net/mesalden-...m#.Ui7M-tJ7LZE

http://www.haksozhaber.net/fadlallah...m#.Ui7NDNJ7LZF

Yorum

görüldüğü gibi yorum daha yayınlanmamış...

ben gönderdikten sonra gönderilen yorum onaylanmış ama benimki yok.

http://www.haksozhaber.net/abd-senat...m#.UjAOKtJ7LZF

Yorum

Haksözhabere göre İran, Yahudileşmiş bir rejim:

işte İmam Hamenei ile ilgili bir haberin altında haksözhaberin onayladığı yorum:

"Devrimine ihanet edenİran'ın gözü aydın; Irak ve Afganistan'da olduğu gibi ABD ile suç ortaklığında anlaşmış oldu.
          Katliamcı despot Baas rejimi ile iş tutun, zaten Türkiye'de de, Mısır da da, Tunus ta ve dünyanın dört bir yanında Baas benzeri despotlarla iş tutun.
          İslami kıpırdanış olan her yerde Rusya ile, ABD ile ve yerel despotlarla anlaşın.
          Sizi hala İslam devleti olarak gören, Yahudileşmiş bir rejimi Rab edinip kutsayanları da de Allah'a havale ediyoruz."

http://www.haksozhaber.net/kimyasal-...m#.UjFjMn_cA3I

site, yorumlar yapanı bağlar biz katılmıyoruz dese de yalan! eğer katılmadıkları yorum olsa zaten yayınlamıyorlar. benim yorumlarımı yayınlamadıkları gibi. bu yorumu yayınladıklarına göre demek ki onlara göre bunu söylemekte sakınca yok! bunu görmeyecek kadar keriz değiliz. zaten israili bırakıp iranla savaşmak (suriye iran müttefiktir) iranı yahudileşmiş gördüklerindendir.

Allah'ın laneti İsraille büyük şeytan ABD ile iş tutup ben Müslümanlardanım diyen yalancı terörist vahhabi selefi haricilere olsun!

Yorum

bir yorum daha:

"Ee, Müslümanlara ilk kez "Kahrolsun İran" dedirtebilen İmkanderi tabi koruyacak Batı. Bundan iyi imkan bulabilecek mi ki!"

http://www.haksozhaber.net/comment_add_complete.php
            [color=rgb(0, 0, 0)][/color][left][color=rgb(0, 0, 0)][/color][color=rgb(84, 84, 84)]YORUM EKLE[/color][/size][/color]
            [color=rgb(0, 0, 0)][color=rgb(84, 84, 84)]Değerli okuyucumuz;
            Yorumunuz sisteme başarıyla kaydedilmiştir. En kısa zamanda onaylanıp gösterime girecektir.
            Yorumunuz ve göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.[/l][/t][/color]
            [/color]
            [color=rgb(0, 0, 0)][color=rgb(255, 255, 255)][/t]

başlık ve haberin linki:

http://www.haksozhaber.net/bm-imkand...m#.UjRLvNJ7LZE
            [/color][/color]
            [/size]
            [/color]

Yorum

Selmancan kardeşim , gelin verelim bir kaç milyon dolar en büyük İran ve Esad da derler bu adamlar )))

Allah a şükür imanımız düşüncemiz bir kağıt parçası ile değişecek olanlardan değiliz inşAllah.

Yorum

[quote author=selmancan date=1379159139 link=topic=25218.msg170898#msg170898]
                bir yorum daha:

"Ee, Müslümanlara ilk kez "Kahrolsun İran" dedirtebilen İmkanderi tabi koruyacak Batı. Bundan iyi imkan bulabilecek mi ki!"

http://www.haksozhaber.net/comment_add_complete.php
                [/size][/color]
                Değerli okuyucumuz;
                Yorumunuz ve göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.[/l][/t]

[/t]

başlık ve haberin linki:

http://www.haksozhaber.net/bm-imkand...m#.UjRLvNJ7LZE
                [/size][/color]
                [/quote]
                diğer haberler duruyor ama bu kaldırılmış! neden acaba? Acaba suriye gösterilerinde: "kahrolsun iran" diye bağırtan imkander'in provakatifliğini haber değer var diye göstermekten utandılar mı?

acaba suriye'de esed artık tekrar esad mı oluyor haksözhabere göre? önceden esad diyorlardı, ABD emretti esed oldu şimdi de esad demelerini mi emrediyor? gerçi tam demediler ama işleri iyi gitmiyor suriye'de

Yorum

haber şu:

İran’ın Büyük Zaferi (!)

»Ana Sayfa»Suriye
                  [img width=24 height=18]http://www.haksozhaber.net/s/i/1x1.gif[/img][img width=24 height=18]http://www.haksozhaber.net/s/i/1x1.gif[/img]

05.05.2014 13:13

[img width=300 height=225]http://www.haksozhaber.net/d/news/47502.jpg[/img]
                  Hamaney'in askeri sorumlusu Yahya Rahim, Suriye'de yapılan katliamları zafer olarak görerek bunun İran'ın gücünü gösterdiğini öne sürdü.
                  HAKSÖZ-HABER
                  İran’ın dini lideri Ali Hamaney’in askeri işlerden sorumlu yardımcısı Yahya Rahim Safavi İran’ın Irak Suriye ve Akdeniz’deki nüfuzunun altını çizerek Suriye’de kazanılan zaferle İran’ın üçüncü kez bütün dünyaya bölgesel bir güç olduğunu kanıtladığını söyledi.
                  “ABD, Suudi Arabistan, Türkiye, Katar ve Avrupa ülkelerinin Beşar Esed’i devirme stratejileri kesinkes başarısız oldu. Bu durum Batı, Arap ve Siyonist cephe için stratejik başarısızlık anlamına gelirken İran İslam Cumhuriyeti için büyük bir zaferdir.”
                  Farsnews'te yer alan habere göre,Isfahan’da emekli Devrim Muhafızları karşısında yaptığı konuşmasında Safavi, hâlihazırda Lübnan’ın diğer sınır komşusu Suriye’de Müslüman halka karşı Baas rejimiyle birlikte savaşan Hizbullah’ın kendileri için önemine ise “Sınır savunma hattımız artık Şalamşeyh’ten (İran’ın güneyinde bir sınır kenti) başlamıyor, bu hat bugün için İsrail sınırındaki güney Lübnandır. Stratejik derinliğimiz Akdeniz kıyısına, tam İsrail’in kuzeyine kadar uzanmış durumda.”sözleriyle vurgu yaptı."

ben de yorum yazdım. itiraf ediyorum ki biraz ağırdı. Ama yayınlayabilirler! ağırlığı hak olduğundan. hani haksöz ya belki yayınlarlar???

Yorum

Haksözde bir ilk. ilk kez suriye muhalefetini ABD ile görüştüğünü itiraf ediyorlar! bu kıvırmanın bir başlangıcı mı diye düşünmeye başladım! işte haber:

"
                    ABD İlk Kez Suriye Muhalefeti İle Görüşecek

»Ana Sayfa»Suriye
                    [img width=24 height=18]http://www.haksozhaber.net/s/i/1x1.gif[/img][img width=24 height=18]http://www.haksozhaber.net/s/i/1x1.gif[/img]

05.05.2014 11:25

[img width=300 height=225]http://www.haksozhaber.net/d/news/47400.jpg[/img]
                    Ukrayna krizinin Suriye için ders olduğunu söyleyen Davutoğlu, ABD’nin ilk kez Suriye muhalefetiyle görüşeceğini açıkladı
                    Suriye'ye komşu ülkeler Toplantısına katılmak üzere Ürdün'de mülteci kampına gidiş yolunda konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD'nin Suriye muhalefetini ilk kez Washington'a davet ettiğini belirtti. Ukrayna'daki gelişmelerin Suriye konusunu etkilediğini söyleyen Davutoğlu, "Batı açısından perde arkasında alarm etkisi yapıyor. Suriye'ye sessiz kalınmasının Ukrayna üzerinde etkisi olduğu kanaati yerleşiyor. Dolayısıyla yeni strateji geliştirme ve tutum alma ihtiyacı var" dedi. Yakın zamanda önemli gelişmeler olacağını belirten Davutoğlu, "11 ülkeden oluşan Suriye Dostları Çekirdek Grubu ile yakın zamanda toplanmayı planlıyor. Artık muhaliflerin güçlenmesi gerektiğine dair ortak fikir var" diye konuştu.
                    "3 HAYAL KIRIKLIĞI"

Suriye'deki krize çözüm bulunması için yürütülen uluslararası girişimlerde başarı sağlanamadığına dikkati çeken Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim 3 hayal kırıklığımız oldu. İlki Cenevre-2 toplantısındaki başarısızlıktı, artık ümidimiz yok ve gelecekte siyasi çözüm de yok. İkinci olarak, BMGK'nın 2139 sayılı rezulasyonuna göre, ülkeye yardım girmesi sağlanmalı. Ancak Suriye, Türkiye tarafında sadece bir kapıyı açık bıraktı ve günlük sadece 78 aracın geçmesine izin verdi. Bu kararın uygulamaya konulması lazım. Üçüncü hayal kırıklığımız ise Kuveyt'te yapılan 'Bağışçı Konferansı'na dair. Kuveyt'te Aralık ayında alınan bölgesel sorumluluk programı uygulanamadı. Türkiye, Suriyeli sığınmacılar için 3 milyon dolar yardım yapıyor, uluslararası kamuoyu ise sadece 115 milyon dolar yardım yapıyor."

Sabah'ın haberine göre Davutoğlu, Suriye konusunda önemli mesajlar verdi:

"ABD MUHALEFET İLE GÖRÜŞECEK"

ABD yönetimi Ahmed Jarba'yı (Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Başkanı) Washington'a davet etti. İlk kez Suriye Ulusal Koalisyonu temsilcileri ABD'de üst düzey yönetimle görüşecek.

"UKRAYNA'DAN DERS ÇIKTI"

Ukrayna'daki gelişmeler Suriye konusunu etkiliyor. Batı açısından perde arkasında alarm etkisi yapıyor. Suriye'ye sessiz kalınmasının Ukrayna üzerinde etkisi olduğu kanaati yerleşiyor.

"CENEVRE ÇÖKTÜ"

Cenevre'de ümit kalmadı. Kimse Suriye'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini meşru görmez ama Suriye aslında Cumhurbaşkanlığı seçimi yaparak, Cenevre'de öngörülen geçiş hükümetini tanımadığını ilan ediyor. Dolayısıyla yeni strateji geliştirme ve tutum alma ihtiyacı var.

"11'LER TOPLANACAK"

2 hafta önce, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Suudi Arabistan, Katar Dışişleri Bakanları ile görüştük. Önümüzdeki haftalarda Suriye Dostları Çekirdek Grubunu oluşturan 11 ülke olarak toplantı yapacağız.

MUHALİFLERE DESTEK

Ortak tavır olarak artık muhaliflerin güçlenmesi gerektiği fikri var.

DÜNYAYA ÖRNEK

Türkiye mülteci kamplarında dünyaya örnek. BM Mülteciler Yüksek Komiseri Guateres bana, "Standartları çok yükselttiniz. İşimizi çok zorlaştırdınız" dedi.

KAÇI HAYATTA KALIRDI?

Türkiye'de hükümeti eleştirmek adına mülteci politikasını eleştiriyorlar. Düşünün, 800 bin kişiyi almasaydık acaba kaçı hayatta kalırdı?

"BİZDE 700 BİN TERÖRİST VAR!"

Cenevre-2 toplantısında Suriye Dışişleri Bakanı Muallim, bize, 'Teröristlere yardım ediyorsunuz' diye saldırınca, 'Evet bizde 700 bin terörist var. 40 bin bebek terörist var, her an sizi öldürebilir. Yüzbinlerce kadın terörist var, eşini kaybetmiş' dedim. Bu işin insani boyutu. İnsani boyutu görülmediği zaman siyaset yapılamaz. Esad'ın yaptıklarını unutuyorlar, sırf bize muhalefet, düşmanlık adına Esad'ı meşru göstermeye çalışıyorlar. Şu an 3,5 milyon mülteci var. Yıl sonu 4-4.5 milyonu geçer diyorlar.

"KİMSE MUHALEFETTEN KAÇMIYOR"

Bunların hiç biri muhalefetten kaçmıyor. Ürdün, Lübnan, Türkiye'deki tüm mülteciler rejimden kaçıyor. Bu ölçü değil mi?

"KARA LİSTE OLUŞACAK"

İlerde Suriye dosyası yazıldığında bir bu konuya insani açıdan yaklaşmayanlara kara liste oluşacak. Gelecek nesillere böyle bir utanç aktarmamalıyız.

"BM, ONLARI ÖLÜME TERK ETTİ"

Suriye 'ye Komşu Ülkeler toplantısı Ürdün'ün ev sahipliğinde yapıldı. Ürdün'deki Zateri Kampı'nda üçüncüsü gerçekleştirilen basına kapalı toplantıya Türkiye'den Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yanısıra Irak, Ürdün, Lübnan, Mısır'dan temsilciler ve Birleşmiş Milletler (BM) Yüksek Komiseri Antonio Guterres katıldı. Toplantı sonrası basınla buluşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, BM'nin Suriye'ye yaptırım uygulamayarak milyonlarca insanı Esad'ın merhametine bıraktığını söyledi. Cenevre 2 Konferansı'nın başarısız olduğunu dile getiren Davutoğlu, diplomatik çözüm olmayınca sahadaki çatışmanın arttığını belirterek, bu süreçte sadece Türkiye'nin 3 milyar dolar, uluslararası toplumun 150 milyon dolar harcadığını belirtti. Davutoğlu, Esad'ın seçim ilanını 'barışı boşa çıkarma' girişimi olarak değerlendirerek, seçimin 'bölgede bir geçiş hükümeti olmayacağının ilanı' olduğunu söyledi.

Dünya Bülteni"

Etiketler:Suriye,ABD,Muhalefet,Ahmet Davutoğlu

Yorum

buraya da yorum yazdım onu da yayınlayacaklarını sanmıyorum. ne mi yazdım?

önceden Suriye'de teröristler katliam yaparken zafer gibi çığlıklar atan onlarca yorum yazılıyordu haberlerin altına. bu haberlere tek yorum yok. ne oldu neden sustunuz! ben size demedi mi Suriye'de yenileceksiniz ve topunuz cehenneme sürüleceksiniz, Hizbullah'a galip gelen mi olmuş ki siz galip geleceksiniz dedim!

sizce yayınlarlar mı?

Yorum

iki yorumum da hala yayınlanmamış. belli ki hoşlarına gitmemiş.

http://www.haksozhaber.net/abd-ilk-k...cek-47531h.htm
                        bu link Haksözde bir ilk. ilk kez suriye muhalefetini ABD ile görüştüğünü itiraf ediyorlar! bu kıvırmanın bir başlangıcı mı diye düşünmeye başladım! işte haber:
                        konulu mesajın alıntı linkidir.

http://www.haksozhaber.net/iranin-bu...eri-47540h.htm
                        bu ise İran'ın büyük zaferi(!) adlı başlıkla verilen haberin linkidir.

takip için kaybolmasın deyip yazdım...

Yorum

ben yazsam yorumum yayınlanmayacak o yüzden yazmadım. ama bu habere haksozhaber okurları da yorum yapamıyor! çünkü onlar yıllarca ABD esedi destekliyor diyordu. şimdi açıkça yaptırım uygulayınca dut yemişe döndüler. işte o haber:

Esed İçin ABD'den Kısmi Yaptırımlar

»Ana Sayfa»Suriye

09.05.2014 01:53
                          [img width=300 height=225]http://www.haksozhaber.net/d/news/43603.jpg[/img]
                          ABD yönetimi, Suriye rejimine destek sağladıkları gerekçesiyle bir Rus bankası ile bazı Suriyeli yetkililer ve rafineri şirketlerine yaptırımlar getirdi.
                          ABD yönetimi, Suriye rejimine destek sağladıkları gerekçesiyle bir Rus bankasına ve bazı Suriyeli yetkililer ile rafineri şirketlerine yaptırım uygulama kararı aldı.
                          ABD Hazine Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Moskova merkezli "Tempbank" adlı banka ile bankanın üst düzey yöneticilerinden Mihail Gagloev'in, Suriye Merkez Bankası ve devlet petrol şirketi SYTROL da dahil, bu ülke hükümetine maddi destek ve hizmet sağladıkları gerekçesiyle yaptırım listesine alındığı bildirildi.
                          Yaptırım kararı, bankanın Amerikan finansal sistemden dışlanması anlamına geliyor.
                          Bakanlık ayrıca Suriye hükümetinin 6 üst düzey yetkilisi ile Humus ve Banyas rafineri şirketlerine yaptırım getirdi. Yaptırıma maruz kalacak yetkililer arasında, Beşşar Esed'in danışmanı Bessam el Hasan, Kamu İşleri Bakanı Hüseyin Arnus, Tarım Bakanı Ahmed el Kadri, Maliye Bakanı İsmail İsmail, Sosyal İşler Bakanı ve BM Kalkınma Fonu'nun eskiSuriye Temsilcisi Kinda el Şammat ile Çalışma Bakanı Hasan Hicazi yer alıyor.
                          Hazine Bakanlığı'nın Terörizm ve Mali İstihbarattan Sorumlu Müsteşarı David Cohen, yaptığı açıklamada, yeni yaptırım kararının, Bakanlığın, uluslararası finansal sisteme erişimini durdurmak suretiyle Suriye hükümeti üzerinde ekonomik baskı uygulama çabalarını daha da ileri seviyeye taşıdığını belirtti. Cohen, "Suriye'de şiddet ve istikrarsızlığa yol açanlara engel olmaya kararlıyız ve Esed rejimine destek veren birey ve kuruluşları sert biçimde hedef almayı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.
                          ABD Hazine Bakanlığı'nın açıklamasına göre, ABD yönetimi, Suriye'deki karışıklığın başından bugüne kadar, Suriye hükümeti, merkez bankası ve ilişkili petrol şirketleri dahil yaklaşık 200 birey ve kuruluşa yaptırım getirdi.
                          AA

http://www.haksozhaber.net/esed-icin-abdden-kismi-yaptirimlar-47652h.htm

Yorum

peki Allah mücahitliği iddiasında ancak gerçekte suriyede abd mücahidi olan haksoz neden bu haberi yayınladı?

1- artık abd mücahidi olduğunu gizleme ihtiyacı duymayacak dereceye geldiler. ABD dolarlarını yiye yiye. haram bünye bi süre sonra zalime kılıç sallar olur.

2- bir başka ihtimal, abd'den medet umar hale düştüler, o kadar çaresiz kaldılar suriye'de

Yorum

Suriye'nin kurtuluşu, Kudüs'ün kurtuluşuymuş. Haksözcü abilere göre. Vay be 30 yıldır desene müslümanlar, hamas v.s. bunun farkına varamamışlar. Meğer Hamas Şam'da büro açarken, Kudüs'ün kurtulması için ilk önce Şam'ın yıkılması gerektiğini düşünememiş. Yıkması gerekilen yere onlar büro açmışlar.

Şuan Beşar Esad'a savaştıkları gibi İsrail'e savaşsalardı belkide İsrail şu an yok olmuştu. Ayrıca Esad'ın askerlerinin %60 veya 70'i sünni olduğunu herhalde bilmiyorlar.
                              Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X