Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halk hırsızları ödüllendirdi.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Halk hırsızları ödüllendirdi.

selamun aleykum

Maalesef Harriyet yazarının dediği gibi din ile Ahlak bilgisini birbirinden ayırdılar. Sanırım aşşağıdaki hadis bugünü ve seçimleri ifade ediyor. Sankibugün söylenmiş bir söz. Ne kadar da çağlar üstü bir söz.
    [justify][/justify]
    Resulullah (s.a.a.) buyuruyor ki; “Ben ümmetim hakkında ne müminden korkarım ne de müşrikten; müminin önünü imanı alır, müşriki ise küfrü yok eder. Ben sizler için konuşmasını bilen dilli münafıktan korkarım; sizin bildiğinizi hoşlandığınızı söyler, ama sevmediğinizi yapar.”< Bihar’ul- Envar c.2 s.110
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Ynt: Halk hırsızları ödüllendirdi.

Balkon konuşmasında biryanında Bilal, öbür yanında Egemen Bağış.

Biri yolsuzluğun simgesi, diğeri Kuranı kerime hakaretin simgesi.

Hepsini elini havaya kaldırdı. Verdiği mesajı ben şöyle okudum.

Ben sizin malınızı çalsamda, kiminiz açlıktan ve yoksulluktan intihar etsede,benim adamlarım sizin dininizle, Kitabınızla alay etse de, siz yine de oylarınızı verirsiniz. Bakın sizin dininize hakaret eden, ayetlerinizle dalga geçen adam şuan yanımda.
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

sen kime oy verdin özdemir? sormamda mahzur yoksa?

Yorum

ben oy kullanmadım kardeşim.

Yorum

Sevgili selmancan belki bazı mümin kardeşlerim bu adamın şerri diğer partilerin şerrinden daha azdır diyerek bu adama oy atmış olabilir. Bunu düşünerek oy atan insanlar elbette çıkar ve menfaat duygusuyla atmamışlardır. Benim böyle bir oya diyecek lafım yok.

Ama bu amaçla oy atan birisi kalkıpta gece yarısı 3'de başbakanın balkonunun dibinde onu alkışlamaz. Ne demek istediğimi anlamışsındır. Menfaatlerinin dinlerinin önüne geçirenler, hakkı insanlarla tanıyanlar, hakkı araştırma zahmetine katlanmayanlar, hatta bunu önemsemeyenler, dinleri kendileri için kuru fasulyeden sonra gelenler, kendileri de çaldıkları için hırsızlığı sıradanlaştıranlar, dinlerine değer vermedikleri için dinlerine hakaret edenleri alkışlayanlar v.s. hepsi oradaydılar.

Ama çalışmalıyız inşaallah, hem de çok çalışmalıyız. İnsanlara dini kaynağından öğretmeye çalışmalıyız. Allah bilmeyen den önce bilene hesap soracak niye öğretmedin.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X