Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İslam İnkılabını "Siyah Çimen"den sonra "İsmail" anlatacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İslam İnkılabını "Siyah Çimen"den sonra "İsmail" anlatacak

- Onlar size silah verip hanlarla savaşmaya, yani ölüme gönderecekler, anladın mı? En azından o ihtiyar ananın haline acı. Senden sonra açlıktan ölmesini mi istiyorsun, ya da bir parça ekmek için dilencilik mi yapsın?
    Cuma gözlerini kahvecinin gözlerinden ayırarak:
    - Bütün bunları biliyorum, ama yine de gitmeye karar verdim.

Emir Hüseyin Ferdi.. bu romanıyla hürriyet sevdalısı bir gencin İslam İnkılabına katılmasını anlatıyordu..

Şimdi ise Ehl-i Beyt mektebi ve İslam İnkılabını, yine roman diliyle daha akıcı ve daha kapsamlı bir şekilde yeni kaleme aldığı "İsmail" adlı romanında anlatıyor.. Hoze Honari'de yayımlanan bu kitap, dünya dillerine çevrilmeye başlandı..
    ve ilk yankısını Amerika'da buldu.. Amerika, New Jersey'deki Rutgers Üniversitesinde çalışan Prof. Dr. Paul Sprachman romanı ingilizceye kazandırdı..

Amerika ve Avrupa'da "Occupy" protestoları, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da "Arab Baharı" yaşanırken.. Ehl-i Beyt mektebi ve İslam İnkılabının yönlendiriciliğine ihtiyaç duyan milletler için çok öneme haiz roman..

diliyorum en kısa zamanda bir ehl-i beyt aşığınca türkçemize de kazandırılır.. ki, böylece biz de mahrum kalmayız..

Ynt: İslam İnkılabını "Siyah Çimen"den sonra "İsmail" anlatacak

inşaAllah...

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X