Bismihi Teala
HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM
Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar, Değerli Müminler
HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM
Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar, Değerli Müminler
![]() Ehlibeyt (a.s) Haber Ajansı ABNA- Nisan ayı sonunda İran’ın Kum kentine giden Japon öğrenci Ayetullah Musevi Erdebili’yi ziyaret etti ve bu büyük İslam âliminin huzurunda kelime-i şehadet getirerek resmen Müslüman oldu. Akhe Khokrokhova, uzun süreden beri internet üzerinden İslam hakkında tahkikat ve araştırmalar yaptığından söz etti ve ekledi: İslam dininin olaylara insanın aklını ve kalbini tatmin edecek cevaplar vermesi beni çok etkiledi. Özellikle bu din içindeki farklı mezhepler arasından Ehlibeyt mektebinde aradığım her sorunun cevabını buldum. Zaten hak olan bir din insanın kafasındaki tüm soruları cevaplamalı ve onu huzura kavuşturmalıdır. İşte bu huzuru İslam dininin Ehlibeyt yorumunda buldum. O kadar mutluyum ki anlatamam. Yüce Rabbim bana nimetlerin en güzeli olan hidayet nimetini verdi. Çok şükür… Tam bu sırada Japon öğrencinin gözleri doluyor ve kelimeler boğazına düğümleniyor… Ayetullah Musevi Erdebili, yaptığı açıklamada bir gencin İslam dinine müşerref olmasına şahit olduğundan dolayı çok mesrur olduğunu söyledi ve bu gençten, Allah’a tevekkül ederek sırat-ı mustakim yolunun güzelliklerini diğer tanıdıklarına da anlatmasını tavsiye etti. Akhe Khokrokhova, şöyle konuştu: 15 yıl önce bir arkadaşım yine burada Ayetullah Musevi Erdebili’nin Bürosunda İslam dinine müşerref oldu. Arkadaşım hep bana İslam dininin güzelliklerinden söz ediyordu. Sonunda ben de bu yolda araştırma yapmaya karar verdim. Rabbime şükürler olsun ki gerçeklerle tanışmam uzun sürmedi. İslam dini temizlik ve huzur dinidir. Ben İslam’ı seviyorum, Allah’ı seviyorum ve dua etmeyi seviyorum. ![]() Allah'ın hidayeti ile olun...! |
Yorum