Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CİHAT İLAN EDİLDİ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: CİHAT İLAN EDİLDİ

teşekkürler matemkar kardeşim. Oldukça faydalı bir bilgi. Selmancan bu videoları Haksöz'e göster diyeceğim ama anlamazlar. Şimdi de Işid'i övüyorlar.
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

Iraklı Sünni Alimler Birliği; "IŞİD'e karşı savaşmak için, türbanlarımızı çıkarıp asker elbisesi giyineceğiz. Irak Ordusu'nun emri altında bu fasıklara karşı savaşacağız ve savaşınız."

Iraqi Sunni Clerics: We're Removing our Turbans for War with ISIS

Yorum

IŞİD'e karşı savaşmak için Irak halkı akın ediyor:

First Footage of Shiites Gathering for War Against ISIS

Farklı bölgelerde katılımların toplamda 1.5 milyonu geçtiği belirtiliyor.

Yorum

Ahbar ne diyorsunz siz ben konuyu sizin açtığınızı bile bilmiyordum dikkat etmedim. sadece başlıktan yola çıkarak bunu dedim. altta biz de gidelim mi diye de yazınca bunun sizin kastınız başka da olsa yanlış anlaşıldığını düşündüm. şahsen eğer böyle fetva varsa bu beni de ilgilendirir diye merak ettim acaba fetva nedir kim vermiştir beni ilgilendiriyor mu diye. ondan açıklama istedim. ...

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X