Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"kilitledim"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"kilitledim"

Başbakan tarafından merkez ilçe kongresine destek amacıyla Trabzon'a gönderilen Maliye Bakanı şehre girmek üzeredir. O sırada meydanda bisikletini parkeden biri yandaki kahveye girer. Az sonra bir polis kapıdan içeriye doğru bağırır:
    - Kardeşim!!! Dışardaki bisiklet kiminse alsın... Maliye Bakanı Unakıtan gelecek.
    Trabzon'lu içerden aynı ses tonuyla cevap! verir.
    - Bi şey olmaz... Kilitledum...............................!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...:::))))

"eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: "kilitledim"

supperrr

tabi ki sadece unakıtanla sınırlanamaz..

Yorum

eeee trabzonlu biliyor hırsızı o yüzden tedbirini almış)
      ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

bence bu siyasilere en büyük iftiradır.

onları beceriksizlikle ve bir bisiklete tamah etmekle suçlamaktadır. oysa siyasiler buna tamah etmezler.. bunun gibi küçük hırsızlık onların işler olsa onlar iflas ederler başa geçemezlerdi.. kurtarmaz...

trabzonlu yine kandırılmış yani.. siyasileri tanıma noktasında...

Yorum

"kilitledim"

bir abimiz unakıtan maliye bakanı iken oondan "kanakıtan" diye bahsederdi...
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X