Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mektup:)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mektup:)

Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir hastanın önündeki kağıda bir şeyler yazdığını görmüş:
    - Kolay gelsin, ne yazıyorsun?
    - Mektup yazıyorum efendim.
    - Yaaa... Kime yazıyorsun?
    - Kendime...
    - Peki neler yazdın kendine?
    - İlahi doktor bey, deli misiniz siz! Mektubu daha almadım ki, ne yazdığını nereden bileyim?

"var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Ynt: Mektup

yine güldürdünüz beni))

sağ olun
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Allah hep güldürsün inşallah...
      "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

bir de ben anlatayım bari ;D birgün iki deli parkta oturuyorlarmış deli ayağa kalmış diğer deli sormuş nereye,deli:sesim kaçtı onu tutmaya gidiyorum,öbür deli:çabuk gel ben seni burda bekliyorum,demiş

Yorum

ereknkoy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde otomasyon projesi için gidip geliyorduk. eğitimci arkadaşlardan birisi bahçede iken hastalardan birisi sormuş
          -sen doktormusun?
          - hayır...
          -- ee o zaman ne halt yemeğe kravat takmışsın... (daha beter bir cümle kullanmışta onu yazmıyayım)
          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Deliler hastanesinin başhekimi hastaları kontrol ediyormuş kimileri savaş ediyolar kimileri top olmadan futbol oynuyolar kimileri de bağıra çağıra sağda solda geziyolarmış birisi varmış musluğun başına oturmuş oltayı musluğa atıp geri çekiyormuş başhekim gelmiş demiş nasıl gidiyo tuttun mu bari balık deli demiş ne salak adamsın musluğun içinde balık mı tutulur ben oltanın ucunda ki solucana yüzme öğretiyorum..

Yorum

Deliler hastanesine maket bir dolmuş koymuşlar hepsi üzerine atlıyormuş bir tanesi hariç.doktorlar umutla yanına gitmişler.niye binmiyorsun diye sormuşlar
              deli:dolmuş çok kalabalık oldu ben taksiyle gidicem))
              Ey ateş!
              Seninle ululuk tasladı şeytan.
              Ve ey insan!
              Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Alemsiniz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X