Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haftaya damgasını vuran üç yeni gelişme;

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rus fizikçiler yerin 100 metre altında bakır tel bulduklarını, bunun ise atalarının bundan 1000 yıl öncesinde telefon şebekelerinin olduğunu kanıtladıgını duyurdular.

Bu olaydan 1 hafta sonra Amerikan gazetelerinde ilginç bir manşet. Amerikan bilim adamları yerin 200 metre altında 2000 yıl öncesine ait fiber optik hatlar bulduklarını, bunun ise, amerikan toplumunun Ruslardan 1000 yıl öncesinde gelişmiş digital haberleşme sistemleri olduğunu söylediler.

Bir hafta geçmeden Türk gazetelerinde yeni bir manşet. Türk bilim adamları yerin 500 metre altına kadar kazdıklarını ve hiçbirsey bulamadıklarını, bunun ise atalarının 5000 yıl öncesinde kablosuz iletişim sistemlerini kullandıklarını söylediler....

Ynt: Haftaya damgasını vuran üç yeni gelişme;

Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Yorum

ya bana böyle soğuk şakalar yapmayın...
        bende tv yok hemen inanıyorum
        başlığa baktım haa dedim demek ki haftanın özetini adam bana vermiş işte hazırca bakalım dedim kaçırdığım gündem var mı..
        ohooo
        ne haberler kaçırmışım.. ))

Yorum

Hocam bizde televizyon acmiyoruz ama gördügünüz gibi özellikle turk dunyasinda yasanan gelismelerden habersiz kalmiyoruz

Yorum

Türkçüsünüz yani

Yorum

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X