Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

www.velayet.com REKLAM metni

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla

Sen de konuş, özgürce konuş sınırsız konuş, tartış delillerini dök ortaya, süre ve sansür sınırı olmaksızın. Fikrim var diyorsan gel bizi ikna et.

Biz WWW.VELAYET.COM ailesi olarak delillerimizi ortaya koyduk hem de sizin kaynaklarınızdan.. Hem de sizin kriterlerinizle..

Ehl-i Beyt konusunda burada söyleyemediklerini üye ol WWW.VELAYET.COM ’da sınırsız olarak söyle tartış. Ya ikna et ya ikna ol..

Bini aşkın üyesi ile WWW.VELAYET.COM Türkiye’de Ehl-i Beyt mektebinin en dolu forum sitesi..

Ehl-i Beyt’in acıları mazlumiyeti hak oluşu,Hz. Peygamberi hakkıyla yansıtmaya tek yetkili otorite oluşu.. ve daha bir çok hakikatler bu sitede

Yazılarınız editör kontrolü olmadan direk foruma yansır. Her tür fikrini yazabilirsin. Her fikir, iddia, inanç ve delile cevap yazabilirsin. Delillerin sıhhatini belgeleyebilir karşı tarafın belgelerini görebilirsin..

Birbirine zıt iki inanç ya da fikirden biri doğru diğeri yanlıştır. Birbirine zıt iki şeyin ikisinin de doğru olması muhaldir.

Kendi fikrini, ötekinin karşı delillerini görmeden doğru kabullenmiş, onun da yanlış olduğunu düşünüyorsan; bu durumda sen burada değil ötekinin memleketinde doğup büyüseydin, bu kez de şimdiki inançların için aynı tavrı takınacaktın. Doğrularını doğduğun yere borçlu değilsen evrensel dille açıklayabilmelisin.

Doğru herkesin görebileceği yerdedir. Şayet doğrudan hesaba çekileceksek Allah’ın adaleti bunu gerektirir.

Ve daha sayılamayacak avantajlarıyla bilginin, delillerin toplu adresi WWW.VELAYET.COM

Netin, en net, en objektif, en sistemli, en evrensel, en bilimsel sitesi WWW.VELAYET.COM

WWW.VELAYET.COM İnternetin olduğu her yerde.. WWW.VELAYET.COM

vayyy çok hoş insanı nasılda galeyana getiriyor nerelerde yayınlanacak
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

sempozyumda katılımcılara dağıtacaktık..

ama uygun bulmadık..

isteyen herkes çoğaltıp çevresinde dağıtabilir...

Yorum

sempozyumun ikinci günü boyunca en çok tereddüt ettiğim konulardan biriydi bu.. metin elimde hazırdı. fotokopiyle çoğaltıp dağıtmak istedim. istişare ettim ortada bir karar çıktı yani sen bilirsin deyip yine sorumluluğu benim üzerime bıraktılar.

ama istişareyi site üyelerimizle yaptık sempozyumu düzenleyenlerle değil..

sempozyumu düzenleyenlerden değerli Alimimiz Hasan Kanaatli Hocamıza bu reklam broşürünü dağıtalım mı diye sorsak içimden kesin olarak uygun olmaz diyeceğini geçiriyor bu yüzden ona sormaya cesaret edemiyordum.. dağıtırsak onların kontrolü dışında habersiz dağıtacaktık..

böylece sempozyumun resmi sorumlusu ve ev sahibi olan Marmara İlahiyatın akademisyenlerinin tepkisini çekecektik. Tabi biz değil bizim ne sorumluluğumuz var bi görev almamışız, işin içinde olan Ehlibeyt dernekleri sorumluluk altına gireceklerdi.. Belki de vahdet için ve tarafların birbirlerini tanımak için bir öncü niteliğinde olan bu ortak çalışma bir dahaki buluşmaları engelleyecek bir provaka ile noktalanacaktı..

işte bu düşünceden dolayı dağıtmayı uygun görmedim. ama bir taraftan da sempozyum boyunca hoplayan, bu hiç de böyle değil diyen sempozyumun şii izleyicileri özellikle velayet üyesi dostlarımızın duygularına bir nevi tercüman olmak vardı. Soru sorma ve itiraz etme hakkın verilmediğinden orda açıklayamadıkları hakikatleri site yoluyla açıklamak ya da sitemizde zaten var olan cevaplarının olduğunu orada duyurma imkanı olacaktı.

sempozyumun birinci günü salon tıkabasa doluydu ve çoğunluğu üniversiteli genç öğrenci ve araştırmacılardan oluşuyordu. böyle bir metnin biraz daha hafifletişmiş şekli orada dağıtılsaydı şu an ilahiyattan bir sürü tartışmacı ve kendine güvenen üylerimiz olabilirdi.. ikinci gün onlar programa gelmediler..

Ali a.s.'ın ve diğer İmamlarımızın ilkeleri geldi aklıma.. Asla menfaatlerimiz ve hakikat de olsa aşırı ve anlaşmaların dışında korsan olarak bunun yayayamyacağımız ilkesi geldi. ve vazgeçtik.. şu an düşünüyorum da böylesi daha iyi oldu..

Sempozyum sonrasında değerli kardeşlerimizin toplantıya gelerek siteye üye olacaklarını söylemeleri bizi sevindirdi...

Yorum

ben uygun bulmamıştım cunku bir anda yuzlerce kişi atılacaktı foruma ama bizde devamlı yazan 10 kişi var sorular cevapsız kalacaktı

Yorum

tek kelime ile muhteşem
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

Allah razı olsun hocam sizi aramızda görmek bize güven ve mutluluk vermekte.. Rabbim işlerinizi yoluna koysun ve bizim aramızda daim tutsun.. İnşaAllah hep buralarda olursunuz..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18767.msg113561#msg113561 date=1293802098]
                Allah razı olsun hocam sizi aramızda görmek bize güven ve mutluluk vermekte.. Rabbim işlerinizi yoluna koysun ve bizim aramızda daim tutsun.. İnşaAllah hep buralarda olursunuz..
                [/quote]

Her zaman bizi takip ettiğine inanıyorum abi

Yorum

Ynt: www.velayet.com REKLAM metni

ben eskiden reklamcıymışım...

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X