Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dua

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dua

Gireceğim sınavlardan yüksek not almam için dua eder misiniz?
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Ynt: Dua

Ettim,basarilar dilerim.
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=23144.msg149014#msg149014 date=1335728008]
      Ettim,basarilar dilerim.
      [/quote]

Yorum

Muhammed Taki kardeşimin sınavlarda en birinci yani tüm türkiyedeki yaşıtlarının en başarılısı olması için 1000 salavat alıyorum. Allahümme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum Rabbim onu başarılı kılsın..

Yorum

Muhammed Taki kardesim

icini ferah tut insaAllah

bir hafta da senin icin özel dua edecegim

Allah hakkinda hayirlisi ile basari nasib etsin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Senin maneviyatin güclü,bir hafta da benim icin dua et sinavim yok gerci ama olsun,hayat sinavi var ya...
            Allah Bize Yeter!
            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

insaAllah hüsnü zannindaki gibiyimdir bacican

zaten, buradaki herkes icin dua ediyorum ama böyle vakalarda, özel dua ediyorum
              sana da edeyim insaAllah ama dualar karsilikli daha bir makbulmüs
              ben öyle duydum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

dualarınız için sağolun işe yaradı geometriden 10 soruluk sınava girdim (her soru 10 puan) 4 tane soru yaptım 45 aldım. nasıl oldu bilmiyorum dualarınız sayesinde oldu herhalde teşekkürler yalnız gireceğim başka sınavlarda var onlar içinde dua edin de 3 soru yapıp 50 filan aliim bu sefer
                O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

cok sevindim kardesim
                  hamd olsun
                  elbette dualarin gücü etkilidir
                  ama sizde calismissiniz
                  tebrik ederim

duaya devam ediyorum (bir hafta daha)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X