lanet şeytana
[quote author=Qom u aşk link=action=profile;u=375 date=1335980557]
s.a.
hocam bu adama cevap için insanları görevlendir ya da onu durdur.. bak şimdi baktım sayısız konu kopyalıyor ve cevapları da takmıyor ben iki üç konuda cevap yazıyorum ama hepsine yetişemiyorum:
[/quote]
bilginin efendisindeki bu şahıs cevapları takmıyor ve habire iftira kopyalıyor. onu cevapsız bırakmayın burda kısır tartışmalarda bulunacağınıza.. ben iki üç konuda sürekli yazıyorum hepsine yetişemiyorum...
[quote author=Qom u aşk link=action=profile;u=375 date=1335980557]
s.a.
hocam bu adama cevap için insanları görevlendir ya da onu durdur.. bak şimdi baktım sayısız konu kopyalıyor ve cevapları da takmıyor ben iki üç konuda cevap yazıyorum ama hepsine yetişemiyorum:
[color=rgb(71, 108, 142)]Şii İmamın Hz. Ömer Nefreti[/color] [color=rgb(71, 108, 142)]GÜNCEL HABERLER VE YORUMLAR[/color][/t][color=rgb(71, 108, 142)]mlk35[/color]218Bugün 18:17:54 Gönderen: [color=rgb(71, 108, 142)]mlk35[/color]
|
bilginin efendisindeki bu şahıs cevapları takmıyor ve habire iftira kopyalıyor. onu cevapsız bırakmayın burda kısır tartışmalarda bulunacağınıza.. ben iki üç konuda sürekli yazıyorum hepsine yetişemiyorum...
Yorum