Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yardımınıza ihtiyacım var!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var!

[quote author=Cihandar link=topic=23883.msg159861#msg159861 date=1346257176]
    hameneyn için ebu cehile benzetiyoruz diyorlar
    [/quote]
    Hamaney için değil Humeyni için öyle söylüyolar benim bildiğim? Farketmez ama sonuç olarak dışın iyi yada kötü görünmesi içini tarif etmez.
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=23883.msg159867#msg159867 date=1346259727]
      Hamaney için değil Humeyni için öyle söylüyolar benim bildiğim? Farketmez ama sonuç olarak dışın iyi yada kötü görünmesi içini tarif etmez.
      [/quote] aha bir yanlış!

"yada" kelimesi ayrı yazılır

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23883.msg159870#msg159870 date=1346260998]
        aha bir yanlış!

"yada" kelimesi ayrı yazılır
        [/quote]
        Evet '-da' burada bağlaç olduğu için ayrı yazılması gerekir ama ben hiç sevmiyorum 'ya da' demeyi.
        O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X