Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Temizlikle alakalı bir soru

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Temizlikle alakalı bir soru

İnternetten araştırdım ve baktım ki benim gibi vesvesesi olan bir sürü kişi var çok farklı cevaplar dolanıyo ortada o yüzden buraya soruyorum :

-Diyelim ki çarşafa necis bir madde bulaştı. Orda kurudu veya kurumadı ama sen aldın ıslak bezle üstünü ovaladın orası kuruduktan sonra kıyafetinle yattın üstüne kıyafete necis bulaşır mı? Yani çarşafı detaylı yıkamak gerekir mi?

-Diyelim ki çarşafa necis bir madde bulaştı. Orda kurudu ve tam olarak nerede olduğunu unuttun ama çarşafta bir yerde olduğundan eminsin. Peki çarşafa uzansan kıyafetine necis bulaşır mı?
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Ynt: Temizlikle alakalı bir soru

şiaya göre mi sünniliğe göre mi?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23976.msg160730#msg160730 date=1347391107]
      şiaya göre mi sünniliğe göre mi?
      [/quote]
      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

çaktın yani

ama eminim ki çakmadığın da var

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23976.msg160737#msg160737 date=1347392376]
          çaktın yani

ama eminim ki çakmadığın da var
          [/quote]
          ;d ;d ;d

Yorum

o zaman bekle. sana göre bir cevap veren çıkar

Yorum

Yani sorumun cevabını öğrenmem için illa şii ilmihallerini karıştırmak zorundayım.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X