Selamun aleykum. Siteye bir arkadaşımın isteği üzerine dönmüş bulunuyorum. Şimdiye kadar bilerek veya bilmeyerek, kimin tadını kaçırdıysam özürdilerim. Beni görmezden gelebilir, hatta muhatap almayabilir, saygı duyarım. Fazla yorumda bulunacak değilim, fazla konu açmayı da düşünmüyorum. Kendime göre birşeyler öğrenip velayete de birikimlerimden birşeyler katmak peşindeyim. Ne öneri/tavsiyede bulunur, ne de site işleyişine burnumu sokarım. Saygı ve sevgi çerçevesinde, satıraltı îmâlayıcı cümleler kurmaksızın herkesle, her konuda dilim döndüğünce konuşur, parmaklarım döndüğünce yazışırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tekrar merhaba
Daraltma
X
-
Ynt: Tekrar merhaba
gitmiş miydin kardeşim fark etmedim kendi adıma. Hoş geldin diyelim o zaman. Umarım seni kırmadık. Rabbim bizi affetsin. senin gibi değerli kardeşlerimizi kaybetmek istemeyiz. Sitede her tür insan var. Sen güzel paylaşımlarına devam et inşaAllah. senin elinle bir kişinin hidayet bulması yeryüzünde güneşin üzerine doğduğu her şeyden hayırlıdır anlamında bir hadis vardı. belki burda yazacağın bir cümle bile bir insanın aklını başına getirse kardır. Velayet.com Ehlibeytin mesajını dünyaya yayan bir ışık gibidir. Rabbim hizmetlerini daim etsin ve Ehlibeytten bir an bile ayırmasın bizleri...
Yorum