Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed Hadi Marifet - "Kuran ilimleri" kitabı (yardımınız lazım)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Muhammed Hadi Marifet - "Kuran ilimleri" kitabı (yardımınız lazım)

Selamun aleykum kardeşler. Ben bildiyiniz gibi Azerbaycandan yazıyorum. Ayetullah marifetin Kuran ilimleri kitabını sipariş etdim ve şu an elimde. Kuranda nesh konusu üzerine bir araştırma yapıyorum, ama ters gibi nesh bahsinin geçtiği 274-75, 278-79, 282-83, 286-87-ci sayfalar beyaz sayfa olarak çıkmış, metin basılmamış. Bu kitab her kesde böylemi? Eğer bu sayfalarda problem olmayan kardeşlerimiz varsa, lütfen benim için fotokopyasını yollayınız.

Allah hepinizden razı olsun.

Ynt: Muhammed Hadi Marifet - "Kuran ilimleri" kitabı (yardımınız lazım)

s.a
    kitabın ilgili sayfalarını ekte yolluyorum. kolay gelsin

Yorum

Taramalarla uğraşmayın kıymetli kardeşlerim online tamamı burada buyurun....

http://alhassanain.com/turkish/show_...kuran_ilimleri
      [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=24624.msg165965#msg165965 date=1359912257]
        s.a
        kitabın ilgili sayfalarını ekte yolluyorum. kolay gelsin
        [/quote]

Allah razı olsun senden, Selmancan kardeşim.

Yorum

[quote author=abdarı_Kerbela link=topic=24624.msg165968#msg165968 date=1359921452]
          Taramalarla uğraşmayın kıymetli kardeşlerim online tamamı burada buyurun....

http://alhassanain.com/turkish/show_...kuran_ilimleri
          [/quote]

Kardeş, ben bu linki biliyorum. Bu kitabın tamamı değil, birebir tutuşdurdum, ama sanki muhtasar bir versiyon.

Yorum

hımm anladım kardeşim ben aylar önce okumuştum hatırlattığın için Rabbim senden razı olsun...

kitaplığımda şu an yok inşaAllah en yakın zamanda temin edeceğim selam ve dua ile kardeşim.
            [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=master_ier link=topic=24624.msg166073#msg166073 date=1360230667]
              Allah razı olsun senden, Selmancan kardeşim.
              [/quote]

Allah razı olsun kardeşim, Rabbim ilmiyle amel eden Ehlibeyt muhiblerinden eylesin cümlemizi

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X