Ynt: Yeni bir Mehdi mi türedi? Ahmet Hasan
[quote author=Elmeddin link=topic=24722.msg167070#msg167070 date=1364910755]
http://alraseed.net/2013/03/04/yamani
[/quote]
abim, bu adam'in saglam delilleri yok, bunun neresi seyh ?
Ben bu adami selefi sanmistim ama neyse..
Simdi bu hakiki Kuran ilmi o seyhde mi? ve bazı Sünniler ve bazı Şiiler hatta alimleri farklı okurken sorun yok?? Peki sorun ne? Sayed ahmad a.s. BAZILARINI başka okur diye mi?
Cevap olarak, ve seyhin iddiasini çürüterek, Sizlere bu videoya bakmanizi tavsiye ediyorum:
pt.88 Recitation of Imam Ahmad AlHassan(a.s)is correct(PROOF)
Abilerim ve ablalarim, Eğer sayed Ahmed as a karşı bu yalanlara inanmadan önce, kendinize bir sorun, kimin elinde hakiki tefsir, lugat, kiraat, muhkem ve mütesabih ilmi? Kendinize sorsaniza, lütfen bir sorun?
Masum olan Imam'in elinde mi? Yoksa bizzat kendilerini alim sanan günümüzdeki sünni ve sii alimlerinden mi? Tüm bu sözde "yanlislardan" delillerle kanitlanmistir, zaten Gaybet-i Tusi gibi büyük Şii kitaplarından kanitlanmistir, artik seçim sizin abilerim ve ablalarim, artik kime uyacaginiza siz bilirsiniz, son zamanlardaki alimler mi yoksa Ehlibeyt mi?
GELDI 13.Bölüm (Yemeni Alimlere karşı)
GELDI 14.Bölüm (Ahir Zaman Alimleri)
GELDI 15.Bölüm (ALLAH'ın en Kötü Yaratıkları)
[quote author=Elmeddin link=topic=24722.msg167070#msg167070 date=1364910755]
http://alraseed.net/2013/03/04/yamani
[/quote]
abim, bu adam'in saglam delilleri yok, bunun neresi seyh ?

Simdi bu hakiki Kuran ilmi o seyhde mi? ve bazı Sünniler ve bazı Şiiler hatta alimleri farklı okurken sorun yok?? Peki sorun ne? Sayed ahmad a.s. BAZILARINI başka okur diye mi?
Cevap olarak, ve seyhin iddiasini çürüterek, Sizlere bu videoya bakmanizi tavsiye ediyorum:
pt.88 Recitation of Imam Ahmad AlHassan(a.s)is correct(PROOF)
Abilerim ve ablalarim, Eğer sayed Ahmed as a karşı bu yalanlara inanmadan önce, kendinize bir sorun, kimin elinde hakiki tefsir, lugat, kiraat, muhkem ve mütesabih ilmi? Kendinize sorsaniza, lütfen bir sorun?
Masum olan Imam'in elinde mi? Yoksa bizzat kendilerini alim sanan günümüzdeki sünni ve sii alimlerinden mi? Tüm bu sözde "yanlislardan" delillerle kanitlanmistir, zaten Gaybet-i Tusi gibi büyük Şii kitaplarından kanitlanmistir, artik seçim sizin abilerim ve ablalarim, artik kime uyacaginiza siz bilirsiniz, son zamanlardaki alimler mi yoksa Ehlibeyt mi?
GELDI 13.Bölüm (Yemeni Alimlere karşı)
GELDI 14.Bölüm (Ahir Zaman Alimleri)
GELDI 15.Bölüm (ALLAH'ın en Kötü Yaratıkları)
Yorum