Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni bir Mehdi mi türedi? Ahmet Hasan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yeni bir Mehdi mi türedi? Ahmet Hasan

Seyyid'in kisiligi nasildir?

uzun boylu, omuzlari genis, biraz esmer, güçlü

Yorum

Seyyid Muhammed Sadik Sadr mübaregin, öldürülmeden önce Imam'in vasisi hayatta olduguna dair haber vermesi:

http://www.youtube.com/watch?v=KQzw9csXfYE

Yorum

pt.37 Imam Al Mahdi's servent(Sayed Al Sader) احمد الحسن رسول الامام المهدي

Yorum

Seyit Muhammed Muhammed Sadiq El-Sadr bu vasiyeti onaylamış ve kendi kitapında, Zühurdan sonrakı Tarih S. 641

Allahin Resulu (s.a.v.a.s) Ali ibn Abi Talib (a.s)-a ölüm gecesinde dedi. “Ey Hasanın babası, bana bir kağıt ve bir kalem getir.” Ve O (Resulullah (s.a.v.a.s)) vasiyetini etdi ve belli bir yere kadar söyledi sonra şuraya yetişdi ve sonra dedi: “Ya Ali, benden sonra 12 İmam olucak ve onlardan sonra 12 Mehdi olucak. Sen, Ya Ali 12 İmamın birincisisin, Allah (s.v.t) seni semalarda ve göklerde Ali Al-Murtaza, Muminlerin Emiri, En Düz Konuşan (Sıddik ul Ekber), En Seffaf ve aydın Gezavt Eden (Hükm eden), Hak’la Batil arasında Hakim, En Güvenilen ve Mehdi (Hidayetçi) adlarıyla isimlendirmiştir. Bu sıfatlar senden başka hiç kimseye ait değildir. Ya Ali, sen benim ailemin (benden sonra), onların yaşamında ve ölümünde ve kadınlarımın üzerine vasimsin. Kimi sen onaylarsan yarınki gün beni bulur ve kimi de sen red edersen ben ondan beriyim. Ben onu görmeyeceğim ve o da beni Kiyamet Günü görmeyecektir. Ve sen benden sonra ümmetime vasisin (halifesin). Eğer ölüm sana gelirse, bu vasiliyi oğlum Hasana (a.s)-a, En Hayırlıya ver. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlum Hüseyne (a.s)-a el Şehit-e versin. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlu Zeynul-Abidine, Aliye (a.s)-a versin. Sonra ölüm ona geldiğinde,o da oğlu, Muhammed Al-Bakıra (a.s)-a versin. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlu, Cafer Al-Sadiq. (a.s)-a versin. Sonra ölüm ona geldiğinde,o da oğlu, Musa Al-Kazıma (a.s)-a versin. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlu, Ali Al-Rızaya (a.s)-a versin. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlu, Muhammede (a.s)-a, En Sadık (Emin) olana versin. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlu, Aliye (a.s)-a, Danışman (En Güzel)-e versin. Sonra ölüm ona geldiğinde, o da oğlu, Al-Hasana (a.s)-a, En Ahlaklıya versin. Sonra ölüm ona geldiğinde,o da oğlu, Peygamberin (s.a.v.a.s)-ın va ailesinin güveni olana versin. Bunlar 12 İmamdır. Sonra, ondan (İmam Muhammed Mehdi ibn Al Hasan Al Askari a.s-dan) sonra 12 Mehdi olucak. Eğer ölüm ona (İmam Muhammed Mehdi ibn Al Hassan Al Askari a.s)-a gelirse, o da, oğluna yakın olanlarının birincisine versin. Onun 3 ismi vardir. Bir ismi benim ismim gibi Ahmed ve benim babamın ismi gibi: Abdullah (Allahın s.v.t kulu), ve 3-cü adı Mehdi’dir. O inananların (İman getirenlerin) en birincisi’dir.

Yorum

Sayed al sadr ra. Basra'dan gelen Imam Mehdi’n in resulu var diye acikladi ve zuhur etti diye. Bunlar Sehit edilmeden kisa süre önce aciklamisti, Seyyid’in ofisinde kaynaklar bulunmaktadir

A story was found mentioning that there is a messenger of Imam Al Mahdi pbuh that comes from Basra from the office of Sayed Al Sader:

The office of the Sader movement in Najaf delivers an account of information through which the martyr Sayed AlSader reports that there is a messenger for Imam Al Mahdi from Basra wearing the Arabian headpiece wearing the Aqal (round shaped headpiece over the Qitra) this was mentioned before the martydom of Sayed Al Sader. But up to this day they are still following the path of the martyred Sayed but yet denied his actions and sayings; as we are speaking to the followers of this group, to demand their leaders and their Hawzas to accept an open knowledgeable debate with the Ansar of Imam Al Mahdi a.s to clarify for them the truth that they miss day after day.

Name of the book: Khamsoon Mawqif ma'a AlSayed Al Sader"50 stands with Sayed Shaheed AlSader"
            First print 4th section
            from the publishings of the office of Sayed Shaheed AlSader Lil'Ishraf Al Aqa'idi AlTathqeefi lilMumahidoon
            Date of publishing: 1431 4th day of Rajab
            Commentary by the Research Study Committee
            Sheikh Askandar AlQasemi
            Phon Number : 07801075741

The twenty third position p.47 Title: Guided in my sleep
            Copied by Muhammad Anwar from the people of AlKoot)

In the book it says: I used to follow one of the Maraje' who was one of the leading scholars in Najaf and I was one of those whom Allah blessed with a truthful vision and it was a strange and astonishing one and has many specifics that many of it became true in the life of Sayed AlShaheed AlSader.After his martydom I became in need of an interpreter for what I have seen and I was not able to reveal it to a deputy from a Marja' that I followed because it will clash with what he believes in,so I will not receive an accurate answer for its' importance.

So I became concerned,so,I went to visit the shrine of Imam Musa AlKathem a.s and then I exited going to a car repair shop.The cars at that time were all "Baas" Reem class(Iraqi car company),so I did not plan on riding the first one that was about to leave when it first moved but as for the second, when I was about to enter it I heard a noise in the first that was about to leave. Suddenly,in its first move, a man wearing an Aqal exits the car and people were shouting,saying:"Why do you exit and then enter in!"Most importantly, he entered the second car and when there wasn't anyone inside it except myself he then stares at me and says: "I have been looking for you!". So after that I entered the car and exited because I did not see the face that I came for to Basra .
            Fear began to overcome me,and so the man said:"I came from Basra so that I can say something,leave the Taqleed(imitation) of that someone and follow Sayed Muhammad AlSader.Suddenly, fear began to increase because I thought that this could be one of the workers of the regime(Saddam Husseins Regime)but I denied that,so then he explained to me the dream with its specifics,and then he prolonged in conversing with me throughout the path to Baghdad.

While I was between believing,or being lied to, between fearful and hesitant, my journey ended and so I returned to AlKoot and decided to tell what I saw to Sayed Kaathem AlSaafy May Allah be pleased with him,who was a deputy during the time of Sayed Sheikh AlSader in Koot.
            So I told the story from what I've seen from the vision and what happened to Sayed AlSaafi and he was one of the Sheikhs from the Imams of Juma' Juma' (Friday Prayers) who was present and so the signs of amusement began to appear from them so they said we must tell this story to Sayed Shaheed AlSader.And so when we had a special meeting along with a great Sheikh with us,they explained this event to Sayed Shaheed AlSader and so he said that this vision MUST be kept secret for the one who was wearing that Aqal is the messenger of Imam Al Mahdi a.s.

Yorum

p9 Sayyid Al-Sadr Great Message to the Shia .. NECESSITY OF FOLLOWING THE SUCCESSOR

Yorum

Sayed al sadr ra: "Basra'dan gelen Imam Mehdi'n in vasisi var"

Sayyid Kathim al Safi (ra)

Yorum

Sheikh el Gezi "Mehdilerin/ vasilerin ilki Basra'dandir"

pt.38 First of the companions is from Basra-Sheikh AlGezi احمد الحسن

Yorum

Imam as Hakkında İşaretler:
                    1. Dunyanın çeşitli yerlerinden, degisik ırk ve milletlerden olan insanlarin ruya yolu ile Imam as hakkinda aldiklari mesajlar ve goruntuler.

2. Emanuel Raphael adındaki Mısırlı Hristiyan kardesimizin Ensar olma hikayesi metafizik ötesi bir delile dayanıyor. Kardesimizin elinde bulunan direkt olarak İmam as adına tam 322 yil once, Psikopos Sarkhases Mekha Al Ma’amadan tarafından yazılmış olan mektup Imam as'ın gerçekliğini bir kez daha kanıtlamış oluyor.

Mektup:Buna (Gayıba) örnek olarak, Mısırdan olan bu davete inanan Hristiyan bir adamdan olan mektubu size sunuyoruz ki, o bu mektubu Ansar kardeşlere internet vasıtasıyla göndermiş.

İsim: Emanuel Rafael
                    Ülke: Mısır
                    Mektubun içeriği aşağıdaki gibidir:

Kurtarıcının temsilcisine, bende sizin için 322 yıl önce baptist piskopos Sarkiiz Meha tarafından bir mektup vardır ki, kayıt edilmiş ve kaşelenmiştir. Bu gizemi (sırrı) çözememekteyim. Sizin isminiz açıkça mektubun üzerinde yazılmıştır. Lütfen, bana uygun bir adres gönderiniz.
                    Saygılarımla
                    Emanuel

3. Ali Shokri'nin Ölümü: Imam as'ı aşağıladıktan 6 gün sonra Muharrem Ayı'nın 15.gününde maşAllah araba kazasında kafası parçalanarak öldü.viewtopic.php?f=140&t=7696Ahmet el Hasan as'a kufredenlerin sonu cok kotu oluyor! Ibretlik! Izleyin...

4. Imam as "The Journey of Moses to the Junction of the Two Seas" kitabında ve Imam Ali as ise hadislerinde Mısır Minber'inden bahsetmiştir. Medya rolünü üstlenecek olan Seçilmiş Mısır geçen hafta itibarıyle gorevine Canlı Yayınlarla başlamıştır Elhamdullilah! Abaya Al-Asady dedi ki: Imam Ali as'dan duydum. Dedi ki: "Mısır'da bir Platform inşa edeceğim." Ben de dedim ki: "Ey Muminlerin Emiri, yani öldükten sonra tekrar mı geleceksin?" İmam Ali as da dedi ki: "Nereden çıkarttın Ya Aabayah! Başka bir fırkaya atladın. Onu, benden sonra gelecek olan kişi yapacaktır."Diğer bir hadiste de Imam Ali as dedi ki: "Doğruluğun Sözleri Rehber bayraklarla yürür, yayılır. Ve Mısır'a gelir ve Platform'una çıkar ve İnsanlara Hitap eder... Ve Bilgi saçar inananların kalplerine ve hiçbir inanan yanındakinin bilgisine ihtiyaç duymayacaktır ve bu zamanda şu ayet gelir: "Allah hepsini kendi ilmi ile güçlendirecek" Ve bu konuşmanın devamında bu Platform'un El Mehdi as'ın çıkışından önce Mısır'ın Seçilmişleri tarafından yapılacağını da açıklamıştır.

http://www.youtube.com/watch?v=BiZOCx7snLQ

5. Ali Sadun'un bogularak olup, tekrar hayata dondurulmesi:Imam Ahmet el Hasan as Mucizesi!...

Yorum

Imam'i taniyalim:

http://www.youtube.com/watch?v=LHktR53B5KM

Yorum

Müçtehidin oglu Basra'dan gelen Vasiyi kabul etti!

pt 41 Son of a Marja accepts Ahmad Al Hassana s YouTube

Yorum

pt.44 Parable of the tenants-Imam Ahmad AlHassan أحمد الحسن اليماني

Yorum

Sayed Shareef AlMurtatha the student of Sheikh Mufeed and teacher of Sheikh AlToosi doesn't deny that there is more than 12 Imams.Risa'el AlShareef AlMurtatha v.3 p.145-146 and if we say:"That there exists an Imam after him we shall exit out of the saying that we are twelvers,even if we didn't say that there is an Imam after him we would have made void the origin(Asel)which is the pillar of the creed,and it is shameful to empty the Zaman without an Imam.For it is the issue of disagreement and need.And that doesn't exit us out from being called twelvers"Sayyed alShareef alMurtadha was asked about the case of the Imamat (leadership) after Imam alZamaan (as), so he said: When the school of thought is knowledgeable that in every age/time it is never empty from an Imam (leader) who takes care of repairing the religion and conciliating [between] the Muslims, and we do not have authentic evidence that the emergence of the Qaim (as) corresponds to the end of the assignment [of leaders by Allah swt], then the age/time after him (as) will not be empty from having a an Imam/leader in it whose obedience is obligatory, or will not be [obligatory].Sayyed alShareef alMurtadha (966-1044): Rasa'il alShareef alMurtadha, vol.3, p.145-146

Yorum

İmam a.s'ın Türkçeye çevirilen ilk kitabı olan "Resullerin Aydınlatıcı Daveti"

Indir: http://hashemstudios-board.com/download/file.php?id=3047

Yorum

Imam as ile yapilan Roportaj
                                Soru 1: Batı camiasına kendinizi kısaca tanıtırmıydınız lütfen?

Benim ismim Ahmettir. Güney Irakta, Basra şehrinde eskiden ikamet ederdim. Akademik eğitimimi tamamlayıp inşaat mühendisliği alanında lisans derecesini aldıktan sonra Necef El-Eşref şehrine göç ettim. Orada dini eğitim nedeninden dolayı ikamet ettim. Necef Havzasının (dini bilimler müessesesinin) dini öğretileri ve programıyla tanış oldum ve eğitim seviyesinin orta seviyeden de aşağı olduğunu tespit ettim (kendi düşünceme dayanarak demiyorum bunu). Ve aynı zamanda öğretim programında büyük bir düzensizlik ve karışıklık var olmaktadır ki bunlar arapça, mantık, felsefe, usul-fıkıh, kelam, itikat ve fıkıhtır. Ama onlar Kutsal Kuranı veya yüce ve muhterem olan Sünneti (Muhammedin (saas) veya İmamların (a.s) hadislerini ve rivayetlerini) öğrenmiyorlar. Ayrıca, müminlerin sahip olması gereken ilahi ahlakı da öğrenmemektedirler.Ve bu nedenle, karar verdim ki, evimde yalnız (tek) kalayım ve onların öğrendiklerini kendim hiç kimsenin yardımı olmadan öğreneyim. Sadece onların bazılarıyla ben irtibatı devam ettirdim ve onlar da benimle irtibatı devam ettirdiler.Necefteki Havzaya katılım sebebine gelince, bu o nedenleydi ki, rüyamda İmam Al Mehdi (a.s) – ı gördüm ve bana Necefte Havzaya katılmamı emretti. Ve rüyada beni başıma gelecek olan her bir şey hususunda bilgilendirdi ve söylediği her bir şey hakikaten gerçekleşti.

Soru 2: Sizin davetinizin başlıca hedefleri nedir?

Davetimin hedefleri, Nuh (a.s), İbrahim (a.s), Musa (a.s), İsa (a.s) ve Muhammed (saas) peygamberin hedefleridir ki, bu da Allah’ın cc razı olduğu hakiki tevhidi yaymaktır. Ve yeryüzünde olan zulüm ve adaletsizliği silip huzur ve adaletle doldurmaktır.

Soru 3: Davetiniz ne zaman başladı? Ve davetinizin başladığı zaman şart ve koşullar neydi (nasıldı)?

Davet Necefte, Havzada 1999 yılının sonlarında başladı. Ve davet zalim Saddam Huseynin (la) düşmesinden tahminen 10 ay önce açıkça yayılmaya başladı. Ve zalim Saddam Huseyn (la) beni tutuklamaya ve öldürmeye çalıştı ama Allah cc Kendi Rahmet ve Lütfü’yle beni korudu.

Soru 4: Necefte, Havzada okumuşluğunuz olduğunu söylemiştiniz. Size hangi din adamaları ders vermiş Havzada bulunduğunuz sürede? Ve eğitiminizi orada sonlandırdınız mı?

Ben Havzada, orada bulunan din adamların arasında, aynı Kutsal Meryem (s.a) gibiydim. O da mabette Yahudi din adamlarının arasındaydı.

Soru 5: Havzada ıslah etmek için yerine getirdiğiniz adımlar nelerdir? Ve bu adımlar başarılı oldu mu?Havzayı ıslah etmek için sarf ettiğim çabalar davetin başlangıcında, davet daha açıkça bildirilmeden önce oldu. Ve üç konuda odaklandı.

1-İlmi ıslahat ki bunun için iki metot kullandım.İlk metot kitap yazmak oldu ki bu kitabın ismi Allaha Giden Yoldur. Ve bu kitabın çok büyük etkisi oldu. Şeyh Muhammed El Yakubi çok etkilendi ve kitap ilgisini çekti. Ve onu o zaman izleyenler ve bazı şeyhlerin söylediklerine göre sonra o (Şeyh Muhammed El Yakubi), bu kitabı yayınlamak istedi.İkinci metot orada bulunan din adamlarıyla Havza’daki ilmi düzensizliği düzeltmek konusunda konuşmalar oldu. Bazıları bana inandılar ve bazıları da konuşmamdaki hakikatten etkilenip bana yardım ettiler.

[color=rgb(0, 0, 255)]2- Pratik (Ameli) ıslahatVe bu aşama ise - doğruya davet etmek ve yanlıştan da sakındırmakla alakalıdır. Size bununla ilgili bir örnek sunayım: Zalim Saddam (la) Kuran-i Kerimi kendi necis (temiz olmayan) kanıyla yazmakla necis etti. Ve Müslümanların hepsi biliyorlar ki, kan necis ve Kuran-i Kerimi de necis etmek haramdır (yasaklanmışıdır). Bu zamanda, din adamlarından en azından bir yazılı cümleyle bile olsa, görüş veya Zalim Saddam’a (la) karşı duruş bildirmelerini talep ettim. Ama onlar zalimlerden göre bilecekleri şiddetli cezalardan dolayı takiye yaptılar. Yani, onların ruhları Kuran-ı Mecitten daha aziz ve değerliydi onlara. Eğer onlar Allahtan cc başka güç sahibinin olmadığına inansaydılar o zaman kesin bir duruşla ve dirençle zalimin karşısına geçerdiler ve Allahın cc onları koruyacaklarına yakin ederdiler. Şahsen kendim bir duruşla bu zalim lanetli Saddam’ın yapmış olduğu ameli kınadım. Birçok özel durumlarla alakalı olan vaazlarımda ve çeşitli toplantılarda dedim ki, Saddam (la) Kuran-i Kerimi necis olan kanıyla yazarak kendi elleriyle ölümüne imza attı. Onlar (insanlar) beni savunmak yerine, benden uzaklaşmaya başladılar. Ve hatta onlardan birisi beni kibar şekilde kovdu, çünkü Saddam’ın (la) beni idam için tutuklamasından korktu ve dolayısıyla Saddam (la) onu da idam için tutuklar diye korktu çünkü o benim Saddam (la) hakkında olan konuşmamı biliyordu ve duymuştu.Her halükarda, bu konuda da onlardan (insanlardan, havzadakilerden) Pratik (Ameli) ıslahat konusunda hiçbir cevap ve destek görmedim ve bulmadım.[/color]
                                [color=rgb(0, 0, 255)]3- Mali (İktisadi) ıslahatBu konu sadakanın fakirlere dağıtılmasıyla ilgilidir. Bu davetin açıkça ilan edilmesinden önce olan son adımdı. Ve ben Havzadan olan birçok talebenin bana yardımını hissettim. Onların, yardım edenlerinin çok az kısmı fakirlere yardım amacıyla yardım ve katkıda bulundular. Genelinin yardım ve destek sebebi kendilerinin Havzada uygulanan mali ayırımcılıktan çektikleri sıkıntılardı.Bu konuda, ben ve taraftarlarım Havzada olan din adamlarıyla çok şiddetli görüşmeler ve müzakereler sonucu birkaç sonuç elde ettik. Bu din adamlarının arasında Seyit El Sistani, Seyit Muhammed Said El Hekim ve Şeyh Muhammed İshak El Feyaz vardı. Hem diliyle hem de sözleriyle en çok yanıt veren din adamı Şeyh El Yakubi idi. Bana inananlardan birisinin ona Müminlerin Emiri Ali bin Abutalib (a.s) – ın kullanmış olduğu mali prensip ve uygulamasını ona hatırlattığında o (Şeyh Yakubi) tartışmadı, daha çok yanlışları itiraf etti ve sonra bizim mali-iktisadi ıslahatlara ihtiyacımız var dedi.Her halükarda, derhal olan sonuçlar bu alanlarda çok az oldu. Ve insanlar ileriye yönelik adım atmadı.Soru 6: Ve sizin Necefte ve başka şehirlerde bazı tanınmış olan din adamlarıyla ilişkiniz nasıldı? Ve şimdi durumlar nasıl?Eskiden iyiydi. Ama şimdiye gelince, onların büyük çoğunluğu ya benim tutuklanmamı ya da ki, öldürülmemi talep ediyorlar. Ve onların bazıları beni açıkça benim kanımın caiz olduğu hükmünü vermişler.[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru 7: Saddam (la) rejiminden size karşı sizi takip veya tutuklama gibi olan çabalar oldu mu? Onları lütfen açıklayınız.[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Evet ve bazıları ki benimle bağlantısı vardı, bana inanmamalarına rağmen onları tutukladılar. Daha doğrusu, davet ilan edildikten sonra onlar (Saddam rejimi), benimle alakası olmayan birkaç Havza talebelerini tutukladılar. Onlar (Saddam rejimi) onları (talebeleri) bana ulaşmak için sorguya alıyor ve tutukluyorlardı ve Hamt Allah’adır ki, Saddam’ı (la) ve askerlerini utandırdı ve onları (Saddam ve adamlarını) üzgün ve eli boş geri gönderdi.[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru 8: Saddam’ın (la) rejimini deviren savaş hakkında görüşünüz nedir? Ve ayrıca, Amerikan işgali ve mevcut olan siyasi süreçle ilgili görüşünüz nedir?[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Kutsi bir rivayette Allah cc şöyle buyuruyor: “Zalim bir kılıçtır. Ben intikamımı onunla (kılıçla - zalimle) ondan (zalimden) alırım.” Saddam (la) bir zalimdi ve o cezasını Allah’ın kılıcından aldı. İnsanların hâkimiyetine gelince, ben böyle bir şeye inanmıyorum. Daha doğrusu, ben peygamberlerin ve halifelerin Allah tarafından seçildiğine inanıyorum, insanlar bunu istemeseler bile (nefret etseler bile)[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru 9: Seçimlerde ve hükumet seçimlerinde hiç bulunduğunuz veya seçimlere katıldığınız olmuş mu? Hükumetle olan ilişkiniz nasıldır?[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Biz hiçbir seçimlerde ve devlet seçimlerinde bulunmamışız ve katılmamışız. Arada bir, yani zaman-zaman, hükumet gelip Ansara (taraftarlara) ait olan bizim ibadet yerlerimizi dağıtıyor ve taraftarların birkaçını tutukluyor. Neticede onlar Necefte mevcut olan İmam El Mehdi a.s-ın Ansarına ait olan ofisleri kapattılar ve ayrıca onlarca Ansarı (taraftarı) Necefte El-Zarkah olayından önce tutukladılar. Bu tutuklananlardan biri Necefte tanınmışlardan olan Seyit Hasan El Hamami idi. O vefat etmiş din adamı olan Seyit Muhammed Ali El Hamami nin oğludur[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru 10: Irakta mevcut olan siyasi partiler ve akımlarla olan ilişkiniz nedir ve nasıldır? Yüksek meclis, El Davet partisi, El Sadır hattı, El Fadıla, ve başkalarıyla olan ilişkiniz nedir ve nasıldır?[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Onlar diğerleri gibi bu davete, davet edilmişler.[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru 11: Başka ülkelerde taraftarlarınız ve sizi destekleyenleriniz var mı?[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Evet, İran, Pakistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Arap Emirlikleri, Mısır, Fas, Necd ve El Hicaz (Arap yarımadası), Lübnan, Çin, Avustralya, Kanada, İngiltere, İsveç, ABD ve başka ülkeler.[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru 12: Sizin Sünnilerden, Hristiyanlardan ve başka dinlerden olan izleyicileriniz olduğunu duyduk. Lütfen, nasıl olduğunu ve örnekler varsa söyleyiniz[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]İnanların büyük çoğunluğu ya Ansarı (taraftarları) başka ülkelerde görerek ve davetle tanışarak ve Ansar onlara daveti açıklamakla iman ettiler ya da ki internet sitesine girerek davete iman getirdiler. Ve onların büyük çoğunluğu uykularında rüyalar gördüler ve iman getirdiler veya bazıları da gayıptan delillerle iman ettiler. Buna (Gayıba) örnek olarak, Mısırdan olan bu davete inanan Hristiyan bir adamdan olan mektubu size sunuyoruz ki, o bu mektubu Ansar kardeşlere internet vasıtasıyla göndermiş.İsim: Emanuel RafaelÜlke: MısırMektubun içeriği aşağıdaki gibidir:Kurtarıcının temsilcisine, bende sizin için 322 yıl önce baptist piskopos Sarkiiz Meha tarafından bir mektup vardır ki, kayıt edilmiş ve kaşelenmiştir. Bu gizemi (sırrı) çözememekteyim. Sizin isminiz açıkça mektubun üzerinde yazılmıştır. Lütfen, bana uygun bir adres gönderiniz.SaygılarımlaEmanuelYaş: 71[/color]

[color=rgb(0, 0, 255)]Soru[/color][color=rgb(0, 0, 255)]13: Kendini “karşı çıkan/direnç” (inkılapçı) adlandıranlar ve başkaları hakkında görüşünüz nedir? Mezhebe bağlı olan şiddetle (vahşilikle) ilgili görüşünüz nedir?[/color]
                                [/color][color=rgb(0, 0, 255)][/size][/color]
                                [/color][color=rgb(0, 0, 255)][/size]Kendi aklına saygı duyan akıllı bir adam sokaklarda, okullarda, üniversitelerde ve marketlerde insanların öldürülmesine direnç diye hitap eder mi?[/color]
                                [/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/size]Soru 14: Neden bazı siyasi partiler sizin hareketinizi El Zarkada olanlarla bağlantınız olduğunu sebep göstererek suçladı? Ve onları böyle bir düşünceye sahip olmasına sebep ne ola bilirdi?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Onlar Ansarın Necef ve Kerbelada olan ibadet yerlerini dağıttıklarında ve Necefte Ansara ait bütün ofisleri kapattıklarında, basının bu yapılanları filme çekmelerini engellediler veya yayınlamasını engellediler. El Zarka fitnesi (felaketi) vuku bulduğunda ve bazı basın mensupları Ansarın ofislerinin kapatılması ve tutuklanmalarını yayımladığında, onlar kendi suçları için Ansarı El Zarka olaylarında sorumlu tuttular. Yani, böyle yapmakla, söyleye bilsinler ki, daha önce Ansarın ibadet yelerini dağıtmakla doğru yapmışız. Ama Hamt Allahadır, hakikat aşikâr oldu ve onların suçların açıklandı. Ama yine de, hükumet bugüne kadar, bazı Ansarı tutuklamaktadır. Şimdi şuana kadar onlar Ansarın Necef ve Kerbelada olan ofislerinin yeniden açılmasına daha izin vermemişler.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 15: Bazıları yüksek meclisi, Badr kuruluşunu ve hatta İran rejimini bazı Zıt-Şia hareketlerini kısıtlamakla suçlamaktadır. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Bu meclis ve onun diğer bölümlerine ait özel bir durumu size anlatacağım. Konuşma geçmiş Zilhicce ayında kayıt edilmiş. Tahminen iki ay önce, Necefte düzenlenmiş olan bir konferansta bazı Şii din adamlarının temsilcileri bu davete (Yamani daveti) karşı savaşılmasını talep ettiler. Bu talep uyduda da yayımlandı ve bu talebin kabulünden birkaç gün sonra Necefte bulunan zalim yetkililer Ansara saldırdılar ve onları tutukladılar ve ofislerini kapattılar.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 16: Bazıları El Mehdinin izleyicileri ve taraftarlarının yanlış ve sapmış davranışlar sergilediklerini iddia ediyorlar. Sizin buna cevabınız nedir?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Eğer İmam El Mehdinin (a.s) izleyiciler ve taraftarlardan kastınız Ansarsa, o zaman ben şahsen onlarda iyilikten başka bir şeye şahit olmadım. Onların çoğu geceleri namaz kılan, gündüzleri oruçlu olan, Allaha itaatsizlik etmeyen ve günah işlemeyen kimselerdir. Onlar iyi davet (emr bil maruf), kötüden uzak durmaya (nehyez munkere) davet ediyor, Allaha, Onun peygamberlerine (a.s) ve resullerine (a.s) ve Onun kitabında olanların hepsine inanıyorlar. Onlar meleklere, gaybe ve büyük dirilişe (haşir) ve küçük dirilişe (haşir) inanıyorlar. Eğer insanların gözünde bu sapkınlık ve yanlışlık yoluysa, o zaman hidayet ve dosdoğru yol nasıl olmalı? Ayrıca, onların büyük çoğunluğu din adamlarının izleyicileri idi, bazıları Bedr kuruluşundan, El-Dawa partisinden ve El Sadr hattındandır. Onların aralarında, benim onlara hakkaniyetim açıkça bildirildikten sonra hakikati (hakkı) izleyen tanınmış din adamları vardır. Onlar hakk yoluna Allahın razı olduğu delillerle dâhil oldukları için, sahtelik, hile ve yalanlarla hazırlanmış iftiralar mıdır onların hakk ettikleri? Size birkaç ay önce, kendimin yaşamış olduğum yalanlardan birisini anlatayım. Bir kaç ay önce İran uydusunda olan El Kevser kanalında, Şeyh Ali El-Koraniyi “Vad Edilen Mehdi” programında ağırladılar. Hemen-hemen, bütün bölüm benim hakkımda ve bu daveti (Yamani davetinin) çirkinleştirilmesine adanmıştı. Şeyh Ali El-Koraninin söyledikleri içinde şöyle söyledi: “Ahmet El-Hasan diyor ki, o (Ahmet El-Hasan) kendi kız kardeşini İmam El-Mehdi a.s-la evlendirmiş.” Ve o (Şeyh Korani) kesinlikle biliyor ki, ben hiçbir zaman böyle bir şey söylememişim ve kendisi de yalan söylediğini iyi biliyor. Ama bu yalanı söylerken yaşlılığından ve başına koyduğu sarıktan hiç utanmıyor.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 17: Bir takım akımlar var ki Mehdinin onlardan olacağına dair iddiada bulunuyorlar örneğin Al-Hasani, Al-Marsumi, Cund El-Sema (Sema Askerleri) ve başkaları. Onların bir-birileriyle ortak bir şeyleri var mı?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Onlar da, diğer insanlar gibi, bu davete (Yamani davetine) iman getirmeleri için davet edildiler. Mahmut El Sarhi El Hasaniyi izleyenlerin büyük bir kısmı, hakikat onlara aydınlatıldıktan sonra davete iman ettiler.Hakikatin (Hakkın) varlığıyla aynı zamanda bu akımlarında var olmasına, mevcut olmasına gelince, bu aynı Samiriyeli ve Belam ibn Baurayla Allah cc peygamberi Musanın (a.s) aynı zamanda mevcut olması gibidir. Ve aynı zamanda yalancı Musayleme, Alasvat ve Sucahla, Resulullahın (saas) aynı zamanda var olması gibidir. Onların hepsi Şeytanın (la) insanları resuller ve peygamberler (a.s) tarafından sunulan hakikat ve hakk yoldan saptırmak için kullandığı yollarıydı.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Sorun 18: Seyit El Sistani hakkında ne düşünüyorsunuz?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]O da diğerleri gibi bu davete (Yamani daveti) inanmak için davet edildi. Ve onu izleyenlerden büyük bir kısım, hakikat onlara gösterildikten sonra daveti kabul ettiler.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 19: Davut (a.s) yıldızını davetinizin simgesi olarak seçmenizdeki sebep nedir?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Bu Allah’ın seçimidir, benim değil. Altı köşeli yıldız Davut (a.s) yıldızıdır ve o Allah tarafından gönderilen bir peygamberdir ve biz de peygamberlerin (a.s) varisleriyiz.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 20: İzleyicilerinizden üzerinde silah taşıyan oldu mu hiç, kendilerini savunma için olsa bile?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Şimdiye kadar, hayır, hatta Irak hükumeti kuvvetleri onların (izleyenlerin) Necefte ve Kerbelada olan ibadet yerlerine hücum edip dağıtmalarına ve Necefteki ofisi kapatmalarına ve Ansarı tutuklamalarına ve halen de bu tutuklamaların devam etmesine rağmen izleyenler (taraftarlar) silah taşımamışlar.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 21: Aktivitelerinizi, baskılarınızı ve başka işlerinizi nasıl sağlıyorsunuz (temin ede biliyorsunuz)?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Ansarın bağış ve yardımlarıyla çünkü onların sayı Irakta ve Irak dışında az değildir. Ve bütün Hamt ve Senalar Allaha mahsustur.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 22: Ansarınız genelde nerede yoğunlaşmış?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Irakta, bazı körfez ülkelerinde ve İran’da[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 23: Gelecek adımlarınız nelerdir? [/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Irak hükumeti veya diğer partiler tarafından gerçekleştirile bilecek olan her hangi hapis veya suikastlardan dolayı korkunuz, endişeniz var mı?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]El Irakiye uydu kanalında (Irak hükumeti tarafından malileşen ve hükumetin çıkarları doğrultusunda konuşan ve onu savunan basın kanalı) ve bir haber programında (El Zarka olaylarında günler sonra benim bu olaylarla yakından uzaktan hiçbir alakamın olmadığı aşikâr olundu.) onlar bir adamla telefonda görüştüler ve bu görüşmenin hemen ardından o adam benim öldürülmemin vacip olduğunu açıkladı (Katli Vacip yani). Ve program sunucusu veya hükumet kanalı bu karara itirazların bildirmediler. Ve bu da onların bu verilen karardan hoşnut ve razı olduklarını kanıtlıyor ve bence bu onların niyetlerinin (amaçlarının) apaçık beyanıdır.[/color][color=rgb(0, 0, 255)]
                                [/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]
                                [/size][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 24: Siz şimdi neredesiniz?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Irakta[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Soru 25: Konuşmak istediğiniz veya söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]Amerikada ve Batıda bulunan Hristiyanlara seslenmek isterdim. Ey sizler! İsa (a.s)-ı bekliyorsunuz. İncil’de İsa (a.s) – ın şu söylediğini hiç okudunuz mu?[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]5. Şimdi ben, beni gönderene gidiyorum ve hiç kimse nereye gittiğimi sormasın.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]6. Bu söylediklerimi duyduğunuzdan dolayı hüzünlüsünüz.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]7. Ama size diyorum ki, sizin için en iyi olanı yapacağım. Bu yüzden ben sizin yanınızdan gidiyorum. Ben gitmezsem Kurtarıcı (Ruhülkudüs) gelemez. Ama ben gittikten sonra, onu size göndereceğim.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]8. Kurtarıcı (Ruhülkudüs) gelecek ve bu dünyanın insanlarına günah konusundaki hakikati ve Allah’ın adalet ve hükmünü gösterecektir (sunacaktır).[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]9. Kurtarıcı (Ruhülkudüs) onlara günah konusunda hata yaptıklarını gösterecek çünkü onların bana inançları (imanları, itikatları) yoktu.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]10. Onlar Allah’ın adaleti hususunda yanlıştalar çünkü ben babaya gidiyorum ve beni tekrar görmeyeceksiniz.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]11. Onlar hüküm hususunda yanlıştalar çünkü Allah onları artık bu dünyanın hükümdarına hüküm etti.[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]12. Size diyeceğim çok şey var ama söylersem sizin için fazla olur (anlama gücünüz dışında olur).[/color][color=rgb(0, 0, 255)][/color][color=rgb(0, 0, 255)]13. Ruhülkudüs neyin doğru (hakikat) olduğunu gösteriyor ve gelecek sizi mutlak doğruya hidayet edecektir. O kendisinden konuşmuyor. O size ancak duyduğunu söyleyecektir.Conun İncili 16: (5 – 13)Bu İsa (a.s)-ın sizin inandığınız ve onayladığınız (kabul ettiğiniz) İncil’de bulunan vadidir ki, ben geleceğim. Ben Allah resullerinden ve peygamberlerinden (a.s) olan resul ve kurtarıcıyım. Eğer hakkı (doğruyu) arıyorduysanız, o zaman biliniz şüphesiz aradığınız hak (doğru) gelmiştir.- Seyit Ahmet El Hasan -Yamani Ali-Muhammed, Resul-i İmam El Mehdi (a.s) - Şii müslümanlar için, Ahir Zamanda doğacak olan Mehdi Sünni müslümanlar için, Resul-i İsa (a.s) ve Resul-i İlyas (a.s)[/color][color=rgb(0, 0, 255)][size=5]

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X