Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni bir Mehdi mi türedi? Ahmet Hasan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yeni bir Mehdi mi türedi? Ahmet Hasan

siz hadis istiyorsunuz hadis, hadisleri verince inkara gidiyorsunuz, kendinizi okadar rical ilmine kapptirmissiniz ki (ki altyapisi sunnilerden gelmedir!) kendi aklinizi hadislerin üzerine cikarabiliyorsunuz ve sehid sadrin sözlerini inkara gidiyorsunuz..
    okadar kibir ile kendinizi bütün bunlardan üstün görüyorsaniz, bilesinizki, Peygamberin saa vasiyeti konusunda sii alimlerin fikir ayriligi var, kimileri var diyor kimileri de inkar ediyor, gidin arastirin seyh tusinin kendi kitabina bakin, arastirmadan hüküm vermeyin ki bu öncekilerin ve Allah svt tarafindan kinanmislarin isidir

Imam Ahmad as sizin dediginiz gibi ise (ki degildir) neden irakta önce benimsendi sonra uzaklasildi kendisinden... dünyanin ne halde oldugundan heberdar degilmisiniz? bu kadar zulümün daha nereye kadar cikacagini düsünüyorsunuz, Musa as da vasisini kendinden önce yollamisti bunu kabul ediyorsunuz da kendi zamaninizdaki gelismeleri neden kabul etmektan kaciniyorsunuz

size veya birisinemi sormasi lazim Imamin af "vasimi su kisi olarak seciyor ve göndermek istiyorum, sizin fikrinizi alayim mi" diyecek acaba sizce? zaman tahmin ettiginizden daha da yakin beyler gözünüzü acin, hakki insanlara göre tanimaktan kacinin! Umulur ki rahmedilmis olursunuz!

Yorum

Evrim, sen Seyh Muhammed Zekeriyya h.a'i tanimiyorsun ama ben taniyorum ve reddiyeyi izledim. reddiyenin ilk bölümü youtube.com'da yüklü, insaAllah cevirisi ile birlikte aktaracagim. o zaman göreceksin ki, bu sahis daha dogru düzgün kiraat edemiyor. 1 ayetin kiraatinde 3 defa hata yapiyor. Bu ne bicim vasi veya hüccet?

sana gelince kardesim, eskiden msn'de bolca konusurduk, bu yüzden az cok seni taniyorum. duygusal birisin ve muhtemelen bu batil davetin kabulünde duygusalligina kapilmissindir. Allah icin kendine yazik etme.

Yorum

Sizin beklediğiniz mehdi "ehli sünnet" yolundan çıkacak..Mehdi a.s tüm alemetleriyle gelecek insanlar şüphede kalmayacak...alevilik,şii,şia,caferi yolunda giderek mehdi a.s cephe almayın...

Ashabın verdiği habere göre, Resulullah (sav) Efendimiz şöyle buyurmuştur:
        "Vaad edilen Mehdi'nin zuhur mukaddimeleri olan Abbasi Melik Horasan'a vardığı zaman, ŞARK TARAFINDA İKİ DİŞLİ (1) MÜNEVVER (2) BİR BOYNUZ (3) ÇIKAR." "ŞARK TARAFINDA BIR KUYRUKLU YILDIZ DOĞUP AYDINLIK VERECEKTİR." Bu yıldız dahi doğmuştur. Amma o mudur, yoksa onun bir benzeri midir? Bu yıldıza: -Kuyruklu yıldız, adının verilmesi, ihtimal ki, şu anlatmalara dayanıyor: -Sabitlerin seyri, MAĞRİBDEN (BATIDAN) MEŞRİKADIR (DOĞUYADIR)(4)... Bu yıldızın durumu da, onun seyrine göredir. Yani yüzü meşrik canibine doğru, arkası dahi, mağrib tarafınadır. Bu uzun beyazlık dahi, onun arka tarafındadır. Bu mana icabı olarak, ona: -Kuyruk... isminin verilmesi yerindedir. ONUN HER GÜNKÜ IRTİFİ (GEÇİŞ YÖNÜ) İSE, MEŞRİKTEN MAĞRİBEDİR.(5) Ancak o, kısri (kendine has durumunda ağırlık taşıyan) seyri ile felek-i azamın seyrine bağlıdır. Hakikat-i hali, en iyi bilen Sübhan Allah'tır. İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s.1184

Bu yıldız lulin kuyruklu yıldızı olabilirmi?

Yorum

Mehdi a.s vücudunda nübüvvet mührü,yaprak şeklinde bir ben bulunacak..Yüzünde yıldız şeklinde bir ben bulunacak..Eğer bir kişinin mehdi'liğinden şüpheniz var ise nübüvvet mührüne bakın..Cübbeli ahmed hoca mehdi a.s en iyi şekilde anlatıyor..

Yorum

Peygamber efendimizin çizdiği yolu bırakıp sapık mezheplerin yolunda gidenler yanlış yoldasınız...mehdi a.s geldiğinde sizi tekrar peygamber efendimizin yoluna davet edecek..Siz yanlış yolda olduğunuz halde doğru yolu nasıl bulacaksınız..Allah(c.c) hidayet versin...

Yorum

AB Hristiyanlıkla müslümanları birleştirmeye çalışırken..İslam dünyası mezheplerin üstünlüğü savaşına girmiş..Suriyedeki savaşın ana nedeni esed'in gurur yapıp osmanlı ve islam dünyası altına girmek istememesi..Şimdi ise esedin süfyandan farkı kalmadı..Yarın iranda osmanlıya karşı çıkarsa durum değişmeyecek,mehdi a.s ehli sünnet'den arayın osmanlı ve hilafete savaş açanlar ayrıca mehdi a.s savaş açmış olacak...Bugün türkiyede osmanlıya karşı çıksa mehdi a.s ve onun hilafetine karşı çıkmış olur..

Yorum

iki disli, rafizilere ilisme yoksa iki disinde kirilir. ve simdilik bu hediyemi kabul etmekle yetin: http://nasibiler.wordpress.com

Yorum

Ben ilişmem,gücümde yetmez..Ama sonra Allah(c.c) o iki dişden birine muhtaç bırakırsa,o zaman ben karışmam ))

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=24722.msg167057#msg167057 date=1364870573]
                    Evrim, sen Seyh Muhammed Zekeriyya h.a'i tanimiyorsun ama ben taniyorum ve reddiyeyi izledim. reddiyenin ilk bölümü youtube.com'da yüklü, insaAllah cevirisi ile birlikte aktaracagim. o zaman göreceksin ki, bu sahis daha dogru düzgün kiraat edemiyor. 1 ayetin kiraatinde 3 defa hata yapiyor. Bu ne bicim vasi veya hüccet?

sana gelince kardesim, eskiden msn'de bolca konusurduk, bu yüzden az cok seni taniyorum. duygusal birisin ve muhtemelen bu batil davetin kabulünde duygusalligina kapilmissindir. Allah icin kendine yazik etme.
                    [/quote]

Selamun Aleykum abim. Elmeddin abim ben zaten sizleri çok severim.. Fakat bilmeden konusmasinlar, konusurlarsa delil getirsinler, yoksa sussunlar..

Yorum

[quote author=iki dişli link=topic=24722.msg167064#msg167064 date=1364907742]
                      Ben ilişmem,gücümde yetmez..[/quote]

sade senin degil nasibi dininden kimsenin gücü yetmez, yetemez. nitekim tarih ve günümüz bunun belgeleri ile doludur. misal: http://velayet.wordpress.com/category/reddiyeler

Ama sonra Allah(c.c) o iki dişden birine muhtaç bırakırsa,o zaman ben karışmam ))
                      sen bunu dert etme benim sana hediye ettigim linkteki sapikliklarinizi düsün.

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=24722.msg167057#msg167057 date=1364870573]
                        Evrim, sen Seyh Muhammed Zekeriyya h.a'i tanimiyorsun ama ben taniyorum ve reddiyeyi izledim. reddiyenin ilk bölümü youtube.com'da yüklü
                        [/quote]

Elmeddin abim videonun linkini verebilirmisiniz?

Yorum

[quote author=Evrim link=topic=24722.msg167065#msg167065 date=1364908780]
                          Selamun Aleykum abim. Elmeddin abim ben zaten sizleri çok severim.. Fakat bilmeden konusmasinlar, konusurlarsa delil getirsinler, yoksa sussunlar..[/quote]

Evrim nasil beni taniyorsan benim seni sevdigimi ve delilsiz asla konusmadigimi da biliyorsun. bu adam bir ayetin kiraatinde 3 defa hata yapiyor, bu ne bicim vasi? Hele lugat ve nahiv hatalarindan söz etmiyorum bile.

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=24722.msg167068#msg167068 date=1364909625]
                            Evrim nasil beni taniyorsan benim seni sevdigimi ve delilsiz asla konusmadigimi da biliyorsun. bu adam bir ayetin kiraatinde 3 defa hata yapiyor, bu ne bicim vasi? Hele lugat ve nahiv hatalarindan söz etmiyorum bile.
                            [/quote]

Tabiki abim .. Elmeddin abim fakat seyh Muhammed Zekeriyya'nin reddiyye videosunun linkini alabilirmiyim?

Yorum

http://alraseed.net/2013/03/04/yamani

Yorum

"Mehdi, başı üzerinde bir bulut olduğu halde çıkacak. O buluttan bir münâdi: 'Bu Allah'ın halifesi Mehdi'dir, O'na tâbi olun!' diye nidâ edecektir." (İmam-ı Süyûtî)...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X