Selamun Aleykum kardeşler, bu hafta perşembe günü bir mahkemem var. Hayırlısıyla beraat kararı çıkması için bana da dua edermisiniz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu kardeşinize de dua edermisiniz..
Daraltma
X
-
Bu kardeşinize de dua edermisiniz..
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ
Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.
Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!
Etiketler: Yok
-
Ynt: Bu kardeşinize de dua edermisiniz..
Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim.[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
-
Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim İmam Zaman a.f'in mübarek doğumları hatırına seni beraat ettirsin. sakıncası yoksa sorun nedir paylaşabilir misin?
bu arada amca kızım ağır kalp ameliyatı geçirdi. İyileşmesi için dua bekliyoruz.
Allahümme salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve accil ferecehum
Yorum
-
Sorunumuz ne yazikki iradesiz, kafirlerin elinde oyuncak olmuş iktidarımız. eskiden doğru söyleyen dokuz köyden kovulurdu. şimdi ne olsa anca terörden içeri tıkma peşindeler..
Allah bütün mü'minlerin, mücahid kardeşlerin ve mücahide bacıların yardımcısı olsun..
Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.
Yorum
-
[quote author=ŞehiD link=topic=24963.msg168356#msg168356 date=1372104109]
Sorunumuz ne yazikki iradesiz, kafirlerin elinde oyuncak olmuş iktidarımız. eskiden doğru söyleyen dokuz köyden kovulurdu. şimdi ne olsa anca terörden içeri tıkma peşindeler..
Allah bütün mü'minlerin, mücahid kardeşlerin ve mücahide bacıların yardımcısı olsun..
[/quote]
geçmiş olsun hayırla sonuçlansın inşaAllah
Yorum
-
Sadece ben değil, Allah'ın, Rasulü'nün, EhliBeyti'nin yolundan giden, Hasan Nasrallah ile takipçisi olan bütün kardeşleriniz dualarınızı bekliyorlar... Sizler farkında olmasanızda onlar, bizler dualarınızı her daim bekliyoruz.. Bizleri ne olur unutmayın dualarınızda.. en azından bunu bütün inananlar yapabilir değilmi..
Yorum
-
Rabbim İslam için çalışan tüm Hizbullahilere yardım etsin onları korusun, Mazlum mustaz'aflara yardım etsin, onları zalimlerin haksızlığı ve zulmünden korusun.
İmam Zaman a.f hatırına. Bu gece onun mübarek doğum yıl dönümüdür. Doğacak adalet güneşinin tez olması dileğiyle...
Yorum
-
Amin...
Yorum
-
[quote author=faramirofgondor link=topic=24963.msg168368#msg168368 date=1372112416]
Allah, kendi hürmetine, hepinizin Beraatini nasip etsin.
Allah, kendi hürmetine, Selmancan'ın amca kızının tez vakit şifaya kavuşmasını nasip etsin.
[/quote]
İlahi Amin.
Cuma günü bir ameliyat geçirmişti. Pazartesi de bir ameliyat daha geçirdi. Dualarınız sayesinde gayet başarılı geçti. Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim..
Yorum
Yorum