Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

namaz vakitleri, ramazanın başlangıcı ve bayram günü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: namaz vakitleri, ramazanın başlangıcı ve bayram günü

[quote author=vahidetun link=topic=25007.msg168817#msg168817 date=1373664645]

değerli kardeşim,

daha bir kaç gün oldu ramazan başlayalı inşallah iler ki günlerde dikkat çekmezsiniz
    bayram meselesinde hem ramazan 29 çeksin diye dua etmek lazım hemde 30 çekebileceğini göz önünde bulundurarak bir plan yapmanız lazım bence

anladığım kadarıyla mezhebinizi ailenizden saklıyorsunuz peki namazlarınızı nasıl kılıyorsunuz?
    [/quote]

Kıymetli kardeşim,

ailemden ilk günden bu güne dek hiçbir şey saklamadım. Usül ve Füru da Resul(s.a.a) ve Ehlibeyt(a.s)'i ne demişse o, diğer görüşlerin tamamını hamdolsun çıkardım yaşantımdan.

[quote author=vahidetun link=topic=25007.msg168817#msg168817 date=1373664645]
    bir de özel olmayacaksa eğer neden mezhebinizi ailenizden saklıyorsunuz? merak ettim de...
    [/quote]

Saklamıyorum kıymetli can saklamadım da. Saklama gereği de duymadım. Ailem elbette tavır aldı ama hamdolsun probleme dönüşmedi.

Amaçlarınız doğrultusunda amel ederseniz ve yıllardır sizden istediklerini farklı da olsa yerine getirirseniz, bu değişiklik insanların şaşkınlıklarıyla birlikte sizi olduğunuz gibi kabul etmeye götürüyor. Bende öyle gerçekleşti. Çok sıkıntı çeken kardeşimiz var biliyorum Rabbim sıkıntılarını gidersin.

Rabbim aklımızı, varlığımızı, malımızı, canımızı, dilimizi Resul(saa) ve Ehlibeyt(as)'inin davası yolunda sabit kılsın!

[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X