Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Süper Güç!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Türkiye Süper Güç!

Türkiye kısa sürede süper güç mü oluyor?
    Ulu bir çınarın dibine nasılsa bir sarmaşık tohumu düşmüş. Kısa sürede tohumundan çıkan sarmaşık, çınarın gövdesine sarınarak yükselmeye başlamış. Çok geçmeden çınarın tepesine ulaşan sarmaşığa çınar sormuş:
    -Sen kimsin, buraya kadar nasıl geldin?
    Sarmaşık gülmüş. Büyük bir kibirle, “sen kaç yaşındasın? Diye sormuş çınara..
    - Herhalde yaşım yüzü aşmıştır, diye cevap vermiş çınar.
    - Bak senin yüz yılda ulaştığın yüksekliğe ben bir ayda ulaştım. Hatta tutunacak dalım olsa daha da yükselirim. Bana yetişemezsin bile…
    Çınar ağacı ise acı acı gülmüş ve cevap vermemiş.
    Zaman geçmiş, yaz mevsimi bitmiş, havalar soğumaya başlamış. Bizim sarmaşık yavaş yavaş solmaya, büzüşmeye yüz tutmuş. Acı içinde kıvranırken, çınar sormuş:
    - Ne oluyor sarmaşık. Nereye gidiyorsun?
    - Sorma, galiba artık benim işim bitti… Bu soğuklara dayanamayacağım.
    Ve çınar cevabı yapıştırmış:
    - Evet sarmaşık kardeş, ben böyle nice soğuklarla, kar ve fırtınalarla boğuşa boğuşa, bedeller ödeyerek bu yüksekliğe eriştim. Sen ise, yaz mevsiminin verdiği sıcak hava ve benim gövdem sayesinde ulaştığın bu yüksekliğe kendi maharetinle gelmiş gibi inandın. Hâlbuki kendi ayakları üzerinde duramayan, başkalarına tutunarak yükselenler, onların desteği çekildiğinde de senin gibi düşüverirler…
    Suriye olayları gösterdi ki:
    Çınar:İran
    Sarmaşık:Türkiye
    Vesselam.
    " Söyledim... duydu anlamına gelmez
    Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
    Anladı... hak verdi anlamına gelmez
    Hak verdi... inandı anlamına gelmez
    İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
    Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”

Ynt: Türkiye Süper Güç!

Ya da,

Çınar: Şia
    Sarmaşık; İnandığı için değil de yükseldiği için İran'a tutunanlar

Yorum

Çınar:Ali şiası
      Sarmaşık:Safevi Şiası

Çınar:Öz Muhammedi İslam
      Sarmaşık:Amerikancı İslam

Çınar:Velayeti Fakih çizgisi
      Sarmaşıkalaşıklar

Yorum

Çınar Şiiler
        Sarmaşık, Sünni olduğu halde Şii görünenler

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=25025.msg169056#msg169056 date=1373975043]
          Çınar Şiiler
          Sarmaşık, Sünni olduğu halde Şii görünenler
          [/quote]

Aha ıskaladın.Sunniler takiyye yapmaz.Komik ve cahil Selmancan.

Yorum

evet sünnilerin takiyye yapmadığını sananlar sadece sünnilerdir. siz de öyle sandığınız için bizim size sünni tazhirimizi bir kez daha doğrulamış oldunuz. Oysa şiilere göre sünniler:

peruk takarak
            özellikle 10 kasım 23 nisan 29 ekim gibi tarihlerde inandıklarını gizleyerek
            tarikatlarını cemaatlerini diğer tarikat cemaat fertleri ya da mekanlarında gizleyerek
            ...
            ve en önemlisi şiileri kandırmak için onların aralarına girdiklerinde

acaip takiyye yaparlar.

Yorum

Sunnilere böyle bakan ...EDIT...Sen günümüz müçtehitlerinden hangisinin rehberliğini kabul ettin ki.Senin rehberi kim?Niye gizliyor ve ben günümüz alimlerinden şunların görüşünü kabul ederim ve bunlar bana rehberdir demiyorsun.

Rehberi ........olanın........
              Şiiler rehbersiz olmaz.Sen başı boş bir adamsın.Gülünç Selmancan.

YÖNETIM (ELMEDDIN): seni uyariyorum! bir daha bir sia'ya lanet edersen forum kurallarindan da öte dinin kurallari geregince yasaklanacaksin.

Yorum

Cinar: sia
                sarmasik: Ali siasi/safevi siasi ve muhammedi sünnilik/emevi sünnilik masalini uydurup bir türlü bu ali siasi ile muhammedi sünnilige kaynak gösteremeyenler.

Yorum

Şiileri, mekteplerini tanıtma konusunda, vahdet maskesine saklanıp susturmaya kalkan siz, buna aldanmayıp sizin foyanızı ortaya koyan bir çetin şiiye rastlayınca bakıyorum da sünniliği de bırakıyorsunuz. Lanet okuyorsunuz. Oysa sünnilikte lanet de yoktur.Bu da gösteriyor ki siz sünni de değil nefsinize kul olmuş biri gibi duruyorsunuz. Arkadaşlar sizi bir kefeye koyamıyorlarsa bu bu tür ölçüsüzlüğünüz sebebiyle olmalı.

Sünnilerin dediğine göre Lanet Sünnilikte yoktur. Şiada ise lanet konusunda şu hadis var:

Lanet ve küfür ithamı öylesine ağır bir sözdür ki bunu ne yer yen gök kabul eder. biri başkasına bu şekilde suçlamada bulunduğunda karşıdaki öyleyse sorun yok. Eğer laneti hak etmeyen ve kafir de değilse bu durumda yerin göğün kabul etmediği lanet ikisi arasında üç gün asılı kalır. eğer üç gün içinde söylediği kişi lanetlik ya da kafir olursa ne ala aksi halde bu söz geriye söyleyene döner. (yaklaşık anlam)

bana lanet okumanızı yönetime şikayet ettim bilmiş olun.

sünnilere ben değil bu işi yapan sünniler de kendilerine böyle bakıyor. 10 kasım'da heykelin önünde durmayı şirk saymasına rağmen (ben şirktir demiyorum yanlış anlaşılmasın) mecburiyetten bu törenlere katılan bir çok kişiye sorduğumuzda kendini gizlemek için böyle yaptığını yoksa gerçekten saygıda bulunmadığını açıklıyor.

Bir Nurcu askeriyede ilerleyebilmek için tuvalette namaz kılarak içki meclislerine katılarak kendini gizliyor.

bir açık zikir meclisi kuran tarikat başka üyeleri zikir meclisine almıyor, sırlarının afişe olmasını istemiyor. Başka bir dergaha giren tarikat üyesi inanmadığı halde o tarikatın geleneklerine göre davranıyor.

Müctehidimi şu ana kadar sorduğunuzu ben görmedim. Yoksa neden söylemeyeyim ki! Elhamdulillah her zaman bununla rahatlar onur duyarım:

Eğer O da kabul ederse ben İmam Hamenei'yi (ömrümü Rabbim ömrüne eklesin) taklit ediyorum. Ve bulunduğum yerde de onun fetvasıyla uyulacak Alimleri belirlemişim. Onlardan istifade ediyorum. Ancak taklitim, vahdet maskesi takarak hastalığımı sürdürmek değil İmam Hamenei'nin asıl ilkeleri ve fetvalarına uyuyorum. Rabbim bize acısın ve sonumuzu hayır eylesin. bizi nefsimizin eline bırakmasın...

Yorum

basligin "Türkiye süper köle/hizmetci" seklinde degistirilmesi gerekir.

Yorum

Cinar: dünün ve bügünün despotlarini ayni görenler.
                      Sarmasik: dünün despotlarina saygi gösterip bugünün despotlarina karsi koymaktan söz edenler.

Yorum

Cinar: dünün fitnecilerine düsman olup onlarin dinmeyecek fitne atesini nasil yaktigini belgeleyenler.
                        Sarmasik: fitne atesini yakanlara saygi gösteren, onlarin cirkin amellerini belgeleyenleri ise "fitneci" ilan edenler.

Yorum

selmancan doğru konuşmuyorsun....EDİT...İmam Hamaney'e uyduğunu söylüyorsun.Tamam bu ithamların aynısını sen bana da söyleyebilirsin.Ama bakalım kim kimin foyasını çıkaracak.Zaten forum da ilmi tartışma ilmi yazı ne zaman attın ki !Hangi konuda tartıştıksa konu saptırma.
                          İmam Hamaney Fıkhi sorulara Cevap kitabında Namazda Ehl-i Sünnete uymak bölümüyle neden amel etmiyorsun.Ehl-i sünneti hem batıl görüp hem namazda nasıl onlara tabi olacaksın.

Yönetimmiş.Biz ilmi tartışma yapalım isme-resme-cisme takılmayalım.Yönetim bak konu saptırıyorlar dediğimizde neredeydiniz....EDİT...Konu bu değil arkadaşlar konuya dönün diye neden mudahale etmediniz.Eğer ilahi adalet bu ise bu adalet anlayışı yerin dibine girsin.

...EDİT...
                          Ne kadar kardeşler sadece tartışalım delillerimizi atalım sonuç inşaallah güzel olacak dediğimizde konuyu saptıran insanlara Allah rahmet yüzü ile mi bakacağını sanıyorsunuz.

Siz neden kendinize güvenmiyorsunuz.Neden farklılıklara saygılı olamıyorsunuz....EDİT...

Yorum

[quote author=kevserizehra link=topic=25025.msg169067#msg169067 date=1373981454]
                            ...EDİT...

[/quote]

Hakaretlerini kendinize saklayınız. Yönetim elbette müdahale edecek. lütfen üslubunuza dikkat edin.
                            [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

Ben zaten eskiden beri sizden şüphe duyuyordum.Hala içimde bir umut var.Eğer bu umutta sönerse artık farklı forumlarda ülkemizde dışa bağlı şii geçinen şu gruba dikkat.Sizin formdaki hakaretlerinizi dosya haline getirecem.Bakalım o zaman ne olacak.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X