Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Süper Güç!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Türkiye Süper Güç!

Hamdolsun cevaplanmayan sorunuz da yok, cevap verebildiğiniz sorumuz da. Hamdolsun!
    [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=kevserizehra link=topic=25025.msg169070#msg169070 date=1373981690]
      Ben zaten eskiden beri sizden şüphe duyuyordum.Hala içimde bir umut var.Eğer bu umutta sönerse artık farklı forumlarda ülkemizde dışa bağlı şii geçinen şu gruba dikkat.Sizin formdaki hakaretlerinizi dosya haline getirecem.Bakalım o zaman ne olacak.
      [/quote]

LÜTFEN BUNU TEZ ZAMANDA YAPINIZ...RİCA EDİYORUM...

Yorum

[quote author=kevserizehra link=topic=25025.msg169070#msg169070 date=1373981690]
        Ben zaten eskiden beri sizden şüphe duyuyordum.Hala içimde bir umut var.Eğer bu umutta sönerse artık farklı forumlarda ülkemizde dışa bağlı şii geçinen şu gruba dikkat.Sizin formdaki hakaretlerinizi dosya haline getirecem.Bakalım o zaman ne olacak.
        [/quote]

İnsanlar aptal değil. bu dediğinizin şu an yapılmadığını mı sanıyorsunuz. Vahhabiler bunun her gün alasını yapıyorlar. Ama onların yaptıkları akıllı insanları uyarıyor. neymiş bu şiiler bir de kendilerinden bakalım deyip velayete ya da başka ortamlara gelen çok sayıda insan tanıyorum. siz de başka ortamlarda velayetin tanıtımını yapabilirseniz derecenizin artmasına neden olur...

İlmi tartışma deyince bilen benim seviyemi bilir. nefsimi övecek değilim. ancak sizinle ilmi tartışmadan neden ayrıldığımı bilmeyen kalmamıştır: Nehcül Belağa'a iftira atıp da bu açık iftirayı gördüğünüz halde geri adım atmayan ve inadını bağnazca sürdüren sizsiniz. Kitap yanımda yok dediniz. yanınızda olmayan kitaptan nasıl paylaşım yapıyorsunuz. biz kitaptan dediğiniz hutbeyi resimleyip paylaştık. hala inadınızdan ve iftiranızdan vaz geçemediniz. bu ne kin bu ne nefret bu ne enaniyet ki göz göre göre iftiranızda ısrar ediyorsunuz...

eğer bu iftiranızdan vazgeçip özür dileseydiniz tüm sorularınıza ve paylaşımlarınıza cevap yazacaktım. ama ne gezer...

benim yazılarım ilmidir. kaynaktan copy paste yapmam. doğaçlama yazarım. önemli delilleri paylaşmak için ayet ve hadislerin kaynaklarını belirtirim. soran olursa yazdıklarımın delillerini de belirtirim. ama kitaplardan açıp da yazmadığım için her paylaşımımda kaynak bulunmaz. bu yazıların ilmi olmadığını göstermez.

Yorum

BİSMİHİ TEALA
          HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
          RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Aziz Canlar;

Ben zaten eskiden beri sizden şüphe duyuyordum.
          [/quote]

Şüphe

Beyine ekilen hormonlu sarmaşıktır şüphe
          büyür bir anda dalları uzar
          uzar ta yüreğe kadar

mantığa bulaşan bir zehirdir şüphe
          yayılır bir anda bedene
          engelleyemez sevgi panzehir de olsa

duyguları karıştıran bir senaryodur şüphe
          anlamlandırılır her duruş her bakış her söz

farkedilmez asla aldanmaktır şüphe
          kendini aldatmaktır

bırakılmalı akıl okuma
          budanmalı sarmaşıklar
          atılmalı zehir
          beyinde, yürekte
          daha fazla yer açılmalı
          sevgiye!

Rahim TAŞ

Hala içimde bir umut var.Eğer bu umutta sönerse artık farklı forumlarda ülkemizde dışa bağlı şii geçinen şu gruba dikkat.
          [/quote]

"Insanlar dunyanin duz olduguna inandiklari zamanlarda haksizdilar. Dunyanin küre seklinde oldugunu düşündüklerinde de haksizdilar. Fakat eger dünyanin küre seklinde olduguna inanmanin, düz olduguna inanmak kadar yanlis oldugunu düşünüyorsaniz, sizin bakis aciniz, bu ikisinin toplamindan daha yanlistir."

Sizin formdaki hakaretlerinizi dosya haline getirecem.Bakalım o zaman ne olacak.
          [/quote]

[color=rgb(153, 51, 0)]Resul-i Ekrem (s.a.a): [/color]“Kıyamet gününde insan için, gece ve gündüzün saatleri sayısınca, tam 24 tane hazine açılacaktır. Bunlardan bazıları açılınca, içerisini nur ve sürurla dolu olarak bulacaklar ve öyle bir nur, öyle bir sevinç onu kaplayacaktır ki, eğer onu cehennem ehli arasında paylaştırırlarsa, azabın elem ve acısını unutturacak kadar şaşırırlar. Bu Allah'a itaat ettiği saatlere ait hazinelerdir. Diğer bazıları, açıldığında ise onu karanlık, pis kokularla kaplı ve korkunç bir şekilde görür ve öylesine korkar ve çığlık atar, feryat eder ki eğer bunu bütün cennet ehli arasında paylaştırsalar; cennet nimetlerini onlara zehir eder. O da Allah'a itaatsizlik ve isyan ettiği saatlere ait hazinelerdir. Üçüncü grup hazineler açıldığında ise, onları boş bulur ve kendisini, sevindirecek veya üzecek bir şey göremez onlarda. Bu ise uyuduğu veya dünyanın mubah olan şeyleriyle meşgul olduğu saate aittir. Bunları gördüğünde ise, anlatılamayacak kadar teessüf ve hayret hissi kendisini sarar ve o saatleri neden iyi amellerle doldurmadığına üzülür…”

Kendi bakış açılarınız kendinize göredir; Sayın kevserizehra burada ki insanlara veya başka bir yerdekilerede onların inanç ve akidelerinde olmayan bir şeyi varmış gibi lanse ettirmeyiniz. Size karşı çıkılan nokta bu, zaten ilmi sizden almadık ki size uymuş olalım değil mi? Eğer büründüğün kimliğine ters düşen inanç ve söylemlerle karşı karşıya isen muhalefetini yap, inandığın değerlei paylaş ama iki taraflı oynama ! İsra-81- De ki; “Hak geldi, batıl yokoldu. Zaten batıl yokolmaya mahkumdur. “

Allah'ın hidayeti ile olun...

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X