Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yalancı Sahtekar Ahmed Hulusi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yalancı Sahtekar Ahmed Hulusi

Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım, rahman rahim Allah'ın adıyla.

Hamd alemlerin Rabbi Allah'a salat u selam Muhammed'e ve Al'ine, lanetse onların kıyamete kadar tüm düşmanlarının üzerine olsun.

kişilerle uğraşma diye pek bir derdim yoktur. ama din adına çıkar elde etmenin binbir türünü keşfeden sahtekarların insanlara tanıtılması da dini ve dinin kurumlarını korumanın gereğidir diye düşünüyorum. daha dün bu fikirlerden etkilenmiş ilahiyat öğrencisi yeğenimle bu konuda tartıştık. ona din hizmetleri karşılığında para alınmalıdır, alınması caizdir diye anlatamadım. sorun bu tür sahtekarların yaydıkları zehirden kaynaklanıyor. bu sahtekarlar kendi menfaatleri uğruna dinin en önemli yönü olan ekonomik yönünü öldürüyorlar ve artık din hizmetlerini yürütecek ama sahtekarlığa kafası da gönlü de çalışmayan insanların bu alandan dünyada rızık kazanma alanına kaymalarına neden oluyor. din alanında bir sahtekarlığını sizi büyüttüğü gibi, dini de öldürüyor, gerçek dindarları da bu alandan uzaklaştırıyor.

konu Ahmed Hulusi örneğiyle daha da netleşecektir. bu kişinin dua ve zikir adında kitabı tevafuken elime geçti. bakayım dedim. her konuda olduğu gibi bu konuda da şii olmadığı için bu işin ehli değil din alanında Ehlibeytin hakkını gasbeden biri olarak baktım kitap ve yazara ve bu gözle incelemeye aldım.

yazar arka kapağa çok iddialı bir yazı koymuş:

"yenilen" hükmü geldi!
    Kur'an-ı Kerim'e farklı bir pencereden yepyeni bir anlayışla bakma ve değerlendirme süreci başladı!
    Kur'an-ı Kerim'de "atalarınızın babalarınızın izi üzerindeyseni, ya onlar yanlış izdeler ise" uyarıs bu Mucize Bilgi kitabını en baştan ele almamı zorunlu kıldı!..."

yazar kendini ne sanıyorsa! yenilen hükmü gelmiş, nereden gelmiş olabilir? ve bu hüküm gereği o da kendini yetkili görmüş Kur'anı en baştan ele almasını zorunlu kılmış. Sen kimsin! Bu hakkı kimden aldın hangi yetkiyle aldın. hem de en baştan, yani babalar yanlış olabilir o yüzden onlardan yararlanmadan.! o zaman beyefendi arapça da yanlış olabilir o da babalar yoluyla geliyor arapça kelimelerin de anlamlarını yeni baştan keşfetmek zorundasın. öteki meallerdeki yanlışlıklara hiç düşmemen meal verirken hiç bir eski yanlıştan etkilenmemen eskiden kopya çekmemen gerekir. inceledim baktım ama hiç de farklı değil.

dua ve zikir kitabı 1. baskısını mayıs 91'de yapmış. sonra 2011 yılına kadar kitap 40 baskı yapmış 2012'de 50. baskıyı bulmuş. bu değirmenin suyu nereden dönüyor çok ünlü kitaplar bile ardında büyük holdingler olmasına rağmen bu kadar baskıya ulaşamıyorken bu adam kitabını bedava dağıtıyor ve bu kadar da baskı yapıyor. normal şartlarda bir baskı iki baskı. bu kadar hayırsever vardı da bunlar bize neden hiç rastlamıyor diye düşünen onbinlerce ilim erbabı olmuştur gerçek anlamda.

sonra araştırmama devam ettim. Ahmed'in para kaynakları neler diye. çok sürmedi internet sitesinde ek bilgilere rastladım:

http://www.ahmedhulusi.org/kuran/ adlı sitede şu bilgilere rastladım:

[color=rgb(0, 0, 0)][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]KUR'ÂN-I KERÎM ÇÖZÜMÜ İLE İLGİLİ TELİF HAKLARI[/color]
    [/color][color=rgb(0, 0, 0)][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]® [/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    [/color][color=rgb(0, 0, 0)][/size][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]"Allâh İlminden Yansımalarla KUR'ÂN-I KERÎM ÇÖZÜMÜ"[/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    [color=rgb(0, 0, 0)][/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    isimli kitabımız telif hakları yasası kapsamındadır. Bu nedenle YALNIZCA hayır amacıyla; [/color][color=rgb(0, 0, 0)][/size][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]PARASIZ, KARŞILIKSIZ hediye[/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    olarak dağıtmak isteyenlere [/color][color=rgb(0, 0, 0)][/size][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]ORİJİNALİNE TÜMÜYLE SADIK KALMAK VE KAYNAK BELİRTMEK ŞARTIYLA[/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    [color=rgb(0, 0, 0)]baskı, çoğaltma, yayınlama ve tercüme etme izni verilir. Ancak, hazırlayanın, bu çalışmanın ebeden parayla satılmasına izin ve rızası yoktur. Ahmed Hulûsi'nin görüşüne göre KUR'ÂN-I KERÎM ve çevirileri üzerine yapılan çalışmaların maddi çıkarlar için kullanılması büyük vebal getirir! Diğer bütün eserlerimiz ise web sitemiz üzerinden ücretsiz olarak okunabilir, dinlenilebilir, bilgisayara indirilebilir, çoğaltılabilir; [/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    [color=rgb(0, 0, 0)]YAZAR ve KAYNAK ADRESİ BELİRTMEK ŞARTIYLA[/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    bireysel veya toplumsal iletişim araçlarıyla paylaşılabilirler. ALLÂH ilminin karşılığı alınmaz.[/color][color=rgb(0, 0, 0)][/size][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]

Kaynak:
    [/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    [/size][/color][color=rgb(0, 51, 153)]http://www.ahmedhulusi.org/kuran/#ixzz2bk54egoK[/color]
    Follow us: [/size][/color][color=rgb(0, 0, 0)]@AhmedHulusi on Twitter[/color]

"[/color][color=rgb(0, 0, 0)][/size][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]ALLÂH ilminin karşılığı alınmaz.[/color][color=rgb(0, 0, 0)]

ne kadar çekici değil mi! ee nereden dönüyor o halde bu değirmenin suyu! bu şekilde reklamlardan adam ne karlar elde etmiştir düşünebiliyor musunuz! çift yollu kar:

1- bu sayede saf hakikati bilmeyen ve milli piyango mantığıyla günahlarını temizleyebileceğini vehmeden zengin iş adamlarını avlayıp onlarca baskı parasını onlardan alabilmek

2- müşteriye (pardon okura) güven telkin edip isim yapmak. ve bu isimler başka yerlerde satışlardan rant üzerine rant elde etmek.

3- bu zanna gireceği için bir ihtimal olarak bildiriyoruz: o yüzden çift kelimesinin dışında zikrediyoruz. dini tahrif edip din kurumlarını öldürme ve bu sayede dinin gerçek sahibi Ehlibeyti ekarte etme yolunda önemli katkı sağladığı için emperyalistlerce ihsan ve bağışlara boğulma! bu konuda suudi amerikanın, vahhabi kasası rabıtanın bütçesini hesaplayabilenin olduğunu sanmıyorum.

her neyse yolcuğumuza devam ettim. bu adam bu parayı nerden elde ediyor diye. "[/color][color=rgb(0, 0, 0)][/size][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)]ALLÂH ilminin karşılığı alınmaz.[/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    [color=rgb(0, 0, 0)]
    "
    [/color][color=rgb(0, 0, 0)]
    dedi ya hemen yan tarafta şu ibare var: "
    [/size][/color][color=rgb(0, 0, 0)][/color]
    [color=rgb(0, 0, 0)][/color][color=rgb(255, 255, 255)]Ahmed Hulûsi'nin eserlerini [/color][color=rgb(53, 122, 224)]Kitsan Yayınevi[/color][color=rgb(255, 255, 255)]'nden temin edebilirsiniz."[/color][/color][color=rgb(0, 0, 0)]

meraktan patladım bildiğim kadarıyla kitsan ticari kuruluş. yani ahmetin deyimiyle Allah ilminin karşılığın hem de paşa paşa alan kuruluş. ne alakası var hulusiyle diye girdim baktım. ohoooo. meğer ki ahmet tezgahı buraya açmış! Allah ilmini pazarlıyor!

o zaman işte ben de bastım hükmü: yalancı sahtekar!

yalancı çünkü Allah ilmi satılmaz diyor satıyor. oradaki kitapların tamamı dini içerikli ve onun deyimiyle Allah ilmi. sahtekar çünkü önce bedava diyor güven sağlıyor bu sahtelikle diğer yerde kar elde ediyor. buna sahtekarlık denmeyecekse hangi işe denecek. okurlar karar versin.

Allah ilmini parayla satılmaz diyerek köşe olanlar hem şöhret hem dünya dolusu mal kazananlar sonra da resmini kitabına yapıştırıp sırıtanlara kananlar olmasa bu furya yüz yıllar boyu sürer gider miydi dersiniz!

Ehlibeyt bu durumda köşesinde yokluklarla boğuşup gerçek ilmini aç kitlelere ulaştıramamasının nedeni ne dersiniz!

İmam a.s buyurdu: Allah'ın dininden insanları alıkoyanları sana göstereyim mi..

göster ey Resulullah'ın evladı!

o sırada İmam, Kabe hareminde insanlara dini meseleler açıklayan Ebu Hanife ve Süfyan Es sevriyi işaretle

bu insanlar yetkileri olmadığı halde Allah'ın dini hakkında açıklamalar yapıyorlar. eğer bunlar bunları yapmasa insanlar evlerinden camiye gidip gelecek ve kendilerine dini öğretecek kimse bulamayacaklar, zorunlu olarak (çünkü bazı insanlarda dine yönelme ihtiyacı kaçınılmazdır) bize gelecekler biz de onlara imametimizi anlatacağız, bunlar bu insanları Allah dininden alıkoyuyorlar.

Kur'an tefsiri, hatta yenilenme hükmü gereği kendisini yetkili addeden de ahmetin kendisi, eskilerin yanlış olabileceği hükmünü veren de kendisi. Kur'an'ı değil bir ayetinin tefsirini yapmak, en baştan ele almaya ehil gören de kendisi, Ehlibeyti hiçe sayıp, yok farzedip en sonuna kadar Kur'an'ı insanlara ulaştırabileceği hükmünü verip uygulayan da kendisi. bunlar Allah ilmi, parayla satılmaz diyen de kendisi. sonra sitesine adres verip yayınevinden pazarlayan da kendisi. Allah bilir bunun için o yayınevini de kendisi kurmuştur.!

e bize de halkı uyarmak kaldı:

YALANCI SAHTEKAR!
    [/size]

Ynt: Yalancı Sahtekar Ahmed Hulusi

İmam Rıza a.s'dan bir hadis var. suçlu olduğundan şüphe olmasa bile kişinin savunmasını almak farzdır diye... bunun için yanlış yaptığımı ve karşı tarafın açıklamasını dinlemeden bu başlığı açtığımı düşündüm ve suçluluk hissine kapıldım. başlığı kaldırtmaktansa (çünkü bu velayette zaman alıyor) daha kısa çözüm olarak Ahmed Hulusiyi arayayım durum nedir diye sorayım dedim. kitsandan görevli çıktı ve Ahmet'in Amerika'da olduğunu söyledi.

meseleyi sordum, dedim Allah ilmi parayla satılmaz diyor ama kitapları parayla.. dedi:

"1- bu parayla satılmaz dedikleri 5 kitabı ile sınırlıdır.

2- Ahmed Hulusi bey yazar olarak hiç bir kitabından telif ücreti almamaktadır. ancak siz de takdir edersiniz ki bir hizmetin giderleri vardır biz binlerce kitap satıyoruz en çok satılanlar Ahmed beyin kitaplarıdır. o telif ücreti almıyor ama bizim giderlerimiz var bunların karşılığında ücret almak zorundayız. burası devletin su idaresi değil ki... "

işte bizim de demek istediğimiz bir bölümüyle buydu. din hizmetlerinin bir gideri var. bu giderlere, bu hizmette bulunanların giderleri dahildir. Allah ilmi satılmaz kitaplar ücretsizdir diye slogan atmak ayakları yere basmayan ve uygulanması mümkün olmayan bir slgandır. Bu slogan diğer din hizmetlilerinin, Allah ilmini sattığı ve samimiyetsizliği gibi bir anlama da gelir. saf insanlar onları samimiyetsiz ve ticari kar peşinde, Ahmed'i Allah rızası peşinde koşan biri olduğunu sanır, bu ise haksız rekabetten tutun iftira ve kul hakkına, dini hizmetlerin aksaması, ve dini kendi tekeline almaya kadar bir süreçtir.

dediklerimiz aynen bakidir. soruşturup karşı tarafı da dinlememizden çıkan neticede değişen bir şey olmamıştır...

Yorum

Amerika'da yaşayan Ahmed'in kitapları gibi çok sayıda videoları da mevcut. bu videolardan en ilgimi çeken Ehl-i Beyt_te Namaz videosu oldu, hemen izledim. Ahmed'in sünni olduğunu biliyorum. Ehlibeyt fıkhında namazın farklı olduğu da malum. dedim acaba nasıl anlatıyor izledim.

namazın deruni, ruhi derinliğini, manevi yönünü anlatıyor. güzel de anlatıyor gibi duruyor. ancak bu anlatmasının nedenleri içeriye serpiştirilmiş bir kaç zehirden anlaşılıyor. diyorsunuz ki haaa işte Ehlibeytte namaz diyerek bir tane bile Ehlibeyt kanalıyla gelen hadisi okumadan Ehlibeytten hadis almadan kendi görüşlerini Ehlibeyt namazı diye anlatıyor. arada Ebubekir'in de namazının derinlik bakımından bize örnek olduğunu karıştırıyor. sonunda ise asıl zehirini kusuyor: işte namazı hakkıyla kılmandan dolayı sende oluşan ilim, Mehdi'nin zuhuru, ortaya çıkışıdır. Eğer bu ilim ortaya çıkmamışsa sen Mehdi'yi görmeden gitmişsin. Benim dışarıdan gelecek Mehdiyle işim yok. Mehdi Allah'ın sana verdiği bu hidayetin adıdır!

Mehdi a.f inancını sulandırmak inkar ettirmek için ABD emperyalistlerinin ne büyük sermayeler ayırıp ne büyük projeler uyguladıklarını bilmeyen birileri için bu satırlardaki zehirler elbette görülmeyecektir. bu tür kişileri ve bizim abarttığımızı sananları velayet.com'da Mehdi a.f ile ilgili inançları, İmamet inancının Emperyalistlere ne büyük zarar verdiğini incelemeye davet ediyorum...

Yorum

merakım sürdü, kendi dilinden bu insan kendini nasıl anlatıyor diye bakayım dedim. nasıl oluyor da bu adamın bir kitabı milyonlarca insanca indiriliyor, yüzbinlercesi satın alıyor ya da ücretsiz ediniyor! çekiciliği nerede diye merak saldım. ve eski ve yeni ahmed hulusi adlı videoyu izledim.

bu sitede zaruretten dolayı kendimi anlattığım tek mesajım mevcut onun için bana ciddi eleştiri geldi. ki halen de haklı mı diye düşündüğüm olmaktadır.

ahmed hulusi kendini öve öve bitiremediği videosunda 5:35. dakikada diyor ki: okumadığım araştırmadığım ekol neredeyse kalmadı.

bu adama sorsanız şia'dan hangi kitapları okudun, ne cevap vereceğini doğrusu çok merak ediyorum. kıytırık üç beş temsilcisi olan cemaatleri okuyacak ama dünyada müslümanların sayıca onda birini nitelikçe yarıdan fazlasını oluşturan Şia gündemine bile girmeyecek. buradaki inkar ile yok saymakla insan ne kadar doğruyu bulabilir?

adam riyazetinden söz ediyor, diyor ki üç-5 gün süren kesintisiz oruçlarım (5:26) oldu.

kendini anlatmanın gayesi, öyle kitap okuyarak bir yerlere gelinemeyeceğiymiş. kendisi bunu görmüş.

kim bilir belki ABD'ye gitmekle bir yerlere gelinir deği mi!!!

Yorum

hani bazen derler de siz herkesi eleştiriyorsunuz ama doğrusu hani, yerine bir şey koymuyorsunuz.

kıyaslama için iyi örnek de olması gerekir. işte size ahmed hulusi de kendini anlatıyor hasan şehate de kendisini anlatıyor. bakın iki anlatım arasında kibir, pazarlama, ihlas içte içe kendini tevazu yoluyla üstün gösterme gibi kriterler açısından bir karşılaştırın. işte diğer video:

http://video.rasthaber.com/123_35064...i-altyazi.html

Yorum

Hiç yazını okumadım bile. Ahmed Hulusi güvenilir biridir.

Yorum

Mehdi a.f diye biri yok dediği için mi güvenilir?Yoksa Kur'ana kendi reyiyle anlam verip Ehlibeytin zıttına örneğn abdest ayetinde ayakları yıkayın dediği için mi?

Yorum

Ben her sözü doğrudur, demedim. Yanlışı olmaz da demedim. Aynı bahsettiğiniz adam sünni olmasına rağmen Ebu bekir ve Ömer Hz. Ali'den üstündür demez. Ebu bekir ve Ömer'in üstünlüğünü anlatan bir hadiste bu hadis.. anlamındadır yoksa Hz. Ali'nin onlardan bir eksiği yoktur diye belirtir. Hz. Ali sohbetlerinde çok zikrettiği ve kendisini sevdiği gözlerinden okunan bir kişidir.(Şah-ı Velayet derken gözlerinin içi parlar) Expo Tv sohbetlerinde kendinde meydana gelen bir takıp açılımları(B sırrı, tasavvuf) bizle paylaşırken yaşadığı aşkı, heyecanı ve samimiyeti görmemek için kör olmak gerek. Liseye giderken Kırmızı Koltuk programını izlemiştim Star'da ve inanılmaz feyz alıp etkilenmiştim. Yine bir sıkıntı anımda bir sözünü okumam beni rahatlatmak için yetmişti. Ben kendisinin dürüstlüğüne kefilim, Hz. Mehdi'yi kabul ettiği sohbetleri de vardır(kafası karışık olabilir bu konuda). Bu arada bu mesajı yazarken senin attığın son bir kaç mesajı okudum. Okumama niyetimde haklıymışım. Kendini övmesi hiç bir şeyi değiştirmez. Hz. Ali de Nechul Belaga'DA KENDİNİ ÖVER. Bu son dediğim benim hoşuma gider çünkü İmam'ımı o derece içime sindirmişimdir ama bir başkası tutar niye över diye sorar.

Yorum

Şeytanın sana verdiği vesveseleri olduğu gibi buraya dökmüşsün. Yazını okudum şimdi. Ahmet Hulusi yalancı değildir ama yanlışları vardır bunları ben senden daha çok biliyorum. Ama fıkhi konularda inanç konularında değil yani.

Telif hakkı dini konularda para kazanma vs. konularını geçen bir düşünmüştüm.. Çözümü çok basit. İnsan ilk olarak vicdani yönden para alınmamalı diye bir hisse kapılıyor Ama vicdan bazen dinde fazla ileri götürür adamı.(Hz. Ali'nin dinde ileri gidenler diye bahsettikleri) Ama...Hani nasıl İslam devletinde, Hz. Ali döneminde misal devletin zekat memurları, imamları vs. hazineden maaş alıyorsa burdakide aynı mantık.
                  Sonuç: Ahmed Hulusi'nin Allah İlmi'nin telif hakkı olmaz sözü BATILDIR ve YANLIŞTIR. Dışarıdan gelecek Hz. Mehdi ile işim yok sözü ben kendimi kurtaramadıktan ve kendimi batırdıktan sonra Hz. Mehdi bana ne yapsın şeklinde de ANLAŞILABİLİR. Bütün bunlar bir insana yalancı ve sahtekar demeyi GEREKTİRMEZ!

Yorum

kalplerde olanı elbette en iyi bilen Allah'tır. ben yalancı ve sahtekar ibarelerini bire bir delilini göstererek açıkladım.

Allah ilminin parayla satılması caiz değildir demiş ama bedava yayın yaptığı siteye, kitaplarının pazarlandığı pazar sitesinin linkini koymuş. bu yalancılık değil mi?

Allah ilmi parayla satılmaz bunlar Allah'tandır bedava verilmesi gerekir diyerek milyonları etkilemiş onların gönüllerini fethetmiş diğer yerde bunları da müşteri haline çevirmeyi ustaca başarmış. burada bir sahte kar elde etme yok mu?

Reklama karşı değilim. reklam yaparsın. reklamda ne yapılır, güven telkin edilir. müşterinin kalbine girilir. karşı tarafta da o kara dönüştürülür. Reklamın sahtesiyle gerçeği vardır. malınızın iyi yönünü ön plana koysanız bu sahtekarlık değildir. Ama olmayan bir şeyi var gibi gösterseniz bu yalan ve sahtekarlıktır.

eğer Allah ilmi parayla satılmaz diyorsan sonuna kadar bunun ardında duracaksın. o zaman Allah ilmini satan tüm dini yayınevlerinin giderlerini/zararlarını ödeyeceksin. tüm din hizmetinde bulunan hocaların maaşlarını vereceksin. öyle yok sahtekarlık. gemini kurtarmışsın fırtınadan limana geçirmişsin, geride kalan gemiler batsın diye habire dalga üretiyorsun bunun neresi ahlak neresi dürüstlük neresi din!

Kevser yayınları tamamen Allah ilmini satıyor, bu adamın deyimiyle! şimdi bunlar günah mı kazanıyor. bunlar satıyor ben satmıyorum diyerek müşteri tavlamak ahlaki midir? eğer dürüst olsa tamam. Allah ilmini hiç satmasa tamam...

bir adamda önce etik değerlere bakılır. inanç onun ardından gelir. kaldı ki inançlarında da Ehlibeyti reddettiği için affedilemez sakatlıklar var. bu sitede tartışılmıştı. sünnilerin Ehlibeyti diğerlerine göre fazlaca ananları, kendilerine korkunç derecede güven ve puan kazandırdığını bilirler. bunun için yaparlar demiyorum. ama en kibar bir teşhisle bunlar cahildirler. Ehlibeyte göre namaz diyor peki Ehlibeyte göre namaz mı kılıyor? bir samimi insan EHlibeyt diyecek ama İmam Sadık a.s.'a göre değil Ebu hanifeye göre namaz kılacak. ki İmam Sadık a.s Ebu hanifeyi en büyük din düşmanlarından biri olarak tanıttığı halde!

madem tanıyorsun bu adamın ABD'de işi ne onu merak ediyorum bizi bu konuda da bilgilendirirsen seviniriz...

şeytanın verdiği vesvese demişsin. Allah ilmi parayla satılmaz yazısının yanına Allah ilmini parayla sattığı pazarın linkini koymak sence dürüstlük mü sahtekarlık ve yalan mı?

Yorum

Ya kardeşim bizim de her hareketimiz tutarlı değil. Allah için canımızı veririz deriz sonra çetin bir musibet geldimi bu da beni mi buldu diye feryada başlarız. Ahmed Hulusi eğer aslına ve yazar ismine sadık kalırsanız kitaplarımdan telif hakkı istemiyorum demiş sadece. Kitabına korsan baskı falan yapan birini dava ettiğini duydunuz mu? Ve sitesinde bu kitapların hepsi pdf formatında vardır. Daha ne yapsın?

Diyanet İşleri yasaklamış Ahmed Hulusi'yi vaktinde. A.B.D'de bir köyde yaşadığını biliyorum, nasıl bir ortam vardı da oraya gitti onu biz bilemeyiz. Nasıl duygular içerisindeydi. Dinen bir sakıncası yok oraya gitmenin varsa da günahı onu ilgilendirir. Ben kendisi günahsızdır da demedim hem. Hepimizin günahları halen işlediğimiz günahları vardır. Sadece bir harekete bakıp, ki o da yoruma açık, bir insana yalancı ve sahtekar diyebilmek İslam olamaz. Misal Hz. Muhammed(s.a.a)'in o ama sahabiye yaptığı az uz bir şey değildi.

Yorum

kardeşim masum olamaz insan diyerek her yaptığı günah da hoş mu görülmeli?

Ehlibeytin tekelinde olan din'i bir yetkiliymiş gibi anlatmaya kendini ehil görmek zaten başlı başına bir facia değil midir?

Dinden para alınmaz diye bir fetva vermek Allah böyle bir şey demediği halde Allah haram kıldı gibi bir anlamı dillendirmek bir facia değil de nedir?

şimdi dinden para alanlar bu adamın dediklerinden sonra hangi konuma düşüyor, dini pazarlayan şahsi çıkar için dini kullanan kişiler konumuna düşüyor mu düşmüyor mu?

bunlar az şey mi?

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X