Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kitap Önerisi olan?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kitap Önerisi olan?

Hamd Alemlerin Rabb'ine, Salat ve Selam Muhammed Mustafa'ya ve Pak EhliBeyt'ine olsun. Lanetide kıyamete kadar bütün düşmanlarına olsun. dedikten sonra Selamun Aleyküm kardeşler;

ben EhliBeyt Mektebi ile sonradan tanışanlardanım. sürekli fıkıhla ilgili kitaplar okuyorum ilmihal gibi. bir süre sonra insan ister istemez boğulmaya başlıyor. acaba önereceğiniz kitaplar nelerdir? yani fıkıhla ilgili olmayan ama roman gibi basitte olmayan.

anlatabildimmi bilmiyorum ama anlayan anlamayan herkese selam olsun

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: Kitap Önerisi olan?

aleyküm selam vr vb
    Hangi konuda olmasını istiyorsunuz?
    Önerilecek kitap çok da ama konusu da önemlidir.
    Dinlenmek ve istifade etmek için İbretli Öyküler kitabını tavsiye ederim.
    Ne mutlu size ki Ehl-i beyt mektebiyle tanıştınız, Allah'ın size özel lutfu olsa gerek.
    Rabbim şefaatlerine nail kılsın inş.

Yorum

Seyh Murteza el-Mutahhari'nin "imam Hüseyin a.s'in kahramanligi" kitabini tavsiye ederim. Kitap türkceye "imam hüseyin a.s ve kerbela" adi ile cevrilmistir, 3 cilttir.

Yorum

Kur'an'da İnsan Tanımı, Nefis Tezkiyesi vs. gibi İRFAN ile ilgili kitapları tavsiye ederim; http://www.kevseryayincilik.com/asp/...p?group=KAHLAK

Yorum

zaman ayırıp verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. kpssye hazırlanıyorum elmeddin kardeşin dediği kitap elbettir çok güzeldir ama 3cilt. yani bana zor olur şimdilik. Ali faruk kardeşin önerdiği kitap ile matemkar kardeşin dediği gibi nefis tezkiyesi gibi irfani kitaplara ihtiyacım var galiba. inşaAllah perşembe günü adanaya gidecem bu kitapları almak için. o zamana kadar "şunu mutlaka oku" diyeceğiniz kitaplar olursa kapımız açıktır

vesselam..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

ehlibeyt mektebinde temel inanclar kitabini oku derim ya da beklenen mehdi kitabini

Yorum

kardesim, 3 cilt olmasi seni korkutmasin. Ciltler 250-300 sayfa arasinda. Konu ise sadece Kerbela vakiasi degildir. ilmi tenkid, hurafeleri gözler önüne serme ve s. gibi degisik konularida kapsar. yine de secim senin kardesim.

Yorum

Hacca gitmeye niyetiniz olduğu için şimdilik bunları okumanızı tavsiye ederim:

İMÂM CAFER SÂDIK (a.s) AÇISINDAN HACCIN BAZI SIRLARI
                İMÂM ZEYNELÂBİDÎN’E (a.s) GÖRE HACCIN HAKÎKATİ
                SEYYİD RÛHULLÂH’A (r.a.) GÖRE HACCIN BAZI HAKÎKATLERİ VE TAVSİYELER
                Hac yolculuğu âdâbı
                Bir kaç sağlık tavsiyesi

http://www.caferilik.com/kutuphane/a...li/340-380.htm

Yorum

Ben de hacla ilgili şu bölümü okumanızı tavsiye ederim:
                  http://www.velayet.com/index.php?topic=5543.0
                  عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

ŞEHİD Ali Şeriatinin Bütün eserleri baştan tekrar tekrar okunmalı anlamalı yaşanmalı...
                    YaptınızYapmadınız

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X