Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünya dışı yaşam ve uzaylılar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dünya dışı yaşam ve uzaylılar

Selamun aleykum,
    Arkadaşlar biliyorsunuz son yıllarda UFO diye tabir edilen uçan daireler çok fazlasıyla görülmeye başlandı. Benim sorum şu İslam inancında uzaylılar(melek veya cin değil) var mıdır? Sünni sitelerde bu soruyu sordum ancak aldığım yanıtlar pek tatmin edici değildi. Ya da cevap gelmedi. Şii kaynaklarında bu konu hakkında bilgiler geçiyor mu?
    Selametle...

Ynt: Dünya dışı yaşam ve uzaylılar

Benim görüşüm bu dünya haricinde milyonlarda gezegen var ve 80 bin alem olduğu söyleniyor.
    Uzaylılar olabilir, ancak bizimle görüşeceklerini zannetmiyorum. Kuranda cinlerden bahsediliyor.. Resulullahtan da böyle bir hadis hiç okumadım. Daha çok Amerikanın oyunu diye düşünüyorum. Amerika böylelikle yaptığı filmleri pazarladı, insanların uzaylılardan korkmasını sağladı. Onları sürekli kötüledi. Dost olunamayacağını onların bizden daha güçlü olacağını kanıtsattı. Bunun için silahlar falan bile üretilmiş olabilir. Bize bir yararı yok netice de, biz daha insanlarla anlaşamıyoruz uzaylılar gelse onlarla da anlaşamayız.. Önce birbirimiz ile yaşamayı, birbirimiz sevmeyi öğrensek sonra uzaylıları düşünsek daha iyi olurdu..

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X