Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sevgili Şialar, yeni musibetlere hazırlıklı olun

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sevgili Şialar, yeni musibetlere hazırlıklı olun

Son zamanlarda Şialarla ciddi anlamda cemaat uğraşıyor. 3 senedir Selam Terör örgütü ismiyle alimlerimizi dinleyen cemaat, Allah'a hamd olsun hükümetle birbirine düştüler. Eğer düşmeselerdi biz KCK, Balyoz, Ergenekon v.s. bir dalga içeri girecektik diye düşünüyorum. Ama İmam Zaman (a.s.)'ın "biz size olan alakamızı kesmiyoruz, sizleri hiçbir zaman unutmuyoruz, aksi taktirde her taraftan belalar üzerinize iner ve düşmanlarımız sizi yok ederdi, o halde Allah'tan korkun" Biharul Envarc53 s175 sözü belkide bu olayları birbirine düşmelerini bize daha çok açıklıyor.

Son zamanlarda bu dinlemelerden bir kaçtanesi internete düştü. Ama sakın siz dinlemeyin. Bana ait olanı dinleyin ben helal ediyorum. Ama başka kardeşlerimizin ses kayıtlarını dinlemeniz herhalde helal değildir.

Bunlar 3 senedir bizi dinlediklerine göre ellerinde çok malzeme var. Çünkü bunların yerleri değişti ama ellerinde ki malzemeleride aldılar ki her gün yeni bir ses kaydı internete düşüyor. Başbakan ve bakanlar hakkında.

Asıl mesele bizim mazlum şialarımız da.

Bu alçakların elinde çok malzeme vardır. Çünkü 3 senedir dinliyorlar bizi. Bunlarla ciddi anlamda savaşmalıyız. Bunlar bizim alimlerimizin şahsiyetleriyle, toplumdaki itibarlarıyla oynuyorlar. Tabi bizim neznimizde alimimizin zerre kadar itibarı zedelenmez. Şeriatın helal dediği hiçbir şey kötü değildir. Çünkü Allah asla asla asla kötülüğü emretmez. Ama avam nezninde bu böyle algılanmaz. Veya montaj yapabilirler v.s.

Sessiz mi kalacağız? Sırada hangi alimimiz var.

İftiralara, montajlara, karalamalara hazırlıklı olun arkadaşlar.Aleyhimizde Büyük bir propaganda yapılıyor.

O zaman ne yapmalı?
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Ynt: Sevgili Şialar, yeni musibetlere hazırlıklı olun

Allah zuhurunu çabuk etsin. Bizleri boğazlamak için yüzlercesi, binlercesi kapılarda bekleşmekte, kapılar ardında bilenmekte. Elbette bu da bize haber verilen bir şeydi. Allah bizi unutmayan imamı bize unutturmasın.

Yorum

Evet aynen katılıyorum eğer İmam Zaman a.f bu düşman hain cemaati def etmeseydi başımıza büyük belalar açılacaktı. Bu yüzden Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Elhamdulillah

bu arada tehlike her zaman mevcuttur. müslümanların kesinlikle ilkelerini sağlamlaştırması gerekir. tuzaklara hazırlıklı olması gerekir. zina isnadı hakkında Allah 4 şahit istiyor. bu ve diğer suçlamalara hazırlıklı olmak gerekir. ki imanımızı ve amellerimizi muhafaza edebilelim.

Allahümme Salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil ferecehum.

ha şunu da belirteyim kimse korktuğundan bu açıklamaları yapıyor değil. tarihi okuyanlar nice mazlum şiilerin olduğunu Ehlibeyti sevmenin ateşten gömlek giymek kadar zor olduğunu bilirler. Bu açıdan dedim

"Rabbim bize yeterlidir, ve o ne güzel vekildir, ne güzel veli ne güzel yardımcıdır". (ayet)

Yorum

Allah garip turap ve selmancandan razı olsun.
        Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X