Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ezan bitmeden namaz kilmak.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Ezan bitmeden namaz kilmak.

:d Maşallah yeni bilgiler öğretiyorsunuz.Ben tuzun heleki kaya tuzunun bu kadar değerli olduğunu bilmiyorum. Zaten gurban olduğum bilmese yaratmaz demi . Her şeyin bir yararı var.
    Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=25547.msg173632#msg173632 date=1400836584] ee kalp hastaları başta olmak üzere bir çok hastaya da tuz yasak? ne olacak? [/quote]

ee vucüdun tuzada ihtiyacı var. Şimdi ne olacak.

Şeker kanserli hücreleri besler. Ama öte yandan beyinde şekerle çalışır.

Canım biz yemeğe tuzla başlansın derken kalkıpta bir yemek kaşığı tuzla başlayın demedik. 3-5 küçük toz parçasıolabilir.
      Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

bilim insanları o tuzların doğal olarak tüm besinlerde zaten olduğunu söylüyor?

Yorum

Bura da ölçü doktordur herhalde. Yeme diyorsa yemeyeceksin. Ama benim düşüncem şudur ki normalde 3gr diyelimki yiyeceklerden tuz alıyorsun. Buna 10 miligram eklemenin bir sakıncası olmaz herhalde. Neticede zaten 3gr tuz alıyorsun.
          Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

Arkadaslar feda olayim size tuz tuzdur yiyin gitsin iste )
            İnsanlar, sanırlar mı ki inandık derler de öylece bırakılıverirler ve sınanmaz onlar?

Yorum

bence can boğazdan gelir doktor moktor dinlememek gerekir.Ölünce kefeni giyince gözün yemeklerdekalıp hayıflanacağınabırakında yemek yiyerek öleyim ;d ALLAH aşkınıza eskiden doktormu vardı basıyorlarmış ne bulurlarsa ağızlarına cız bız karınlarını doyuruyorlar.Tabii şimdi sosyete olduk herşey hormonlu sahte
              Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=Seqhaleine date=1400847250 link=topic=25547.msg173644#msg173644]
                Arkadaslar feda olayim size tuz tuzdur yiyin gitsin iste )
                [/quote]
                doktorun yemeyin dediğini yemek caiz midir ki?

Yorum

Hayir tabiki, doktor yeme yoksa sagligini tehlikeye atarsin derse yememelisin, yersen intihar gibi olur. Fakat doktorlar genelde iyotlu tuzu yasaklarlar, gordugum kadariyla kaya tuzunu cok ovuyorlar, tadi zaten farkli normal tuzdan. Ha doktor yok arkadas onu da yeme derse diyecek biseyimiz yok tabii
                  İnsanlar, sanırlar mı ki inandık derler de öylece bırakılıverirler ve sınanmaz onlar?

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X