Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rehber'in fotograflari

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rehber'in fotograflari

Selamunaleykum.
    Acaba sorular sorabilecegimiz bir bölüm yokmu bu sayfada? Ben her konuyu bu bölümde aciyorum...

Bir meselede görüslerinizi rica ediyorum. Imam humeyni ve imam hamaneyi gösteren bir cok resim mevcut. Cogu fotograflarda dua ederken cekilmisler. Biliyorsunuz ki, ehlibeyt mektebi düsmanlari ehlibeyt mektebi mensuplarini riyakarlikla sucluyorlar. En bariz örnegi F.G.
    Ben tabi ki bu zihniyette olanlarin ve bu sahislarin görüslerine zerre deger vermiyorum.
    Ancak burada, gerek var ise, bir öz elestiri olsun diye su soruyu soruyorum. Niye bu kadar cok resim var ve bu resimler nasil cekilmistir? Nasil derken, mesela imam hamaneyin izniyle mi cekilmistir, yoksa anlik pozlar mi?
    Insanlarda olumlu bir etki olustursun diye mi izin veriliyor bu fotograflara?

Bazilariniz diyebilir ki, bunda ne sakinca var. Bende sakincalidir demeye getirmiyorum zaten, ama yanlis anlasilabilecek bir durum da degil diyemiyorum.

Ynt: Rehber'in fotograflari

Aleykum selam.

Bu soruyu Rehber'in bürosuna yöneltmek lazım. Çünkü buradan kimse yorum yapamaz. Ancak İran'da bunu asanlar, hangi amacı güderek astıklarını bilirler.

Eğer internette gezen resimleri soruyorsan, bu tamamıyla sevgiden kaynaklanan bir tepki. saygılarımla
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X