Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

fatih tezcan ve iddialari!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

fatih tezcan ve iddialari!

Selamunaleykum ve rahmetullahi ve berekatuh.

Degerli kardesler, fatih tezcan (gazeteci ve yazar) tgrt´de ciktigi programi yaklasik bir saat süreyle izledim. Tezcani bilen bilir, kendisi sünni´dir ve iktidar yanlisidir, dogal olarak da osmanlici sözleriyle meshurdur. Ben kendisini suriye olaylarin baslamasiyla bilmis oldum. Tezcan´in iddiali söylemleri ve iran/sia düsmanligi ise herkes tarafindan bilinen birseydir.
    Kendisinin tgrt´de yapmis oldugu konusmasindan belirledigim bir kac baslikta, hangi iddialarda bulundugunu buraya aktarmak istiyorum. Allah rizasi icin, yazacak olacagim basliklara doyurucu cevaplar verilmesini rica ediyorum - bilgisi olan varsa lütfen buyursun. Belki diyeceksiniz ki, bu adam önemsiz veya görüsleri önemsiz, ancak buna itirazim olacaktir. Bence, bu ve bunun gibileri bir cok insanin fikirlerini manipüle edebiliyorlar (cünkü demagoji ustasidirlar) ve ayrica birileri tarafindan enformasyon ile besleniyorlar.

Asagida, tezcan efendinin (!) resmen kin ve nefret ile iddia ettiklerini aktariyorum:

1. Imam humeyni´nin paristen irana geri dönmesine hangi emperyalistler izin verdigini soruyor. (Demek istiyor ki, bu bir müslüman inkilabi degildir, birilerin istemesiyle olmustur). ...?

2. Sii´lige "neo-aryanist" yakistirmasi yapiyor ve daha da ileri giderek irana "yesil irail/sionist" diyor. ...?
    Ayrica su link´te Iran-Israil-ABD iliskilerini güya belgelerle bunun gibi düsünenler bu söylemleri ispatladiklarini savunuyorlar:
    http://www.ongunhaber.com/haber/gunc...faki/3346.html

3. Imam humeyni ile beraber ucakta BBC muhabiri (yani tezcana göre MI6 ajani) neden olaylara müdahale etmedigini, imam humeyniye engel olmadigini soruyor. ...?

4. ABD´nin Iraka girdiginde Iranli bazi ajanlarin irakli sünni vatandaslarin ev adreslerini ABD askerlerine bildirdigini iddia ediyor. ...?

5. Irak´ta olanlar bir sünni ayaklanmasidir ve ISID aslinda sünnileri kötü göstermek icin kullanilan bir örgüttür. ABD´nin dünyadaki hegemonyasi dolayisiyla da gücü bitmistir, orta doguda korkulan güc osmanli "hinterland"ina sahip türk kahramanlaridir, ve bu politikayi benimseyen sünnilerdir diyor tezcan. ...?

6. Ayetullah sistani´nin (amerikalilara karsi daha önce neden cihat fetvasi vermedi diye parantezde bir soru sorduktan sonra) ISD´e karsi verdigi cihad fetvasiyla dalga geciyor, ve ekliyor: Beni-ümeyye.den bahs etmekle ayetullah sistani kendisini komik durumuna düsürmüs oldugunu söylüyor tezcan - cünkü 1400 sene evvel olan biten bir olayi bugün bu olaylarda bu fetvayla gündeme getirmesi sacmaymis.
    Ayrica sii hilali yikilmistir, davutoglunun sünni "hinterland"i güc kazandigi icin siiler bunlara saldiriyormus. ...?

7. Öcalaní bile savunur duruma gelmis tezcan (ve onun gibileri), (cünkü baris süreci ve anlasmalar vs.. vs..) ve bu baglamda diyor ki, öcalan baris sürecine katki sagliyor ve bayrak indirme olayi baskalarin tezgahidir (gülen örgütün) diyor.
    Burada benim merak ettigim: T.C. ve PKK nasil bir anlasma icinde olduklarini bilen var mi?

Bu iddialara verilecek cevaplari merakla bekliyorum, cünkü yanlis ile dogruyu ayirt edebilmemize yardimci olmanizi ümit ediyorum.
    Sahsi degerlendirmemi simdilik paylasmiyorum.

Selam ve dua ile...

Ynt: fatih tezcan ve iddialari!

Aynı Fatih Tezcan'ın bir zamanlar yaptığı bir Paylaşımı...

[img width=637 height=600]http://i.hizliresim.com/MYMb6M.jpg[/img]

Yorum

Bir tane daha...

[img width=750 height=600]http://i.hizliresim.com/vzBlLr.jpg[/img]

Yorum

12'den vurmuşsun Mufaddal kardeşim. Soruların cevabını 2 kare fotoğrafla vermişsin.
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:53.
        Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

[quote author=özdemir date=1402925866 link=topic=25620.msg174318#msg174318]
          12'den vurmuşsun Mufaddal kardeşim. Soruların cevabını 2 kare fotoğrafla vermişsin.
          [/quote]
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:44.

Yorum

Ayrıca insan bu kadar iki yüzlü, bu kadar dönek nasıl olabiliyor. Hayret.
            Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

Üstad Mufaddal'ın mütetebbi paylaşımı sayesinde; ülkemiz sınırları içerisinde kaypaklık da Haksöz çevresindekilerin bile yetişemeyeceği riyakar bir varlığın daha nefes aldığına tanıklık ediyoruz. Hayret ki, ne hayret!

11. İmamımız Hz. Hasan'ül Askeri aleyhisselam buyuruyor ki:

"Bütün yalancılar bir odada toplanmış, ikiyüzlülük de o odanın anahtarı kılınmıştır."
              (Cami-us Saadet, 2. Cilt, Sayfa: 318)

Özgür-Der'in bir zamanlar tertip ettiği (özellikle de 33 Gün Savaşı'na destek ve Kürecik Füze Kalkanı Projesi'ni protesto) yürüyüş kortejlerinde en önde taşıtığı; ''İran, Suriye ve Lübnan'ı Kuşatan ABD Emperyalizmine Direneceğiz!'', "Yaşasın Hizbullah!", "Selam Olsun Nasrallah'a!", "Anadolu'da NATO Üstlerine Geçit Yok!" vb.. gibi keskin(!) pankartlar, hala dün gibi aklımda...

Kişisel arşivimdeki eski resimlere tekrar bir göz attım, ancak resimleri karışıklıktan bulamadım, elinde bu arsızların o eylemlerden kalma ibretlik(!) enstantanelerini saklayan dostlar var ise; burada gene teşhir etmelidir. İnanın ki, çok makbule geçecektir.

Veseelam
              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:53.
              Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

"Bütün yalancılar bir odada toplanmış, ikiyüzlülük de o odanın anahtarı kılınmıştır."
                (Cami-us Saadet, 2. Cilt, Sayfa: 318)

Yorum

[quote author=Behesht-e Mahdi date=1402936772 link=topic=25620.msg174323#msg174323]
                  Kişisel arşivimdeki eski resimlere tekrar bir göz attım, ancak resimleri karışıklıktan bulamadım, elinde bu arsızların o eylemlerden kalma ibretlik(!) enstantanelerini saklayan dostlar var ise; burada gene teşhir etmelidir. İnanın ki, çok makbule geçecektir.[/quote]

Aynen katiliyorum, ayrica sorulara da kisaca cevap veren olursa (bilgi edinmek acisindan) iyi olurdu...

Yorum

BİSMİHİ TEALA
                    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
                    RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Canlar

ÖZGÜR DER EMPEYALİZİM VE SİYONİZİM'E OLAN MUCADELESİNDE Kİ SAPMALAR

[img width=800 height=600]http://s0.uploads.im/MPxcd.jpg[/img]

Aralık 2002-Çağlayan Meydanı-Özgürderin "Emperyalist Savaşa Hayır" pankartı arkasında Katil Abd Ortadoğudan Defol sloganları atıyorduk...

[img width=800 height=600]http://s0.uploads.im/Bzj1F.jpg[/img]

Sene 2005-Pankart Özgürder'e ait :" İran Suriye Lübnan'ı Kuşatan ABD Emperyalizmine Direneceğiz"

Allah MURTAZA AKSU abimden razı olsun... Bunların daha neye yama olacaklarını zamanla görüceğiz....

Allah'ın hidayeti ile olun...

Yorum

Çok afedersiniz kanında kahpelik olan her zaman kahpedir. Ebu Hureyre'nin günlerce Ali'nin arkasında namaz kılması, onu Muaviye'nin sofrasından hiç alıkoymadı. Hariciler bile bir zamanlar Ali'nin tarafında savaştılar. Lakin onların bazısı Sıffin'de içindeki pisliği izhar etti, bazısı hakem olayında vs vs.

Burada paylaşılanların kahpeliği, yani döneklikleri ve arkadan vurmacılığı bakidir. Arada bir bozuk saat gibi doğruyu söylemeleri bunu asla değiştirmez. Zira peygamberi öldürmek isteyen, bunu başaramayınca İslam'ı içerden çökertmek hayaliyle müslümanmış gibi davranan Ebu Sufyan bile bunların yanında kıymetli bir "sahabi"dir.

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X