Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbulda kitapçı??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İstanbulda kitapçı??

Selamun Aleyküm kardeşlerim, iki haftaya kadar birkaç günlüğüne türkiyeye gelecemde biraz kitap almak istiyorum ama kevserin sitesinde almak istediğim kitapların "stokta yok" olduklarını gördüm. geldiğimde zaman sıkıntım olacak nerde kitapçı var diye aramakla uğraşmak istemiyorum böyle bizim inancımıza uygun fıkıh-inanç kitaplarını bulabileceğim büyük bi kitapçı varmıdır acep

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: İstanbulda kitapçı??

bacılarım gardaşlarım yok mu istabulda böyle bşyer kaç gün oldu bi cevap yok çok mu derin bir soru sordum

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Yorum

kusura bakmayn kardeş yeni görüyorum başlığı.

hangi kitapları arıyorsun, şii sunni?

şii kitapları kevserde bulamazsan zeynebiye mahallesinde zeynebiye camii karşısında kitapçı var orada bulabilirsin.

sunni kitaplarsa lalelide fen edebiyat su ürünleri fakültesi karşısında laleli tramvay durağında in üniversiteye bak oranın kenarındaki sokağından yürü vezneciler süleymaniye yönüne doğru. orada yumni iş hanı var. kitapçılar çarşısı orada. her tür sunni kitabı bulabilirsin. zemin katta arapça kitap satan yer var. altta her tür sunni kitaplar var.

eğer ikinci el eğitim öğretim kitapları istiyorsan beyazıtta özbek çarşısı var ikinci el ya da eğitim sınavlar vs kitapları da orada var.

Yorum

ilgin için Allah razı olsun kardeşim sende olmasan bize cevap verecek kimse yok

Yorum

[quote author=ŞehiD link=topic=25719.msg175173#msg175173 date=1409565776]
          ilgin için Allah razı olsun kardeşim sende olmasan bize cevap verecek kimse yok
          [/quote]

görülmemiştir yoksa cevap verirler.

bu tür durumlarda özelden mesaj yazmalısın siteyi genelde takip ediyorum ama yeni açılan başlıkları göremeyebiliyoruz.

Yorum

o zaman seni sık sık rahatsız edebilirim özellikle adres için haberin olsun

Yorum

Estağfirullah can başımız üzerinde yerin var ozelden numarami yazıyrm

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X