Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"Ya Huseyn" Sancağı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Ya Huseyn" Sancağı

Selamun aleyküm kardeşlerim, çok şükür türkiyeye gelebildim nerdeyse yıllardır aradığım bir sancak var intertetten aradım abilerimden istedim kerbelaya gidenlerden bile istedim bir türlü bulamadım. türkiyede bile rahat davranaadığımız malum, yurtdışında evime asabileceğim boyutlarda arapça Ya Huseyn yazan bir sancak arıyorum. istanbulda nerde bulabilirim? yol bilmem iz bilmem aşağıya bi foto-link bırakıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: "Ya Huseyn" Sancağı

Selamunaleykum

Abi sen şuan istanbulda misin? İstanbulda ise kargo ile alinabilir ama ben kargoyu bekleyecek vaktim yok diyorsan ben sana buranin yol adresini alip sana yardim etmeye calisabilirim...

Yorum

kardeşim evet istanbuldayım iki gün de haftasonu olduğunu varsayarsak kargoyu bekleyemem eğer kesin bulabileceğim bir yer varsa adresini verebilirseniz bir şekilde bulurum orayı

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Yorum

kardeş kusurabakma biraz yogun olduğumdan cevap yazamadım hakkını helal et

Yorum

Onemmli degilde kardes adresi yazabilirsen memnun olurum

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X