Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

''EHL-İ SÜNNETİN BAZI FETVALARINA GÖRE KİMLER ÖLDÜRÜLÜR''

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ''EHL-İ SÜNNETİN BAZI FETVALARINA GÖRE KİMLER ÖLDÜRÜLÜR''

Gülistan kardeşimiz, en başta bu başlığı açmadan önce güzel bir giriş yazısı yazsaydı
    Mufazzal

Bu sözünle aynı içerkte kullanılmış kelime
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 19:56.
    hayat akşamlıdır...

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3012.msg15448#msg15448 date=1239369246]
      Gülistan kardeşimiz, en başta bu başlığı açmadan önce güzel bir giriş yazısı yazsaydı
      Mufazzal

Bu sözünle aynı içerkte kullanılmış kelime
      [/quote]
      Bismillahirrahmanirrahim

Tamam! Teşekkür ederim Kardeş.

Yorum

Afedersiniz yanlış anlamışız
        halbuki bizim sizin kalbinizi çok iyi bilmemiz ve ne anlatmaya çalıştığınızı anlamamız nasılda abes halbuki..
        neyse yinede hatadan dönmekde güzeldir..
        ayrıca öfke konusunda temennileriniz için sağolun..
        Allah yardımcım olsun...
        şurada objektif olan sunni de olsa yaklaşım şeklini bilen tek şii şu zaman kadar gördğüm Mufazzal ..
        Ben onun dürüst ve samimi olduğuna inandığım için Allah razı olsun diyorum sizin gibi objektif bakabilen abilerden..

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim selamün aleyküm

Nuru dilara kardeşim kusura bakmayın ama burada Gülistan_2 kardeşimizi yerden yere vuruyorsunuz ama sizin tavrınız çok çok daha kaba ve itici.

Nuru dilara kardeşim sizin ve seyyah nikli üyenin yönetici olduğu forumuda biz yakinen bilmekteyiz,Boşuna burdaki yönetici kardeşlere yöneticilik dersi falan vermeye kalkmayın,Vahdet naraları falan atmayın biz çok iyi biliyoruz sizin vahdet anlayışınızı.

Sizin forumunuzda yönetici etiketi taşıyan birisi çıkıp Şia mektebi için "şerefsiz" "sapık" "kafir" kelimelerini kullanmadı mı?

"ŞİAYI KÜFRE DÜŞÜREN DELİLLER" diye başlık açmadımı,hepiniz onu alkışlayıp savunmadınız mı?

Yönetici etiketi taşıyan kişi yalan,dolan ve iftiralarla forumu doldurmadı mı?
          Güya İranda kaldığını iddia ederek googleden topladığı delilleri foruma asmadı mı?
          google görsellerinden aldığı resimleri güya kendi telefonuyla çekmiş gibi sunmadı mı?
          sarfettiği yalanlar ve ettiği iftiralar ayyuka çıkmadı mı?

Sizler şiaya hakaret edilen,iftira ve çamur atılan her başlığa sahip çıkmadınız mı?
          Nerde bizim açtığıız başlık var sabote edip kilitlemediniz mi?

şia patentli üyeleri sırf niyet okuyarak banlamadınız mı?
          Selmani_can gibi bir üye bile sizin forumunuzda yasaklanmışken gelip burda kime hava atıyorsunuz.

Biz sizin içinizi dışınızı çok iyi biliriz,bize anlatmayın hiç boşuna.

buyrun sizin forumunuzdan "yakışıksız yalanların beyanı" adlı başlığın linki okusun herkeste ne yalanlar ne iftiralar atılmış bir görsün.

Gülistan_2 kardeş bir konu açmış beğenirsiniz yada beğenmezsiniz ve birde kaynak vermiş,bu Gümüşhanevinin kitabını bulmak ve kaynak olarak verilen sayfalarıda buraya scanalyıp asmakta benim boynumun borcu olsun,
          Eğer gerçekten bu kitapta bu ifadeler yoksa gülistan_2 kardeş çıkar özür diler ama ya varsa onca kullandığınız tabir ve sözler için çıkıp mertçe özür dileyecekmisiniz?

En yakın zamanda bu kitaba ulaşıp buraya yazacağım,ve herkes doğruyu yanlışı görecek.

selametle
          “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
          Sizleri kılıçtan geçiririm.
          Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
          Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

Sayın hürr!
            Ben gizli bir nickle zaten üye olmadım.
            Profilimdeki resim ve mail adresim kimliğimi açıkça göseriyor.

Bu arada sahibi olduğumuz forumu buraya taşıyarak olayın seyrini değişmeye çalışmayın.
            Burdaki konu ortada, ilk başta konu aktarış şekli ve sonrada bu hatasını anlayıp hatasından dönen bir üslup sözkonusu.
            Size davette bulunmadım yöneticilere davette bulundum.

Aynı zamanda bizim forumda belirttiğinz moderatörü bir Yönetici olarak bikaç defa uyarmışımdır. Görmek istedikliernizi gördüğünüzden bunlar dikkatinizden kaçmış olmalı.
            Siz bizim forumu bırakında, gulistan_2 nin ilk baştaki aktarımlarını Ehli Sünnet inancı ile ne kadar bağdaştırıyorsunuz onu söyleyin.
            Olayın yönünü değiştirmeye çalışmanızı aleni görmekteyim. Aynı zamanda sizden üslup dersi isteyende olmadı.
            hayat akşamlıdır...

Yorum

hürrr..
              hüüürr bu aradaki zamanda sen hiç değişmeyeceksin değilmi
              kardeşim konumuz bu değil..
              ayrıca gizli kapaklı iş çevirmiyoıruz biz zaten böyle çlölde su bulmuş gibi sevinç içinde naralar atmanız sizin her zamanki haliniz..
              burada bizim formumuzdaki adalettenmi konuşucaz yoksa burada yapılan haksızlıklarımı..
              ama ben sizden beklemiyorum çünkü sizinle geçmişe dayanmış bir durumumuz hasıl ve ben sizi gayet iyi tanıyorum..
              o yüzden size söylebilecek bir şeyim yok..
              klasik hür..

Yorum

Gülistan_2 kardeş bir konu açmış beğenirsiniz yada beğenmezsiniz ve birde kaynak vermiş,bu Gümüşhanevinin kitabını bulmak ve kaynak olarak verilen sayfalarıda buraya scanalyıp asmakta benim boynumun borcu olsun,
                Eğer gerçekten bu kitapta bu ifadeler yoksa gülistan_2 kardeş çıkar özür diler ama ya varsa onca kullandığınız tabir ve sözler için çıkıp mertçe özür dileyecekmisiniz?
                hürr

Maşallah hırsınıza!
                Burda bizim kaılmadığımız husus şu.
                Her ehli sünnet yazarın kitaplarındaki yorumları, alıntıları Ehli Sünnet inancı gibi yasıtılmayacağı.
                Yoksa bende çıkar bir şia kitabından akla hayale gelmeyecek alıntılar aktarıp, işte şialar bumu deyim.
                Bu kadar basitleşmeyin bence sayın hürr!
                Ehli Sünnet demek = (eşittir) Gümüşhanevi demek değildir.
                Ama gulistan_2 Ehli Sünnet inancı gibi yansıtarak büyük bir gafa imza atmış sonra hatasından dönmüştür.
                Bana hodri meydan muamelesi yapmanıza gerek yok.
                Ayrıca sizinle tartışmaya girme düşüncesinde değilim. Zira ne kadar doğru şeyler yazsakta aktarsakta sizin taassupluğunuz o kadar büyükkü bir sonuca ulaşamayız.
                ''Boynunuzun borcunu'' daha verimli işlerde harcayın!
                hayat akşamlıdır...

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3012.msg15454#msg15454 date=1239375809]
                  Sayın hürr!
                  Ben gizli bir nickle zaten üye olmadım.
                  Profilimdeki resim ve mail adresim kimliğimi açıkça göseriyor.

Bu arada sahibi olduğumuz forumu buraya taşıyarak olayın seyrini değişmeye çalışmayın.
                  Burdaki konu ortada, ilk başta konu aktarış şekli ve sonrada bu hatasını anlayıp hatasından dönen bir üslup sözkonusu.
                  Size davette bulunmadım yöneticilere davette bulundum.

Aynı zamanda bizim forumda belirttiğinz moderatörü bir Yönetici olarak bikaç defa uyarmışımdır. Görmek istedikliernizi gördüğünüzden bunlar dikkatinizden kaçmış olmalı.
                  Siz bizim forumu bırakında, gulistan_2 nin ilk baştaki aktarımlarını Ehli Sünnet inancı ile ne kadar bağdaştırıyorsunuz onu söyleyin.
                  Olayın yönünü değiştirmeye çalışmanızı aleni görmekteyim. Aynı zamanda sizden üslup dersi isteyende olmadı.

[/quote]

sayın umut fm biz sizlerin umutforumdaki yönetim tarzınızı çok iyi biliyoruz,bize ne olur anlatmayın ne kadar adil(!!!) ne kadar tarafsız(!!!!) olduğunuzu çok iyi biliriz.
                  İnsanların niyetlerini okuyarak banlmalar yaptığınızda çok iyi biliriz,bize kafir,şerefsiz ve sapık diyen şahsı nasıl (msn den) uyardığınızda biliriz.

gelelim bu konuya,
                  Üsttede söyledim gülistan_2 adlı üyenin buraya astığı ve delil diye sunduğu eseri bulmak ve o sayfaları buraya yapıştırmak benim boynumun borcudur bundan sonra,ve o zaman göreceğiz inşallah,

Forumunuzda şiaya karşı yalan,dolan iftira ne varsa yapıştıranlara karşı gösterdiğiniz derin saygıyı,sevgiyi ve muhabbeti neden burada gülistan_2 ye göstermiyorsunuz,sonuçta gülistan_2 nin yaptığı sizin meşhur moderatörünüzün yaptığının milyonda biri bile değil ki

inşallah gümüşhanevinin kitabını bulunca diyaloglara devam ederiz,yarın sabah ilk işim bulunduğum şehirdeki islami kitabevlerini ve kütüphaneleri dolaşarak bu kitabı bulmak olacak.
                  Gülistan_2 nin aktardıkları ile ilgili yorumumuda kitabı bulunca yapacağım,ben henüz bu konuda yorum yapmadım ve yorumumu kitaba ulaşınca yapacağım.

selametle

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

[quote author=nuru dilara link=topic=3012.msg15455#msg15455 date=1239376079]
                    hürrr..
                    hüüürr bu aradaki zamanda sen hiç değişmeyeceksin değilmi
                    kardeşim konumuz bu değil..
                    ayrıca gizli kapaklı iş çevirmiyoıruz biz zaten böyle çlölde su bulmuş gibi sevinç içinde naralar atmanız sizin her zamanki haliniz..
                    burada bizim formumuzdaki adalettenmi konuşucaz yoksa burada yapılan haksızlıklarımı..
                    ama ben sizden beklemiyorum çünkü sizinle geçmişe dayanmış bir durumumuz hasıl ve ben sizi gayet iyi tanıyorum..
                    o yüzden size söylebilecek bir şeyim yok..
                    klasik hür..
                    [/quote]

burada yapılan haksılık nedir?
                    madde madde yazarmısınız?
                    kaynak verilmiş,yarın ilk işim bu kaynağı bulmak olacak inşallah,ondan sonra burada yazılanları mukayese ederek yorumlar yapacağım elbette,
                    Yok sizin burada yazolan kaynağa itirazınız varsa buyrun itirazınızı yapın?
                    kaynak mı hatalı?
                    belirtilen kitapta bu ifadeler yok mu?
                    kaynakmı güvensiz,itiraınız nedir sizin onu anlayalım önce

burada haksızlık nedir mesela?

konunun adımı kötü?
                    eminim "ŞİAYI KÜFRE DÜŞÜREN DELİLLER" kadar kötü değildir,

selametle

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3012.msg15456#msg15456 date=1239376194]

Her ehli sünnet yazarın kitaplarındaki yorumları, alıntıları Ehli Sünnet inancı gibi yasıtılmayacağı.
                      Yoksa bende çıkar bir şia kitabından akla hayale gelmeyecek alıntılar aktarıp, işte şialar bumu deyim.
                      [/quote]

pes diyorum başkada bişey demiyorum,tek kelimeyle pes.
                      Be adam senin forumunda şia kaynaklarından alınan onlarca yüzlerce delil şia inancı gibi lanse edilmedi mi?

sırf şia kaynaklarından alıntılar yapılarak şia inancı gibi sunulan onlarca yüzlerce konu açılmadı mı?
                      bunu bizzat senin moderatörlerin yapmadı mı?

daha hala senin forumunda humeyniden,tabersiden,ayaşiden,allame meclisiden,kuleyniden alıntı yapılan ve bizleri bu delillere dayanarak kafir ilan eden bir sürü başlık,konu ve mesaj durmuyor mu?

Şimdi kalkıp hangi cüretle bu ithamla bizleri suçluyorsun?
                      İşte senin adaletin bu seyyah,

selametle

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

[quote author=welayet link=topic=3012.msg15334#msg15334 date=1239308487]
                        Sayın nuru dilara...

www.welayet.com sitesi yönetimi sizler gibi üyelerimizin paylaşımlarına nasıl paylaşım diyorsa ve sizlerin mesajlarını nasıl hakaret, küfür v.s. gibi rencide edici unsurlar olmadıkça silmiyorsa, aynı şekilde diğer üyelerine de eş mesafededir.

www.welayet.com yönetimi üye gayırmaz.
                        Üyeler dilediği inanç sistemine dilediği gibi inanır.
                        www.welayet.com yönetimi her türlü taassuptan beridir.
                        www.welayet.com yönetimi bir insanın inanç ve fikir özgürlüğüne saygılıdır.
                        www.welayet.com yönetimi her türlü dayatmaya karşıdır.

Genel olarak bu ilkelere bağlı kalınarak forumun yönetildiğini tekrar hatırlatmak istiyoruz.

[/quote]
                        Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Maşallah hırsınıza!

[/quote]

zaten diyorsunuzya,demiyormusunuz?
                          mal bulmuş mağribi gibi şii kaynaklarından harıl harıl yalan yanlış alıntılar yapıp şiilere ithamlarda bulunmuyormusunuz?

sıkışınca neymiş efendim"gümüşhanevi ehli sünneti yansıtırmı" diyorsunuz.
                          madem gümüşhanevi ehli sünneti yansıtmıyor bu kadar serzenişiniz niye

Yorum

Sayın hürr, öncelikle sakin olalım.
                            Bu forumda benim adım Umut Fm değil Seyyah!
                            Bizim forumdaki şia başlıklarının %98 ini Şialar açmıştır.
                            Yine bizim forumdaki Ehli Sünnet inancını eleştiren sayısız başlıkları gene şialar açmıştır.

Benim bu forumda Şia inancını baltalayan 1 tane başlığımı görebilirmisiniz!
                            Ya da Şiaların hepsini kapsayan kaç tane yorumum var!
                            Aynayı kendinize çevirin ve bizim forumda ve bu forumda neler yaptıklarınızı net bir şekilde görün önce!
                            gulistan_2 kendini savunacak nitelikte bir insan. Bu kadar hırçın savunma psikolojisini nerden aldınız anlayamadım!
                            Bizim forumdaki moderatörün yazdıklarını zamanında tartışmışsınız, onları gündeme getirmekle bazı gerçeklerin üstünü örtmeyin.

Sonuç olarak:
                            Bizim forumda ve bu forumda Ehli Sünneti eleştiren başlıkları açan Şialar!
                            Şiaları eleştirmek için 1 tane bile başlık açmayan biz.
                            Ama gelin görünki, sanki eleştirilen Şialar olmuş gibi çıkıyor sayın hürr veryansın ediyor.
                            Neyse hayırlı akşamlar, yolum uzun vaktim dar.
                            ..
                            hayat akşamlıdır...

Yorum

[quote author=Ebul Fazl link=topic=3012.msg15463#msg15463 date=1239377360]

Maşallah hırsınıza!

[/quote]

zaten diyorsunuzya,demiyormusunuz?
                              mal bulmuş mağribi gibi şii kaynaklarından harıl harıl yalan yanlış alıntılar yapıp şiilere ithamlarda bulunmuyormusunuz?

sıkışınca neymiş efendim"gümüşhanevi ehli sünneti yansıtırmı" diyorsunuz.
                              madem gümüşhanevi ehli sünneti yansıtmıyor bu kadar serzenişiniz niye

[/quote]

Göster bakalım, şiaları eleştirmek için umutforumda kaç tane başlık açmışım.
                              Sanırım sinirleriniz biraz gerilmiş ve kendinizle beni karıştırıyorsunuz.
                              Sizede hayırlı akşamlar sayın Ebul fazl
                              hayat akşamlıdır...

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3012.msg15465#msg15465 date=1239377654]

Sonuç olarak:
                                Bizim forumda ve bu forumda Ehli Sünneti eleştiren başlıkları açan Şialar!
                                Şiaları eleştirmek için 1 tane bile başlık açmayan biz.
                                Ama gelin görünki, sanki eleştirilen Şialar olmuş gibi çıkıyor sayın hürr veryansın ediyor.
                                Neyse hayırlı akşamlar, yolum uzun vaktim dar.
                                ..[/b]
                                [/quote]

yalan söylediğinizi ispatlarsam ne yapacaksınız?

selametle

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X