Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

''EHL-İ SÜNNETİN BAZI FETVALARINA GÖRE KİMLER ÖLDÜRÜLÜR''

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ''EHL-İ SÜNNETİN BAZI FETVALARINA GÖRE KİMLER ÖLDÜRÜLÜR''

[quote author=Seyyah link=topic=3012.msg15465#msg15465 date=1239377654]

Sonuç olarak:
    Bizim forumda ve bu forumda Ehli Sünneti eleştiren başlıkları açan Şialar!
    Şiaları eleştirmek için 1 tane bile başlık açmayan biz.
    Ama gelin görünki, sanki eleştirilen Şialar olmuş gibi çıkıyor sayın hürr veryansın ediyor.
    Neyse hayırlı akşamlar, yolum uzun vaktim dar.
    ..[/b]
    [/quote]

Bismillahirrrahmanirrahim selamün aleyküm

demek şiları eleştirmek için tek bir başlık bile açmadınız öyle mi?

kararı okuyucular versin,sadece 8-10 dakikamı ayırrak ve yalnızca "dini konudaki sorularınız" bölümündeki bir kaç sayfayı taramak sureti ile bulduğum konuları okuyucu ile paylaşmak istiyorum ,belki kapsamlı araştırma yapsam yüzlercesini bulurum.

buyrun bir tek başlık bile açmadık dediğiniz konulara bakalım,
    çoğunuda sizin o meşhur yöneticiniz açmış.

işte şiayı küfre düşüren islamdışı görüşleri

TAKİYYELERLE ASIL YÜZLERİNİ VE NİYETLERİNİ GİZLEYEN ŞİİLER...

Takiyye Nedir-ALLAH'ın bir Emri midir? Yoksa Şiilerin bir uydurması mıdır?

Munafık Cemaleddin afgani'nin tarihteki ilk versionu İbni sebe...

kufede bir rafızi ile imam caferi sadık arasında geçen bir konuşma

şianın hz alinin halifeliği konusundaki iddialarına verilen cevaplar

şiaya göre hadis

işte şia hakkında söylenen iddiaların kaleme alındığı yazı

Şia fırkaları

Muta Yapmak?

selametle
    “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
    Sizleri kılıçtan geçiririm.
    Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
    Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim

Keşke bu forumda bu meselelere hiç girilmeseydi abiler.

Selam ve Dua ile.

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim.Selamun Aleykum

[quote author=Mufazzal link=topic=3012.msg15475#msg15475 date=1239380618]
        Bismillahirrahmanirrahim

Keşke bu forumda bu meselelere hiç girilmeseydi abiler.

Selam ve Dua ile.
        [/quote]

Değerli mufazzal kardeşim, belki bu konuları tekrardan konuşmak doğru değildir.

Amma kendi forumlarında her türlü hakarete geçit veren insanların gelip burada hiç bir hakaret ve küfür yokken böyle serzenişte bulunmaları bizi bazı meseleleri ortaya koymaya yönlendiriyor.

Bu forumda ne zamanki

Ehli Sünnet kardeşlere hakaretler edilir,küfürler savurulur ve forum yönetimi sesini çıkarmaz

İşte o zaman bu kişilerin konuşmaya hakkı vardır.

Selametle
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 19:57.

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

Allahin selami üzerinize olsun

ilk önce sunu sormak istiyorum
          benim döndügüm hata hangi hatadir?
          acaba yazinin yanlis anlasilmis olmasina sebebiyet veren bir giris yazisi yazmamis olmammi
          yoksa bu yazinin ehlisünnete ithaf edilemeyecegimi?
          ya da, niyetimin mezhebi karalamak olmadigimi
          ..............
          birincisi ise katiliyorum, bunu yapmam lazimdi, ne icin yazdigimi izah etmem lazimdi ki, mesele dikkat cekmek istedigim dogrultuda gelissin...
          ................
          ikincisi ise, buna katilmiyorum, belki gümüshanevi sizleri baglamaz
          fakat mezhebin kurucularindan olan sahis sizi baglar!

bugün ehlisünnet genelinde uygulamasi bulunmuyor olabilir, buna diyecegim yok
          fakat dikkat cekmek istedigim sey, mezhep icerisinde, kisisel görüs ve kiyasla varilabilecek hatalardir
          ki bu hatalara sia hakkindaki söylemlerde dahildir...yeri geldigi zaman ilim ile hic alakasi olmadigini bizzat mektubatinda izah eden rabbani dahi sizi bagliyor ve hatta imam gazali bile sizi bagliyor, hanefi mezhebinin kurucularindan olan sahsin söyledikleri ise sizi baglamiyor...
          bunuda gecelim, diyelim ki baglamasin, degilmi ki bir mektep kisisel görüsü ve kiyasi benimsemis, dün kabak yemeyene verilen fetva, bugün siiyim diyene verilebilir, dikkatinizi cekmek istedigim noktayi bulabiliyormusunuz bilmiyorum!
          ................
          ücüncüsü ise sayet
          bilinmelidir ki, kimseyi karalamak niyetinde degilim ve hic bir zaman da olmadim!
          ...............
          bana Allah razi olsun diyenlere mukabelede bulunmus olmama gelince
          bu cümleyi kim, hangi konuda, nerede bana söylerse mukabelede bulunurum, böyle olmasi gerektigine inaniyorum...

serdarcana yazdiklarimin en sonuna bakarsaniz aslinda bütün meselenin sebebini de anlamis olursunuz
          mezhep hatalarina, mezheplerdeki hadis celiskilerine, uydurulmus hadislerden bir kisminida muhteva eden bazi eserler hakkinda "bir kelimesini inkar eden kafir olur" diyebilecek kadar savunulmasina vs. lere dayanarak, bu niyetlerine yol buluyorlar....tarafsiz olmaya calisan insanlarda bilincsiz bir sekilde bu tuzaga düsüyorlar...zira bu duruma alternatif olarak sia ya bakmak akillarina bile gelmiyor, gelemez cünki asirlarca sia onlara sapkin diye tanitildi
          .............
          simdi mezhebimiz karalaniyor diye bu kadar kizmak yerine
          elinizi vicdaniniza koyup durumun ne kadar ciddi ve vahim oldugunu bir kez düsünün
          düsünün ve bunlarin nerelerden nasil kaynaklandigina dikkat kesilin de
          enine boyuna bunlari konusalim..
          ...........
          hilalnur bacim
          söylediklerin dogrudur
          fakat sia da söyle bir durum var
          mesele siaya kimden aktarilmis olursa olsun
          kuranla bagdasmayan, kuran ruhuna ters düsen uygulamalar sia reddeder
          ...............
          nuru dilara bacim
          öfkeli iken bir baska fakat gördügüm kadariyla sakin iken de dalgacisiniz
          sizin itidalli oldugunuz bir an varmidir merak ediyorum cidden
          niyetimi aciklamadigim icin tabiki insanlarin yanlis anlayabileceklerini itiraf ederek bu hatami dile getirp özür diledim zaten, bu dalga gecmek neyin nesi!?
          sizinle mümkünse özel irtibata gecmek istiyorum
          e-mail adresim aciktir lutfen bana yazarmisiniz!?
          ...............
          bu kadar gerilecek bir sey yok, konu her zaman icin tartisilip sonuca gelinebilecek bir konu
          koskoca mezhebin kurucusunun söyledikleri sizleri baglamadigina göre, gülistanin söyledikleri hic baglamaz, rahat olun....

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Baska bir forumda tartisilmis olan seyleri neden buraya tasidiniz anlamis degilim.
            Hic hos bisey degil bu...Burda gülistan birsey paylasmis ve buna karsi cikinilmis gayet de tabii bu.
            Bu yaziya tepki gösterildi diye neden bu kadar kizildi anlamadim.Hangi sünninin kabullenmesini beklyiordunuz ki ?
            Allah Bize Yeter!
            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

hilalnur bacim kizilmasi verilen tepkiye degil tepkinin niceliginedir aslinda
              sizde tepki göstermistiniz, size bir söz eden oldumu? hayir
              neden görüsünüzü belirtip gecmissiniz, ver yansin etmemissiniz
              bir adim ilerisi de mümkündür, kaynak arastirilir ve konu hakkinda tartisilir
              bütün bunlar normaldir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

hilalnur bacim
                söylediklerin dogrudur
                fakat sia da söyle bir durum var
                mesele siaya kimden aktarilmis olursa olsun
                kuranla bagdasmayan, kuran ruhuna ters düsen uygulamalar sia reddeder
                Benim bildigim ehl-i sünnet de kuran'a uymayan herseyi reddeder

hilalnur bacim kizilmasi verilen tepkiye degil tepkinin niceliginedir aslinda
                sizde tepki göstermistiniz, size bir söz eden oldumu? hayir
                neden görüsünüzü belirtip gecmissiniz, ver yansin etmemissiniz
                bir adim ilerisi de mümkündür, kaynak arastirilir ve konu hakkinda tartisilir
                bütün bunlar normaldir
                Evet ben sadece sacma deyip gectim,benim bekledigim senin yorum yapmandi onu da yaptin zaten
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Birde bunu anlamadim mezhep kurucusu kim ?
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3012.msg15456#msg15456 date=1239376194]

Burda bizim katılmadığımız husus şu.
                    Her ehli sünnet yazarın kitaplarındaki yorumları, alıntıları Ehli Sünnet inancı gibi yasıtılmayacağı.
                    [/quote]

Allah razı olsun seyyah kardeşim bu cümlenizin altına imzamı atarım,elbetteki herhangi bir sünni kaynağından yapıılan alıntı,ehli sünnet vel cemaatin görüşünü yanzıtmaz.

Yıllarca bizde aynı şeyi söyledik.bir çok forumda şia kaynaklarından ve alimlerinden cımbızlayarak alıntılar yaptılar ve "işte şia budur" dediler.
                    "şia kafirdir" dediler
                    "bunlar sapıktır" dediler.
                    "bidat ehli" dediler
                    "rafızi" deiler.

Türkiyenin en büyük islami sitelerinde islamiyet.gen.tr,ravda.net,ankebut.net,mumsema.com ,islamiforum.com,bilgininefendisi.net,vs.... onlarca sitede bir çok iftira,suçlama,hakaret ile karşılaştık.Çoğuna yetiştik zaman buldukça cevap verdik,çoğundan banlandık,bir çoğundada emek verdiğimiz yazılarımız silindi.

Oralardada hep "neden bir şii kaynağında geçen üç beş satır yüzünden biz kafir olalım,sapık olalım" dedik
                    Ama yafta vurulmuştu bir kere

O yüzden sizi gayet iyi anlıyorum seyyah kardeşim ve hakta veriyorum,bu durumları yakından bilirim.

Gülistan_2 kardeşimizin yazdıklarını yıllar önce okumuştum,hatta şunuda açıkça söyleyeyimki gümüşhanevinin kitabında bunlar aynen yazıyor,zaten bazı kardeşlerimiz buraya scan yapacaklarınıda yazmışlar,ben yıllar önce okumuştum vardı.Ama dedimya baştan bu kitabta yazanlar doğru olsa bile bu ehli sünnet vel cemaat inancını ve itikadını bağlamaz,
                    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

Hele şükür. Neye neden karşı çıktığımı anlayan bir şianın çıkması güzel.
                      miktat kardeşim anlayışlı yaklaşımınız için öncelikle teşekkür ediyorum.

hürr'ün hırsı yazdıklarımın içeriği anlamayacak boyuta ulaştığından ''boynunun borcu'' olarak gereksiz bir noktayı gündemine aldı.
                      Bu başlıktaki yorumlarımı baştan sona gözden geçirdiğinizde; ben böyle bir yazının Gümüşhanevi kitabında olmayacağına yönelik değil, Ehli Sünnet inancının böyle olmadığını anlatmaya çalışmaktı.

Sanırım sayın hürr ilk başlığı göremedi, zira şuanki konu başlığı değildi ilk açılan, neydi o ilk başlık;
                      ''Ehli Sünnetin fetvalarına göre kimler öldürülür''

Şimdi buyurun boynuna borç alan sayın hürr, bu başlıktan ne anlıyorsunuz. Gümüşhanevinin kitabında geçen sözlere göre Ehli Sünnette kimler öldürülür mü! yoksa Ehli Sünnette kimler öldürülür mü! Ehli Sünnet inancını anlıyorsanız (ki anlaşılan budur) Ehli Sünnet bumudur sizce?

Şayet yine hırsınızla bana bir cevap yazacaksanız zahmet etmeyin yapacağınız cevap belli.
                      Gümüşhanevinin kitabında bunlar geçebilir, benim itirazım Ehli Sünnet inancının böyle olmadığını yansıtmaktı ve gulistan_2 de bunun yanlışlığını anladı ve başlığı değişti.

Gelelim bizim forumdan verdiğiniz başlıklara:
                      Burda yine bana ithamda bulunarak Mezhebimize iftira atan başlıklar açmadınızmı diyerek şahsımı suçlamışsınız ve bende cevaben gösterin kaç tane başlık açmışız dedim , yani kendim!
                      Üyelerimiz başlık açıp bunun delillerini sunmuş olabilir.
                      Ben şahsi olarak bir Mezhebi, fırkayı vb. kökten eleştirici başlık açtımmı diye sordum ama sayın hürr gene anladığı gibi anlayıp olayın mecrasını değişmiştir.
                      Tartışmayı çok seven sayın hürr, bir şeyleri ispat etmekten çok, olayı gereksiz noktalara çekerek gereksiz sinir gerilmesini yaşamakta ve yaşatmaktadır.
                      İlmi bir gayesi olmayan sayın hürr yolunuz açık olsun derim.

gulistan_2 hanımefendi, hatanızdan döndüğünüzü söylediğimde ben nerde hata yapmışımki demenize gerek yok. Başlık değiştirerek bile bunu gösterdiniz, isterseniz hata yaptığınızı kabul edin. Hatayı kabullenmek erdemliliktir neyden çekiniyorsunuz ki. Ben hata yapmadım diye savunma yapıyorsunuz. İnsan hata yapabilir, bende hata yapabilirim, forumdaki üyelerin hepside.

Sonuç olarak:
                      Mufazzal, hüür gibi üyelerimiz yazdığım yorumlardaki niyeti anlamadan kaynakta bu sözler varmı onu arayacaklarını , ondan sonra eymi yaman beymi yaman vari bir söylemi (hürr için) dile getirmekteler.
                      Benim tepkim ilk açılan başlık ve ardından Ehli Sünnet inancının temeli bunlar gibi yansıtmasınaydı. Yoksa Gümüşhanevide geçip geçmediği, bunun bir iftira olduğuna değil.
                      Lütfen Ehli Sünnet inancına sahip kişilerin yorumlarını okurken taraflılıkla değilde, ne anlatmaya çalışmış ona dikkat ederek okuyunuz.
                      O yüzden sayın hürr, zamanınızı boşa harcayıp dünya kadar kitabı taramayınız. Zira Ehli Sünnet kitaplarnda kabul edilmeyecek youmlar yazanlar çok. Biz burda bir temel inancı konuşuyoruz, siz ise kitapta geçen söz varmı yokmu anlamadan dinlemeden onunla uğraşıyorsunuz. Genede uğraşın bulun, hiçolmazsa içiniz rahat eder, gördünmü Seyyah deyip egonuz tatmin olabilir ( benim itirazım o olmasada) sırf sizin rahatlamanız için o yazıyı scan yapabilirsiniz

Vesselam...
                      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 19:58.
                      hayat akşamlıdır...

Yorum

seyyah kardesim;
                        basligi degistirdim cünki amacin disinda bir cagrisim yapti, demekki böyle bir baslik yanlisti!
                        kabul ettigim hata ise, baslangica, bu konuyu nicin actigima dair aciklama yapmamis olusumdu, bunun icinde sizlerden özür diledim ve basligi degistirdim.
                        yazinin amaci icinde, gecikmeli aciklamami yaptim.
                        burada sözkonusu olan sey, ehlisünnet hala "kabak yemeyenleri idam ediyor" degil
                        nelerin sözkonusu olabilecegine dair aciklamami yaptim...
                        ...............

hilalnur bacim
                        kurani anlamada en cok baz alinan sey hadisler oluyor
                        bu hadislerin bizlere kimler eliyle ulastigi vs. gibi kriterler cok önemli
                        biz kurani anlama yolunda, kuranin varisleri olan, Allahin bize kuranda kendilerini günahtan korudugunu bildirdigi ehlibeyti baz aliriz...ve yine Allah ve resulünün emri üzere ilim kapisi ve kendisine uyulmasi,kendisinden asla ayrilinmamasi gereken hz.ali ve ehlibeyttir, biz hadisleri ehlibeyte sadik kalan kisilerden kabul ederiz...bunlarda yetmez daha bir cok kriterlere basvurulur ve öyle hareket edilir...

ehlisünnet ise, sahabenin hatadan masum olmadiklrini kabul ettikleri halde, onlarin kurana veya sünnete aykiri islerinden bahsettigimiz zaman, bir sekilde onlari savunmak durumunda hissederler kendilerini, acik nassa aykiri bir sahabe hükmüne "ictihad hatasidir, hata etse bile sevabi vardir" derler...böyle yapmaya haklari olmadigini kuran ve hadis ile belgeledigimiz zaman ise konu rayindan sapar ve biz onlari cehenneme atmaya calisanlar, sahabeye kin duyanlar vs. oluruz...
                        yalnizca bu forumda bile nassa aykiri hükümlere bir cok örnek vardir...
                        misal olarak "hadisi serifler hakkinda...arastirmacilarin dikkatine" baslikli konuyu okuyabilirsiniz

yine "sahabeler hakkinda yanlis bilinenler" ve "resulullah hakkinda yanlis bilinenler" konularina bakabilirsiniz.

diger soru'na gelince (mezhep kurucusu kim)
                        alintiladigim yazidaki sözkonusu kisi, mezhebin kurucularindandir

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim selamün aleyküm,

sayın seyyah
                          Allah rızası için kendi forumunuzda yazılıp çizilen,çoğu bizim hakkımızda yalan,dolan ve iftira dolu başlıklarda çıkıp bir kez olsun"arkadaşlar alıntı yaptığınız şii eseri,yada şii kaynağı yada alimi kendisini bağlar,koskoca şia inancını bağlamaz siz ne yazıp çiziyorsunuz" gibilerinden bir tek açıklama yaptınız mıki burada çıkıp ahkam kesiyorsunuz,

Bizde sizin forumunuzda aylarca yazdık,çizdik halada üyeyiz herhangi bir yasağımız yok,bu davranışı neden sizde göremiyoruz acaba.

Eğer yıllardır o forumun adminliğini yapan siz bunu gerçekten yapmışsanız buyrun bunu bize link vererek ispatlayın,bekliyorum

Bize niyetten falan bahsetmeyin sayın seyyah,siz niyet okuyarak adam banlayan birisiniz kalkıp burada niyet sorguluyorsunuz,inanın bu konuda zerre kadar samimi olduğunuzu düşünmüyorum,aylarca kendi forumunuzda uyguladığınız yanlı,tarafgir ve şaibeli yönetiminizle bunu kanıtladınız,bence welayet.com yönetiminde forum nasıl idare edilir bunun dersini alın belki az buçuk faydası olur.

Şia hakkında başlıkları hep şii üyelerin açtığını sünnilerin hiç başlık açmadığını söylemiştiniz,yukarıda 10 dakikalık bir araştırmanın sonuçlarını paylaştım.Bizzat forum moderatörü kişi tarafından bir sürü başlık açılmış,
                          "ŞİAYI KÜFRE DÜŞÜREN İNANÇLARI" DA BU BAŞLIKLARDAN BİRİ,
                          sizin günlerce en ufak bir müdahelede bulunmadığınız hatta başlığını dahi değiştirme gereği duymadığınız bir konu bu sayın seyyah.
                          demekki bizzat yönetim şianın kafir olduğunu düşünüyor ve konu açabiliyormuş.

Bu forumda "ehli sünneti küfre düşüren inançları" diye bir başlık gördünüz mü?
                          böyle bir başlık olduda müdahele edilmedi mi?

Muaviye gibi bir sahabeye bile "çakma sahabe" ifadesini kullanan bir üyeye ceza veren ve mesajını editleyen bir anlayışa sahip welayet yönetimi,
                          sizin gibi ayak oyunlarına girişen ve "bir gece puan eksiltme operasyonlarına" yeltenen bir anlayışa sahip değil.

Herneyse konu gayet açıktır,ve nettir,gümüşhanevinin kitabında bu sözlerin varlığını kabul ediyorsanız mesele bitmiştir,

gülistan kardeşim paylaşımınız için teşekkür ederim okuduk ve istifade ettik

selametle

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

[quote author=hürr link=topic=3012.msg15637#msg15637 date=1239430708]
                            sayın seyyah
                            Allah rızası için kendi forumunuzda yazılıp çizilen,çoğu bizim hakkımızda yalan,dolan ve iftira dolu başlıklarda çıkıp bir kez olsun"arkadaşlar alıntı yaptığınız şii eseri,yada şii kaynağı yada alimi kendisini bağlar,koskoca şia inancını bağlamaz siz ne yazıp çiziyorsunuz" gibilerinden bir tek açıklama yaptınız mıki burada çıkıp ahkam kesiyorsunuz,[/quote]

Bismillahirrahmanirrahim

Abi burada Seyyah kardeşin Hakkını yememek için müdahalede bulunmak istiyorum. Çünkü bu konuda özellikle son günlerde Seyyah kardeşin, Etkanın, cübbeli ile ilgili bir başlıkta Şia hakkında sınırsız sözlerine bu konuda bir müdahalesi gerçekleşmiştir. Bizzat bunu ben okudum. Müdahale aynen rica ettiğimiz tarzdaydı.

Ama diğer yoğun tartışmaların olduğu başlığı derseniz ben şahsen öyle bir müdahaleye tanık olmadım. Yalnız bir kez MSN üzerinden bir müdahalede bulunulduğunu kendisi açıklamıştı.

Yorum

Bidiğimiz hürr!
                              Aynı saldırganlık, aynı üslup, aynı anlamazlık, aynı...
                              Kendi forumumda uyardığım yazılar hala sayfalar arasında yer alıyor.
                              Diyelimki ben sizin dediğiniz tutumu sergiledim, bunu geçelim konu bizim forum değil burdakiler.
                              gulistan_2 nin aktardıklarının hepsini tasdik ediyorsanız size diyecek kelimem dahi yok. Katılmadığınız nokta varsa buyrun.

Sizinle tartışma gibi bir derdim yok. Zira kendi forumumuzda olduğu gibi, siz ne yazdığımıza hiç bakmayan, anladığı gibi yorum yazan birisiniz.
                              hayat akşamlıdır...

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim selamün aleyküm,

[quote author=Mufazzal link=topic=3012.msg15638#msg15638 date=1239431026]
                                [quote author=hürr link=topic=3012.msg15637#msg15637 date=1239430708]
                                sayın seyyah
                                Allah rızası için kendi forumunuzda yazılıp çizilen,çoğu bizim hakkımızda yalan,dolan ve iftira dolu başlıklarda çıkıp bir kez olsun"arkadaşlar alıntı yaptığınız şii eseri,yada şii kaynağı yada alimi kendisini bağlar,koskoca şia inancını bağlamaz siz ne yazıp çiziyorsunuz" gibilerinden bir tek açıklama yaptınız mıki burada çıkıp ahkam kesiyorsunuz,[/quote]
                                Bismillahirrahmanirrahim

Abi burada Seyyah kardeşin Hakkını yememek için müdahalede bulunmak istiyorum. Çünkü bu konuda özellikle son günlerde Seyyah kardeşin, Etkanın, cübbeli ile ilgili bir başlıkta Şia hakkında sınırsız sözlerine bu konuda bir müdahalesi gerçekleşmiştir. Bizzat bunu ben okudum. Müdahale aynen rica ettiğimiz tarzdaydı.

Ama diğer yoğun tartışmaların olduğu başlığı derseniz ben şahsen öyle bir müdahaleye tanık olmadım. Yalnız bir kez MSN üzerinden bir müdahalede bulunulduğunu kendisi açıklamıştı.
                                [/quote]

mufazzal kardeşim ben bahsedilen foruma 2008 yılı haziran ayı gibi selmanican kardeşimizin daveti üzere üye oldum ve o aydan itibarende sanırım aralık başlarına kadarda kesintisiz katıldım,yazdım ve takip ettim.
                                bu aktif olarak katıldığım dönemde asla böyle bir şey göremedim,zaten böyle bir şeyi göremediğim içinde kendi isteğimle ayrıldım forumdan,
                                selmanicanın banlanması,ebu katdeye yapılan haksızlık sonucu forumdan ayrıldım.takipte etmedim,

Sizin bahsettiğiniz başlığı hatırlamıyorum,okumadımda etka diye bir üyede ben aktif olarak yazarken forumda yoktu,demekki bu bahsettiğiniz şubat,mart yada nisan ayında olan bir olaydır.Ben forumda yokken olan bir örneği nasıl okuyabilirim nasıl görebilirim.

Aylarca biz bunu bekledik sayın yöneticilerden ama bir tek numune bile göremedik.

selametle
                                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 19:57.

Doğrusu ben Hür’üm

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X