Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şii.gen.tr

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şii.gen.tr

bir şii olarak google aramalarında hiçbir şii sitesine rastlayamamak beni üzdüğü için kurmuş olduğumuz bir site siz değerli dostlardan isteğimiz odurki elimizden geldiği kadar forumlarda başka sitelerde şii ve şia kelimelerinde etiketlemeniz.

www.sii.gen.tr

www.siimezhebi.net

Ynt: Şii.gen.tr

Allah yardımcınız olsun.Güzel bir site olmuş.
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=siimezhebi link=topic=23744.msg157765#msg157765 date=1344118213]
      bir şii olarak google aramalarında hiçbir şii sitesine rastlayamamak beni üzdüğü için kurmuş olduğumuz bir site siz değerli dostlardan isteğimiz odurki elimizden geldiği kadar forumlarda başka sitelerde şii ve şia kelimelerinde etiketlemeniz.

www.sii.gen.tr

www.siimezhebi.net
      [/quote]

nasıl bulamadınız bu site nedir?

Yorum

Buradan bakabilirsiniz şii kelimesinde 1. sayfada bizim sitelerden yok .
        şii mezhebi kelimesindeyse 1. sayfaya bizim siteyi getirdik. buradan bakabilirniniz

Yorum

[quote author=siimezhebi link=topic=23744.msg157765#msg157765 date=1344118213]

www.sii.gen.tr

www.siimezhebi.net
          [/quote]

[quote author=siimezhebi link=topic=23744.msg157787#msg157787 date=1344193659]
          Buradan bakabilirsiniz şii kelimesinde 1. sayfada bizim sitelerden yok .
          şii mezhebi kelimesindeyse 1. sayfaya bizim siteyi getirdik. buradan bakabilirniniz
          [/quote]

çok önemli bir konu
          sünniler şia yı merak edip araştırmak istediklerinde dediğiniz gibi karşılarına şii siteleri çıkmıyor sünni sitelerinde ki şiiliği okuyor ve yanlış tanımış oluyorlar sonrada araştırdım ve gördümki sapık bir mezhep deyip birdaha da araştırmıyorlar oysa çok güzel sitelerimiz var ama bu sitelerin sünnilere de ulaşması lazım şiiliği doğru anlamaları için ben şuan bildiğim siteleri yapılan paylaşımlarla öğrendim yada bazı sitelerde dost siteler diye tanıtılıyor o şekilde öğrendim. google da ilk sayfa da çıkmıyor bizim siteler
          bence bu konuya şia site yöneticileri biraz önem vermeliler

Yorum

[quote author=vahidetun link=topic=23744.msg157822#msg157822 date=1344257018]

çok önemli bir konu
            sünniler şia yı merak edip araştırmak istediklerinde dediğiniz gibi karşılarına şii siteleri çıkmıyor sünni sitelerinde ki şiiliği okuyor ve yanlış tanımış oluyorlar sonrada araştırdım ve gördümki sapık bir mezhep deyip birdaha da araştırmıyorlar oysa çok güzel sitelerimiz var ama bu sitelerin sünnilere de ulaşması lazım şiiliği doğru anlamaları için ben şuan bildiğim siteleri yapılan paylaşımlarla öğrendim yada bazı sitelerde dost siteler diye tanıtılıyor o şekilde öğrendim. google da ilk sayfa da çıkmıyor bizim siteler
            bence bu konuya şia site yöneticileri biraz önem vermeliler
            [/quote]

evet bizim amacımızda googlede üst sıralara çıkmak. ama bunun için biraz sitelerde referans göstermemiz lazım. üye olduğumuz sitelere veya sahip olduğumuz sitelere bu kodları eklememiz yeterli olacaktır .
            Kode:
             <a href="[url]http://www.sii.gen.tr">şii</a>[/url]
            ve diğer site için
            Kode:
             <a href="[url]http://www.siimezhebi.net">şii[/url] mezhebi</a>

Yorum

verdiğiniz kodlar sitelere nasıl ekleniyor?

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X