Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

www.behesti.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

www.behesti.com

s.a sevgili ehlibeyt dostları.acizane bir yapım olan sitemizde sizleri görmekten mutluluk duyarız.Allah'ın selamı zamanın Ebu-zer ve Zeyneplerine olsun...
    Ben cenneti,Allah'ın ateşperest kuluna,ey kulum sen güzel şeylere layıksın demesinde buldum...

Ynt: www.behesti.com

Allah razı olsun fatih kardeş
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Allah razı olsun

Yorum

Allah razı olsun fatih kardeş, çok sık girip faydalandığım bir sitedir. Emeğinize sağlık....

Yorum

Yüce rabbim sizden de razı olsun.inş artık günlük ve güncel makaleler ile siz ehlibeyt aşıklarına hizmette bulunacağız.
          Ben cenneti,Allah'ın ateşperest kuluna,ey kulum sen güzel şeylere layıksın demesinde buldum...

Yorum

Allah'ın selamı pak Ehl-i Beyt ve Resulünün üzerine olsun, hepinize selamlar olsun.
            Allah sizin gibi günümüz dostlarının emeklerini karşılıksız bırakmasın ve bu yolda verdiğiniz her çabanın karşılığını size en iyi şekilde versin.Beheşti gibi bi siteyide dostların bilgilenmesi,bilinçlenmesi için hizmete sunan kardeşimizden de Allah razı olsun sahip olduğu geniş konuları sayesinde yeni bilgiler edinmemizi sağladı. Allah razı olsun kaleminize yüreğinize kuvvet inşaAllah.

Yorum

[quote author=ümmü gulsüm link=topic=88.msg453#msg453 date=1231963999]
              Allah'ın selamı pak Ehl-i Beyt ve Resulünün üzerine olsun, hepinize selamlar olsun.
              Allah sizin gibi günümüz dostlarının emeklerini karşılıksız bırakmasın ve bu yolda verdiğiniz her çabanın karşılığını size en iyi şekilde versin.Beheşti gibi bi siteyide dostların bilgilenmesi,bilinçlenmesi için hizmete sunan kardeşimizden de Allah razı olsun sahip olduğu geniş konuları sayesinde yeni bilgiler edinmemizi sağladı. Allah razı olsun kaleminize yüreğinize kuvvet inşaAllah.
              [/quote]

Yorum

[quote author=fatih kahramani link=topic=88.msg384#msg384 date=1231880844]
                s.a sevgili ehlibeyt dostları.acizane bir yapım olan sitemizde sizleri görmekten mutluluk duyarız.Allah'ın selamı zamanın Ebu-zer ve Zeyneplerine olsun...
                [/quote]

Yorum

[quote author=Ebul Fazl link=topic=88.msg429#msg429 date=1231953856]
                  Allah razı olsun
                  [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X