Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Antalya Ehlibeyt derneği

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Antalya Ehlibeyt derneği

Antalya Ehlibeyt derneği
    www.antalyaehlibeytdernegi.org
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: Antalya Ehlibeyt derneği

teşekkür mikonem.tüm dostları derneğede bekliyoruz.cuma günleri cuma namazına gelerek başlayabilirler.yada salı,perşembe cumartesi,fıkıh derslerine gelebilirsiniz.akşam saat 20.30

Yorum

Allah razı olsun dostlar

Yorum

[quote author=Ebul Fazl link=topic=5592.msg34381#msg34381 date=1244366411]
        Allah razı olsun dostlar
        [/quote]
        Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

antalya da, daha önce alevi iken sünni olmus bir tanidigim var, bu bayan alevilikteki bazi yanlis uygulamalarin hz.ali ile bagdasmadigini gördügü icin bu yolu tercih etmis, kendisi iki kez almanyaya geldi ve görüsmelerimizde hz.aliye olan sevgisinin yogunlugunu gördüm, bir takim ibadetlerin olmazsa olmazligina kanaat getiren bu insafli ablamiz, bunun ancak sünnilikte var oldugunu saniyor. kendisine bazi seyler anlattim, aglayarak dinledi, nehcul belaga ve mühür verdim, cok sevindi, onlari yaninda tasiyor sürekli...ama malesef yeterli imkan olmadi ki, gercegi tam olarak anlatabileyim.

orada ki cevreside sanirim nurcularmis

ben kendisine bu adresi verecegim, eminim cok sevinecektir. kendisine dua edelim insaallah, maneviyati cok yogun ve hz.ali asigi olan bu insan aslina dönsün...

Allah razi olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

gülistan kardeşim sakaleyn kardeşimiz antalya ehlibeyt derneği sitesini yapan kişi bu bacımız,gerek dernekle gerekse sakaleyn kardeşimiz ile de diyaloğa geçebilir,
            Antalya ehlibeyt derneği mensuplarının tamamı bildiğim kadarı ile alevi kökenli yada sünni köekli olupta mektebe katılanlar.Çok istifde edebilir bu bacımız.
            İmam Ali (a.s)

Yorum

Allah razi olsun emegi gecen herkesten, Rabbim muvaffakiyet versin, insaAllah dünya ve ahiret saadetine nail olsunlar...ne diyeyim, güzel seyler yapmislar...

insaAllah ben o ablamizla irtibata gecip kendisine adresi verecegim, gerekirse sakaleyn kardesimizle irtibata gecer

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

bismihi teala

Allah razı olsun hepinizden . gülüstan kardeşim bu kardeşimiz antalyadamı almanyadamı.sitemizde derneğin adresi var ordan bakabilir ayrıyeten bende yardımcı olabilirim.ayrıca miktat kardeş dediğin doğru ama doğuştan şii doğanlada var dernekte onları unutmuşsun

Yorum

Site hayırlara vesile olsun inşaallah . Ben bir soru sormak istiyorum mersinde ve kahraman maraşta ehlibeyt dostları yada derneği varmı? irtibat kuracağımız bir adres varsa verirmisiniz inş
                  [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

[quote author=sehriyar link=topic=5592.msg34881#msg34881 date=1244475729]
                    bismihi teala

Allah razı olsun hepinizden . gülüstan kardeşim bu kardeşimiz antalyadamı almanyadamı.sitemizde derneğin adresi var ordan bakabilir ayrıyeten bende yardımcı olabilirim.ayrıca miktat kardeş dediğin doğru ama doğuştan şii doğanlada var dernekte onları unutmuşsun

[/quote]

evet ben o yazıyı yazdıktan sonra bir kardeşle diyalog kurdum bana dernek ve cemaati hakkında ayrıntılı bilgi verdi doğuştan şia olanlarda varmış.
                    Ben geçtiğimiz yıllarda sanırım Musa Aydın'la konuşmuştum bu konuyu kendisi antalyaya bu dernek açılışı için gitmişti sanırım,dernekte sonradan şia olan kardeşler olduğundan falan bahsetmişti oradan böyle bir bilgi aklımda kalmış.
                    Siz daha doğru bilgi verirsiniz inşallah
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

sehriyar kardesim, siz sakaleynmisiniz? gerci farketmez, yardimci olmak istediginiz icin Allah razi olsun...bahsettigim ablamiz antalyada kaliyor...hayatta cok cetin imtihanlardan gecmis bir insan, gönlü ezik, gözü yasli, dili zikir ve duada bir insan...vallahi ben onun adina simdiden seviniyorum, insaAllah Allah ona daha cok güzellikler kismet edecek.

Yorum

gülüstan o sakalen ben şehriyarım.Ali aşıklarının kalbi xuda ya bağlıdı farketmez bundan dolayı.siz haber verdinizmi kardeşimize

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X