Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Cami Sitesi Nasıl Olmuş, Kendi Çalışmamdır.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Cami Sitesi Nasıl Olmuş, Kendi Çalışmamdır.

Birtane Template hoşuma gitti sonrada onu Macromedia Dreamviewer 6 programıyla
    Siteyi yaptım, şimdi daha iyi bir Site yapmak için iyi bir Temp arıyorum, ilerde bunuda
    değiştirmek istiyorum, inşallah muvaffak oluruz, önemli olan calışmaktır, başarı Allahtan'dır...

http://www.imam-sadik.de

Ynt: Cami Sitesi Nasıl Olmuş, Kendi Çalışmamdır.

kapsamli görünüyor...Allah muvaffakiyet versin kardesim..zamanla daha fazla incelerim insaallah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

evet kardeşim giriş sayfası çok hoş renkler canlı canlı ve çok iç açıcı ayrıca cami olarak seçtiğin evi çok güzel bir atmosfere sokmuşsun
      sen Almanyada mısın
      benim de akrabalarım var da Almanyadaysan neresinde?
      Ehlibeytin yazıldığı vazo şeklindeki çiçek de çok iyi seçim Allah başarının devamını dilesin
      ancak:
      Yazıların içeriğine baktım siyah zemin üstünde beyaz yazı zıt renkler olduundan gözleri rahatsız ediyor biraz daha zıtlığı azalt bir de yazı puntoları biraz küçük olmuş galiba...
      ilginç yazılarından ya da haberlerinden bizi haberdar et
      bu başlıkta bize duyur sitenn güzelliklerindn mahrum kalmayalım...

Yorum

Girişte bi uyarı geliyor ??

Yorum

@ehlibeytin_izinde

Benim Profilimdede yazdığım gibi, Almanya'nin başkenti Berlin'de yaşıyorum, Camide burda ve bildiğiniz gibi Almanya'da minareli camiler yok eskiden yasaktı ama şimdi ancak büyük kitleler mahkeme ve hukuk yoluyla senelerce alman devletine karşı dava açarak bazen bu hakkı kazanıyorlar şehrin iç planlarınıda göz önünde bulundurarak o doğrultuda bir plan çıkıyor onun dışına çıkılamıyor tabi.

Malesef Yozgat'ta yaşamıyorum ordada Oniki İmamın yolunda olan bir birliktelik yok orası hayatında din bilgisi hiç almamış bizim toplumumuz var ama sünnilerin hertürlü eğitimleri devlet gararantili camileri, okulları, eğitim olanakları oldukça yaygın ve kapsamlı. Bu gördüğün binada ibadethane olarak kullanılıyor. Kadınlar ayrı katta, en altıda kahvehane ve kütüphanedir. Bodrum katında Cenaze yıkama yeri Gasilhane var, ihtiyaca cevap veriyor. Siteyi bir gözden geçirmem lazım. İlginiz için teşekkürler...

@Kızılbaş
          Dostum senin bilgisayarın Popup pencere ayarı yapılırsa bu reklam penceresi çıkmaz. Bu reklam penceresini birtürlü sildiremedim kim gönderiyor bilmiyorum bize ait değil. İlginiz için teşekkürler...

Dostum biz kaçıncı çağda yaşıyoruz herkes kendi mezhebine meşrebine döndü biz hala dönmedik ve Osmanlıların bize zorla kabul ettirdikleri ve Oniki İmamların yolundan ayırdıkları birtakım uydurma efsanelerle hikaye ve masallarla bizi aldatmaya devam ediyorlar artık uyanalım OSMANLI YOK GİTTİ BİRDAHADA DÖNMEYECEKTİR. Allah onlara Lanet etsin. Lütfen Oniki İmamların yolunu bir başkalarıyla kıyas etmeyelim onları bir denk tutmayalım. Alevilik adındanda öğrenildiği gibi İmam Ali(as) Taraftarı demektir, Ali'den başka yol seçenler binlerce karanlık ve delalet yollara gider birdaha yollarını bulamazlar. Alevilik Ali ile mümkündür aksi takdirde Alevilikle hiç bir bağ kurmak olanaksızdır...

Yorum

" OSMANLI YOK GİTTİ BİRDAHADA DÖNMEYECEKTİR. Allah onlara Lanet etsin. "
            yozgatlı yiğit:
            osmanlıdan atalarınız çok çekmiş olabilir. Ancak lanet etmen bana ağır geldi bilmiyorum belki de sünni geçmişimden çocukluğumda osmanlı propagandasıyla yetişmiş olmamdandır.
            ancak İran Radyosundan İmam Humeyni (r.a.) zamanında yapılan bir yorum hiç aklımdan çıkmıyor:
            "Osmanlı elbette İslam devleti değildir ancak yine de Osmanlıyı emperyalist devletler kategorisine koymamız doğru olmaz.."
            İmam Ali a.s. kendinden önceki halifelere muhalifti çünkü imametini gasbettiler müslümanların arasına kin nifak hurafe sokup temel kaynakların bulanıklaşmasına neden oldular imam a.s. a 25 yıl boğazında kemik gözümde diken sabrettim değiği hayatı yaşattılar ama İmam a.s. ın bir kez onlara lanet ettiğini ben rivayetlerden duymadım...
            biz asla Ehlibeyte a.s. zulmeden onları katledenleri lanetlemekten korkmaz geri kalmayız. Ancak lanetin ben (şahsi görüşüm) İmamları katleden onlara zulmedenlerle sınırlı tutulması taraftarıyım...
            ki lanetin değeri yerlere düşmesin...

Yorum

@ehlibeytin_izinde

TV'de bir Tarihçi ve ilahiyatçı Yavuz Selim (zalimi) zamanında 44.000 alevi katledildiğini söyledi ve ekledi Aleviler bunun 88.000 alevi katledildiğini söylesede doğru olan 44.000 dir dedi. Bu katliam sırasında Sıvas, Tokat, Ankara'nın nüfusu 2.000 ile 3.000 arasındaymış. Bir kısım Alevileride Balkanlara, Kıbrısa, anadolu dışına sürgün etmişler.

Yahudi ve Hıristiyana verdikleri hakların (din eğitimi hakkı, mezhebini öğrenme öğretme hakkı, insan hakları, yurt edinme, ticaret hakkı vs. gibi) milyarda birinin çeyreğini Alevi Toplumuna tanımamışlardı. Yahudi ve Hıristiyana dost olmamayı Kuran bildirdiği halde ve mazlumlara ve müslümanlara insanlara zulüm yapmayın diyen Kuran'a uymayan bu sapık Osmanlıyı geri en fazla dost oldukları Yahudi ve Hıristiyanlar Osmanlı'yı yıkmışlardır. Dinsizin yakkından imansız gelir diye bir doğru tespit vardır, işte buda öyle oldu dinsiz Osmanlı yıkıldı gitti.

Eğer Osmanlı gerçektende müslüman ve mümin bir yönetimin elinde olsaydı islam ümmetine hizmet ederdi en azından müslümanlarında yahudi ve hıristiyanlar kadar hakları hukukları olurdu ve eşitlik olurdu ama görüyoruzki bu yoktu. İslami olmayan birşeyin yıkılması kadar normal bir hadise yoktur. Osmanlılar yahudi ve hıristiyanlara kucak açmışlar ama içerde caferi olan alevileri katletmişler toplu katliamlar yapmışlar ve din eğitiminden mahrum bırakmışlar onun yerine ajanlar yoluyla onların yolunu hurafalar anlatan sahte dinadamıyla (seyyid ve dede) onları 800 yıldır hikaye ve masallarla bugünkü duruma getirdiler.

Cahil bırakılan bu özünde caferi ve mümin olan bu insanlar hayatlarında bir saat bile islam ve caferilik ve maneviyat dersi alamamışlar bundan mahrum bırakılmışlar bunun hesabını bu Osmanlılar cehenemmde vereceklerdir bu mazlumların haklarını..

Burdan biraz istatistik ve tarihin sürecine bir bakabilirsin [url=http://www.alevisesi.com/home/08.htm]http://www.alevisesi.com/home/08.htm

Yorum

demek osmalıda aleviler Ehlibeyt a.s ın çektiği zulümler gibi zulümler çekmişler. ilginç bunları ilk defa duyuyorum. doğrudur. ve dinlerini bozmak içn baskı kurmuşlar içlerine ajanlar yerleştirmişler.
                ancak bu noktada kapalı kalan bir yer var zihnimde
                aynı baskılar iranda da ya da diğer yerlerde de şiilere yapılmış ajanlar salınmış içlerine neden onlar anadoludaki aleviler gibi dini kitabı kenara atmamışlar
                dimdik ayakta durmuşlar her zülümden güçlenerek çıkmışlar
                sizce bir medeniyet üstelik bu şia gibi mazlum olmaktan başka beslenecek gıdası olmamaya programlanmışsa bu medeniyetin zülüm ve dış baskıyla söndürülmesi mümkün mü bu sosyoloji verilerine ve ilahi adalete uygun mu...

Yorum

Ellerinize saglik .Sitenizi daha öncede ziyaet etmisti.cok güzel olmus.Bu arada mucteba dergisi halen cikiyormu?

Yorum

[b][size=12pt][font=arial] demek osmalıda aleviler Ehlibeyt a.s ın çektiği zulümler gibi zulümler çekmişler. ilginç bunları ilk defa duyuyorum.

Kardeş sen bazı şeyleri hiç duymamış olabilirsin ancak gerçekleri görmeden ondan ibret almadan dürüst bir insan olunmaz. Osmanlı hiç bir Yahudi ve Hıristiyan'nın burnunu bile kanatmamıştır ancak Alevi milletine oysa kökümüz türk olduğu halde bize karşı bir sene içinde 88.000 alevi katliamı yaptılar biz bunları unutmayız. Bosna Hersekte Srebrentza da bir günde 11.000 müslümanı katlettiler ve o zulmü yapanları milyonlarca insanlar Lanetle anıyoruz ve kıyamete kadarda zulüm yapan Osmanlıya vb. bu cürümü işleyenlere onlara destek verenlere onlara sempati ile bakanlara topyekün Lanet edeceğiz, ister senin hoşuna gitsin ister gitmesin. Alevilere katliamla giden Osmanlı aceba neden Bektaşililiğe yakınlık duymakta onların tarihte burnunu bile kanatmamış ama Alevilerin caferilerin kanlarını dökmüş bunları araştır neler göreceksin kendin bile inanamayacaksın. Bizde zalimler hep herzaman Lanetle anılır, kan dökenler, mazlum milletlere zulüm yapanlar vs. zulüme hiç bir zaman destek çıkılmaz yoksa onun yaptıklarına ortak olmakmı istemektesin? Akıllı insan hiç böyle yaparmı?[b]

@segaleyn kardeş Muçteba Dergisi Türkçe ve Almanca iki dilde çıkmaktadır. İlginiz için teşekkürler.

Yorum

"Zalimlere yakın durma yoksa ateş sana da dokunur"
                      Dediklerine yürekten katılıyorum kardeşim
                      Ve lanetlediklerine lanet ediyorum...

Yorum

@ehlibeytin_izinde

Hakikat ehli dostum, Allah senden'de razı olsun, mazlum toplumların yanında olmanla gerçektende amellerin en güzeli olan Allahın yarattıklarını sevmek ve onların kanlarını dökenlere mesafe koymak Lanet etmek ve mazluma taraf olmak onların mazlumiyetine haklılığına yardım etmek imanın gereği olur ancak.

Yavuz Selim zalimin tüm savaşları makam ve şöhret kazanmak adına olmuştur ve önce İrana savaş ilan ederek, İrak, Filistin, Mısırı ve Hicazı işgal etmiştir sayısız mazlum milletlerin kanlarını dökmüştür (keyfi ve şahsi meselesi yüzünden).

Yavuz Selim zalimi kardeşlerini ve babasını bir günde öldürterek üçünün cenazesini bir günde kaldırttı ve onların yerine geçti (bunu yapan adam alevi katliamı yapmazmı, caferi katliamı yapmazmı, türlü türlü entrikalar düzenlemezmi katliamına haklı göstermek için kılıf giydirmezmi?).

Yorum

@segaleyn kardeş Muçteba Dergisi Türkçe ve Almanca iki dilde çıkmaktadır. İlginiz için teşekkürler.
                          evet camimize geliyordu bir ara bende cocuklara dersten arta kalan zamanlarda okuyordum.
                          artik gelmeyince cikmiyormu acaba diye düsündüm.

Yorum

"Hakikat ehli dostum, Allah senden'de razı olsun, mazlum toplumların yanında olmanla gerçektende amellerin en güzeli olan Allahın yarattıklarını sevmek ve onların kanlarını dökenlere mesafe koymak Lanet etmek ve mazluma taraf olmak onların mazlumiyetine haklılığına yardım etmek imanın gereği olur ancak."

Bu bizim dinimizin gereği dostum
                            Tevella: Yani Allah'ın sevdiklerini sevmek Ehlibeyti a.s. ile beraber olmak onların yanında olmak
                            Teberra: Yani Allah'ın, Rasülünün ve Ehlibeytinin düşmanlarına düşman olmak onlardan beri olmak onlara lanetle onlardan yüz çevirmek...
                            Yozgatlı Yiğit kardeşim;
                            sen sanıyor musun ki yıllardır osmanlıcılıkla büyüyen birinin bunları söylemesi kolaydır, zalimleri bir çırpıda silivermesi...
                            belki kolay görünüyor ama 30 yıllık alışkanlıkları silip atıvermek öyle gerçekten çok da kolay değildir. Orta ve ileri yaştakilerin Ehlibeyt yolundaki şiayı tanıyıp gerçeğin bilgisini görüp iman etmemeleri bundandır.
                            düşünün Devletin okuluna gidiyorsunuz, orada size Cumhuriyet dönemi yenilikleri ve Devletin iyilikleri (!) anlatılıyor... Bunun taraftarları genelde namaz niyazla alakası olmayan dindar görünmeyen insanlar
                            Sonra Din eğitimi veren bir okula gidiyorsunuz, resmi tarihin dışında onlar Cumhuriyet Türkiyesini kötülüyorlar. Cumhuriyetçilerin, Osmanlıya ve tarihe düşmanlıklarının, gerçekte dine düşmanlıktan kaynaklandığını, Osmanlı'nın İslam şeriatını uyguladığını, oysa dine uzak cumhuriyetçilerin bu şeriatı sevmediklerini ve bu yüzden Osmanlıya düşman olduklarını bu uğurda tarihi gerçekleri bile tahrif ettiklerini söylüyorlar. ondan sonra alabildiğine Osmanlıcılık yapılıyor İslamı korumak adına...
                            Resmi tarihe karşılık, "Yalan söyleyen tarih utansın" şeklinde kitaplar devlet tarafından yasaklandı gibi reklamlarla yok satıyor... müslümanlar oturup kalkıp bu tarihin gündeme gelmesi O 600 yıl adaleti 3 kıtada hakim kılan Osmanlının yeniden diriltilmesi İslamın gelmesi için şarttır diyorlar. Bayrak burada düştü buradan kalkacaktır tüm dünya müslümanları Osmanlının torunları Türklerden bunu beklemektedir diyorlar bunu yeniden İslami diriliş için hayati önemde görüyorlar...
                            sizin tercihiniz de tabi ki bir İslam aşıkı Allah, Resulullah s.a.a. aşığı biri olarak baştan belli olmuş oluyor
                            Osmanlı...
                            sonra biraz okuyorsunuz osmanlının hilafetle çeliştiğini 4 halife sistemine uymadığını, babadan oğula geçen saltanatla yönetildiğini öğreniyor bu yolda bazı hoş olmayan (evlat çocuk şeyhülislam katliamı gibi) anekdotlar öğreniyorsunuz...
                            iş karışıyor ama çözüm?
                            Yok
                            öyleyse zararlı yönlerini yanlışlarını reddedip Osmanlı'nın Avrupaya İslamı taşımasıyla yetiniyor, kurucusu Osman'ın ayağını Kur'an bulunan odada uzatıp yatmadan sabahlaması, Fatihin, Peygamberin hadisine o kadar sahabe içinden layık oluşu, onun ordusunun şanlı oluşu ile kendinizi avutmaya devam ediyor, II. Abdülhamit'in Filistinden bir avuç toprak bile yahudilere koklatmaması destanıyla coşuyorsunuz. Onca borç altında ve zengin Yahudilerin parlak rüşvetlerine rağmen kabul etmeyişi...
                            İslam yine bu coğrafyadan dirilecek diyorsunuz yıllarca...
                            ancak!
                            30 yıl sonra yeniden bir devrim gerçekleşiyor içinizde şii oluyorsunuz, tarihte çözemediğiniz tüm çelişkiler tüm kopukluklar anlamlaşıyor ve aydınlanıyor. Tüm tarih yolu net olarak karşınızda görünüyor...
                            Zalimler bir yana mazlumlar bir yana, koltuğu için iskeletler yığıp zülüm dağına samiri saraylar diken müstekbirlerle mağara hayatına mahkum edilen ashabı kehf misali mazlumları görüyorsunuz...
                            Tarih bu kadar mı yalan söyler diyorsunuz. Devler bir buz gizi eriyor Ehlibeyt güneşinde...
                            ilk duyduğunuzda Osmanlı padişahının zulmünü lanete amin diyorsunuz...
                            kolay değil...
                            ben bilirim...
                            Sadece bir kolaylık varsa sağlam bir kulpa yapışmaktır diyosunuz... Ehlibeytin sapasağlam yoluna onu seven dostlarının yanında onların bilgi ve şuur yardımlarıyla...
                            Rabbim bizi hiç bir zaman zalimlerin yanında etmesin
                            Zulmü hiç bir zaman bize karanlık etmesin...
                            Beyinlerimizi hiç bir zaman zulmün karanlığında tutsak etmesin...
                            İman edenlerin dostu Allah'tır o; onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır, küfredenlerin dostu ise Tağuttur. O onları aydınlıktan karanlığa çıkarır...
                            yani Allah zalimlerin karanlık yüzünü iman edenlere açar, Tağut ise hem dünyada hem ahirette zilleti hak edenlerin beyinlerini karartarak zulmüne alet eder, onlara zulmeder onlarla zulmeder...

Yorum

@ehlibeytin_izinde

Saygıdeğer kardeşim, yazını ikikez okudum baya bi kapsamlı yazı yazmışsın, eski inancın ve yeni ögrendiklerin arasında gece ile gündüz gibi fark var buda çok normal ve önemli olan şey insanın yanlış ve çelişkilerle dolu olan bilgileri yeniden gözden geçirmesi ve Allah için dosdoğru olanı baş tacı yapmaktır. Bu değişimi herkes yaşıyor ve dahada uzun zaman bunu yaşayacağız. Caferiliğin Osmanlı zamanında yasak olması ve insanların cahil kalmasıyla ancak bu İslam devriminden sonra biraz bir bilgi ve belgeler var ve onları alarak sıfırdan başlayarak dinimizi doğru öğrenmeye çalışıyoruz eskiden bizde kulakdan dolma anlatılmış şeyler vardı şimdi onları atıp yerine bu dini ilmimizi membasından vahiy yoluyla gelen ve o vahiyin çocuklarından peygamberin ev halkından öğrenmeye başladık, elbette bunlar çok zor meseleler, herkes doğruya ve hak olana meyilli değil bu herkese kısmet olmaz bu ilim insanın kendisinin pak gönül sahibi olmasını gerektiriyor hakikata susamış ve hakikat aşıklarından olmakla bu iş olabilir. Sendede maşallah bu cevher var Allah içine mübarek Ehlibeyt'in aşkını vermiş ve azim vermiş doğrularla birlikte olmak senin için yaşam biçimi olmuştur, ne mutlu sana!!! Allah herkesi tek doğru yol olan Ehlibeyt'in yoluna hidayet etsin onların ilmi, duaları, hidayetleri bize yeter onları bir başkasıyla kıyas etmeyiz ve denk tutmayız. Onların muhabbeti aşkı tüm pak gönüllere girsin ve ışık olsun nur olsun tüm hakikat ehli o nurla aydınlansın paklaşsın temizlensin ve yüzlerimiz ak olarak onların karşısına çıkarsın yüce rabbimiz diyoruz...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X