Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yepyeni bir site

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yepyeni bir site

Katılımlarınızı bekliyoruz.
    http://hira.forum777.com/
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: yepyeni bir site

Katıldık. Hayırlı olur inşallah.
    nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
    noktayı koyacak olan sensin anlasana
    ...

Yorum

Site hayırlı olsun inşaallah. Ama velayet.com forumunun tıpa tıp aynısı olmuş. Sadece Rengi değişik. Ne gerek vardı ki? Madem benzerini yapacaktınız aynı paylaşım burada da olabilirdi.

Yinede hayırlı uğurlu olsun inş.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=11781.msg71092#msg71092 date=1265092952]
        Site hayırlı olsun inşaallah. Ama velayet.com forumunun tıpa tıp aynısı olmuş. Sadece Rengi değişik. Ne gerek vardı ki? Madem benzerini yapacaktınız aynı paylaşım burada da olabilirdi.

[/quote]
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=11781.msg71092#msg71092 date=1265092952]

[/quote]

Bu site filistinli adlı üye kardeşimizin sitesi kendisi tanıtım konusunda bizden yardım istedi.
          Hayırlı olur inşallah Biz elimizden gelen desteği verelim inşallah
          İmam Ali (a.s)

Yorum

Merhebalar ağalar. Sitede bazı değişikler yaptım, hamdolsun, kopya olmaktan çıktı. Şimdi içini doldurmaya koyuldum. Hadi hayırlısı!!!
            mikdat bin esved kardeşim/abim, üyelikten e-maili kaldırmamızı rica etmiştiniz. Bunu botlara, virüs ve reklam programlarına karşı kaldırmadık. Üye olurken zorlu çekenlerin dikkatine, zaman-zaman aktive edilmemiş üye listesinden baş vuran arkadaşların aktivitesini de yapıyoruz.
            [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=11781.msg71723#msg71723 date=1265550036]
              Merhebalar ağalar. Sitede bazı değişikler yaptım, hamdolsun, kopya olmaktan çıktı. Şimdi içini doldurmaya koyuldum. Hadi hayırlısı!!!
              mikdat bin esved kardeşim/abim, üyelikten e-maili kaldırmamızı rica etmiştiniz. Bunu botlara, virüs ve reklam programlarına karşı kaldırmadık. Üye olurken zorlu çekenlerin dikkatine, zaman-zaman aktive edilmemiş üye listesinden baş vuran arkadaşların aktivitesini de yapıyoruz.
              [/quote]

anladım kardeşim Allah yardımcınız olsun
              İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X