baslik silinsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
silinsin
Daraltma
X
-
Ynt: silinsin
Foruma hoş geldiniz...[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
-
yardimci olabilirmisiniz? konu basligi nasil silinir veya bu basligi baska bir bölüme kaydirabilirmiyin (mesela tanisma bölümüne)?
Diger sorum, benim özel olarak cevaplarini merak ettigim bir cok soru var. hepsini bir anda sorarsam olurmu (sorular birbirinden alakasiz bile olsa)?
Yorum
-
[quote author=muhammet link=topic=25299.msg171515#msg171515 date=1385483047] yardimci olabilirmisiniz? konu basligi nasil silinir veya bu basligi baska bir bölüme kaydirabilirmiyin (mesela tanisma bölümüne)? Diger sorum, benim özel olarak cevaplarini merak ettigim bir cok soru var. hepsini bir anda sorarsam olurmu (sorular birbirinden alakasiz bile olsa)? [/quote]
dünden beri cevap yazan olmamış acizane ben cevap vereyimkonu başlığını silme veya taşıma gibi bi yetkiniz yok maalesef, konuyu siz açmış olsanız bile. ancak mesajların altında "moderatöre rapor et" kısmından moderatöre bildirin gereği yapılacaktır. eğer çok fazla sorunuz varsa her soruyu ilgili bölümde konu açarak sorabilirsiniz, daha sağlıklı cevap almanız açısından iyi olacaktır, bir karışıklık olmaz. hayır tek tek soramam zamanım yok dersenizde mesela "serbest kürsü" bölümüne konu açıp hepsini tek konuda sorabilirsiniz. ama bu şekilde cevaplar karışabilir tabiki. ama yinede maddeler halinde sıralarsanız tüm sorularınız yanıtlanacaktır.
Vesselam..
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ
Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.
Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!
Yorum
Yorum